- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na garanciju nosiš uvozniku. Ako je Vemil uvoznik, novi Vemil (Unusmedia) je preuzeo garancij starog Vemila, pa šalješ njima (u ZG).
Ima mnogo forumasa koji se zale na vemil,da im neda garanciju.Unusmedia nije novi vemil ,to je nova firma koja je samo uzela sve od vemila(kao naprimjer logo ...)jel tako?
Oni su rekli da je to tako na konferenciji za novinare. Ako ne prihvačaju nek ti daju napismeno, pa ih tuži zbog lažnog oglašavanja.
ja imam slicno pitanje
meni je oslo 2gb rama isto sam kupio u vemilu
mogu sta napravit ili??
Ako imaš garanciju onda ti oni iz logitech hrv moraju popraviti ili zamjeniti tvoj uređaj.
samo pogledaj da li imaš žig i datum kupnje na garanciji od vemila
Ako ti ne zele prihvatiti garanciju jer je roba u ve milu kupljena javi se onoj emisiji srijedom e-hrvatska jer koliko se siječam tamo je bilo price da ce oni to servisirati
registriraj uređaj i sebe na logitech support i pošalji im mail(objasni šta ja sa zvučnicima,priložiš garanciju,slike) i onda čekaj šta će ti odgovorit
možda će ti priznat garanciju(iako nemaš račun) i morat ćeš zvučnike poslat k njima(dobit ćeš adresu) da vide u čemu je problem,a ti ćeš dobit zamjenske