Garancija logitech

poruka: 10
|
čitano: 3.099
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Garancija logitech
Kupio sam u ljeto 2008 zvucnike logitech x-530 u vemila.do sad su bili dobri ali sam ja popodne dosao kuci i oni nerade.nasao sam garanciju i sve papire ali nigdje racuna.posto je vemil propao ,mislim da nema nista od njihove garancije.cuo sam da logitech daje nove uredaje ako ti se neki pokvari(naravno da je pod garancijom,a moj je jel je garancija 24 mjeseca). Jeli to istina?kako da to napravim?nema racun ali sve ostalo imam.=(
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Garancija logitech
Kontaktiraj njihov support, objasni situaciju, da je Vemil propao, da nemaš račun. Pa će ti oni odgovorit što i kako napravit.
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
odjavljen
Garancija logitech

Na garanciju nosiš uvozniku. Ako je Vemil uvoznik, novi Vemil (Unusmedia) je preuzeo garancij starog Vemila, pa šalješ njima (u ZG).

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Garancija logitech
Jel To provjereno?

Ima mnogo forumasa koji se zale na vemil,da im neda garanciju.Unusmedia nije novi vemil ,to je nova firma koja je samo uzela sve od vemila(kao naprimjer logo ...)jel tako?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Garancija logitech

Oni su rekli da je to tako na konferenciji za novinare. Ako ne prihvačaju nek ti daju napismeno, pa ih tuži zbog lažnog oglašavanja.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Garancija logitech

ja imam slicno pitanje

meni je oslo 2gb rama isto sam kupio u vemilu

mogu sta napravit ili??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako imaš garanciju onda ti oni iz logitech hrv moraju popraviti ili zamjeniti tvoj uređaj.

samo pogledaj da li imaš žig i datum kupnje na garanciji od vemila

15 godina
protjeran
Garancija logitech
Naravno da oni iz vemila to nisu napravili ,pederi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Traži ih neka ti pismeno daju razlog zbog cega ti ne prihvačaju garanciju.
Ako ti ne zele prihvatiti garanciju jer je roba u ve milu kupljena javi se onoj emisiji srijedom e-hrvatska jer koliko se siječam tamo je bilo price da ce oni to servisirati
17 godina
odjavljen
Toni93 kaže...
Kupio sam u ljeto 2008 zvucnike logitech x-530 u vemila.do sad su bili dobri ali sam ja popodne dosao kuci i oni nerade.nasao sam garanciju i sve papire ali nigdje racuna.posto je vemil propao ,mislim da nema nista od njihove garancije.cuo sam da logitech daje nove uredaje ako ti se neki pokvari(naravno da je pod garancijom,a moj je jel je garancija 24 mjeseca). Jeli to istina?kako da to napravim?nema racun ali sve ostalo imam.=(

registriraj uređaj i sebe na logitech support i pošalji im mail(objasni šta ja sa zvučnicima,priložiš garanciju,slike) i onda čekaj šta će ti odgovorit

možda će ti priznat garanciju(iako nemaš račun) i morat ćeš zvučnike poslat k njima(dobit ćeš adresu) da vide u čemu je problem,a ti ćeš dobit zamjenske

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice