Gaming slušalice

poruka: 18
|
čitano: 4.469
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Gaming slušalice

Dakle, došlo je vrijeme za promijenu slušalica. Dosad sam imao creative labs fatality s kojima sam zadovoljan, ali odslužile su svoje.

Uglavnom zanimaju me gaming slušalice do 800-900 kuna. Moraju imati mikrofon. Uglavnom u oko su mi upale Logitech G35, Roccat Cave i 

SENNHEISER PC 330 G4ME.

Naravno smatram da sennheiser daje najbolji zvuk u filmovima, muzici, itd... No što je sa igrama? Da li je bolje imat surround zvuk nego jako dobar stereo?

Otvoren sam i za ostale prijedloge, ali limit je 900 kuna (što jeftinije to bolje). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gaming slušalice

Ja bi jos dodao 89 kn i uzeo Logitech G930 , a ako se strogo drzis limita uzmi G35 .

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gaming slušalice

Imam G930 i par Sennheiser slušalica, i 5 puta mi je bolje igrat sa ''virutalnim'' 7.1 3D zvukom, a muziku slušati na Sennheisericama ili zvučnicima (iako i Logitech nema tako lošu kvalitetu zvuka)

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Gaming slušalice

Da ne otvaram sad novu temu možete li i meni pomoći oko izbora slušalica do nekih 300kn u Linksa. Ne moraju imati mikrofon

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Gaming slušalice

Ok, odlučio sam se za g35 . Zanima me da li imate iskustva s tim web shopom portiom? Jeftinije se za 80kuna od linksa i adma pa bi uzeo tu, ali nemam nikakvih iskustava tu.

15 godina
Gaming slušalice

Evo, TU ti je tema o Portiu.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Creative TACTIC 3D Alpha

14 godina
Gaming slušalice

Uzmi taj Sennheiser i uzivaj.

Perporuka ; Grado Sr 80i

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
micr0 kaže...

Perporuka ; Grado Sr 80i

Nebi mu baš preporučio Grado jer to nisu baš sluške za gaming. To su hi-fi stereo sluške namijenje za uživanje u glazbi.

Ne kažem da bi loše zvučale u igrama, ali su te sluške više proizvedene za drugu svrhu.

Zeppe :D
14 godina
Zeppe kaže...
micr0 kaže...

Perporuka ; Grado Sr 80i

Nebi mu baš preporučio Grado jer to nisu baš sluške za gaming. To su hi-fi stereo sluške namijenje za uživanje u glazbi.

Ne kažem da bi loše zvučale u igrama, ali su te sluške više proizvedene za drugu svrhu.

sluse su vrh za sve.

i bolje mu je uzeti ovog Sennhesiera koji je garant bolji od G930 i G35.

15 godina
neaktivan
micr0 kaže...
Zeppe kaže...
micr0 kaže...

Perporuka ; Grado Sr 80i

sluse su vrh za sve.

Pročitaj malo po Gradovim stranicama za što su oni namijenili ove sluške. Koliko vidim nigdje ne spominju gameing.

Zeppe :D
14 godina
neaktivan
Gaming slušalice

Ja sam mislio ubost Sennheiser PC360 Game ali svi su mi rekli da ih necu moc potpuno iskoristit ako nemam nabrijanu zvucnu karticu. Da je to bacanje novca ako imam onboard

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 16:03 (Supercalifragilisticexpialidoc).

0 0 hvala 0
17 godina
micr0 kaže...
Zeppe kaže...
micr0 kaže...

Perporuka ; Grado Sr 80i

sluse su vrh za sve.

G930 je preskup za tu kvalitetu zvuka i tocka. Plantronics gamecom 777 imaju kvalitetniji zvuk a upola su jeftinije. a imaju i dolby headphone 7.1 ko i g35-930

A ako u tu uguramo sennheiser, onda su obje nažalost lošije od njih.Sennheiser FTW!

A ako imas love onda definitivno ove klik

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 16:14 (red_bull).
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...

G930 je preskup za tu kvalitetu zvuka i tocka. Plantronics gamecom 777 imaju kvalitetniji zvuk a upola su jeftinije. a imaju i dolby headphone 7.1 ko i g35-930

A ako u tu uguramo sennheiser, onda su obje nažalost lošije od njih.Sennheiser FTW!

Imam trenutno sedam modela i nikad me nisu razočarale!

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
Gaming slušalice

Čitao sam negdje kako sennheiser 360 game ne mogu iskoristit sav svoj potencijal ukoliko se za njih ne nabavi odgovarajuća zvučna..zanima me dali je to stvarno osjetna razlika ili razlika koju stvarno iznimni audiofili samo primjećuju..dakle poanta, jel se isplati kupovati zvučnu za takve slušalice ili će onboard zvucna odradit dobar posao u već zastarjelim igricama, prvenstveno, tipa COD4..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije mi jasno zasto nitko ne preporucava http://www.corsair.com/pc-computer-audio/gaming-headsets/gaming-audio-series-hs1-usb-gaming-headset.html ja ih osobno imam i prezadovoljan sam s njima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 15:49 (SPLICO212).
15 godina

Mislim da za igru poput COD-a 4 nećeš osjetiti znatnu razliku s ili bez zvučne kartice.

O tempora, o mores !
16 godina
neaktivan
Zeppe kaže...
micr0 kaže...
Zeppe kaže...
micr0 kaže...

Perporuka ; Grado Sr 80i

sluse su vrh za sve.

Pročitaj malo po Gradovim stranicama za što su oni namijenili ove sluške. Koliko vidim nigdje ne spominju gameing.

Nema veze , ako su unutra dobri driveri nema tu šta biti loše , još ako je neka dobra zvučna unutra , pfff.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice