Gaming slušalice za do 300 kn

poruka: 23
|
čitano: 5.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

molio bih vas da mi pomognete u odabiru gaming slusalica za do 300 kn i napisete ducan di bi to mogao kupit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gaming slušalice za do 300 kn

Do 300 kn su ti odlicne Creative Labs Fatality Gaming

LINK: http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+CREATIVE+LABS+Headset+FATAL1TY+GAMING%2C+retail&option=artikl&id_kategorija=10050610&id_artikl=100.506.118

Sluske su odlicne,imao sam priliku igrat sa njima!!!

Intel Quad Core Q6600 @ 2.4GHz | Gigabyte EP35-DS4 | PowerColor ATi Radeon HD3870 X2 1GB GDDR4 | 8GB Kingmax @ 800MHz | Hitachi 500GB 32MB 7.200rpm | Chieftec 850W | Windows 7 x64
17 godina

Koji god Sennheiser da uzmeš nećeš pogriješiti.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ej i ja tražim nešta ali me te fatal1ty ubijaju, nekako mi jadno zgledaju i imam osjecaj da su skupe zbog imena,

šta kažete na gamecom one 367 ili 377 modele, možda nešta od koss-a? jer seinheisser nisam vidio s mikrofonom

u rangu od 300 +-50kn...pa ono jel ima tko kakvu preporuku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kupio sam slušalice plantronics audio 322 u linksu prije nekih mjesec i pol. Sad su počele pištati čak i kad nisu do kraja pojačane s tim da kad su bile nove nisu uopće pištale čak ni do daske. Jel se to može reklamirati?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 15:46 (Igor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam ove od Saiteka i prezadovoljan sam sa njima, stvarno su odlične, a imaju još i stvarno jaku vibraciju ako se dobro podesi i odličan zvuk.

http://www.algoritam.hr/?m=5&p=proizvod&kat=213&id=112634#

umi ovo i definitivno nećeš pogriješiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sonic2048 kaže...

Ej i ja tražim nešta ali me te fatal1ty ubijaju, nekako mi jadno zgledaju i imam osjecaj da su skupe zbog imena,

šta kažete na gamecom one 367 ili 377 modele, možda nešta od koss-a? jer seinheisser nisam vidio s mikrofonom

u rangu od 300 +-50kn...pa ono jel ima tko kakvu preporuku?

Imam taj Gamecom 377 i zadovoljan sam jako. Velike su, udobne, imaju odličan zvuk. U svakom slučaju da kpujem opet bi te odabrao.

Uz njih imam i Fatality koji stoji sa strane. Ove Gamecom je jednostavno bolji.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
191x7 kaže...

Koji god Sennheiser da uzmeš nećeš pogriješiti.

Potpisujem.

Osim za igre Sennheiser će ti biti još i jako dobar za slušanje mjuze, za razliku ostalih koje su ti naveli ljudi. (pogotovo Creative koji je po običaju neki "srednji" kineski proizvođač s lošim drajverima ali naljepljenim Creative znakom).

Uz Sennheiser pogledaj još AKG ili Koss...

Ako treba dati 100 kn više za neke od ovih to se uvijek isplati, jer ne kupuju se slušalice baš tako često :)

16 godina
neaktivan

Ja sam si uzeo Sennheiser HD415... nemaš na njima mikrofon, al je zvuk toliko bolestan da čuješ sve živo, pogotovo ako CO2/4 igraš... a onda je to stvarno bitno jer čuješ odakle ti tko dolazi i gdje se šta događa.

Uglavnom slušalice koštaju 315kn. Valjda možeš još 15kn odvojit. Šta.. odvikneš se od jednog bureka i jogurta i to je to. =D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da vas pitam posto sad idem kupit sluše pa se mislin između Fatality i gamecom 377... koje su bolje i cijenu i gdje ima za kupit ... samo je problem što nema za kupit tih gamecom(one su mi malo draže) u linksa pa Vas molim za pomoc

HVALA

Troje može čuvati tajnu samo ako je dvoje od njih mrtvo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Upravo ti htio preporučit sluške koje imam ( Plantronics GameCom 367 ) i idem ja web stranice Linksa da ti dam link i gledaj čuda, Links uopće više nema niti jedne od Plantronics slušalica u ponudi... :O

Frend ima ove Fatal1ty sluške no meni su grozne, osobno preferiram nešto veće kao Plantronics. Nažalost, ne mogu ti pomoći jer da Links još ima u ponudi Plantronics slušalice preporučio bih ti ove koje koristim ili koje je kolega Danny preporučio ( GameCom 377 ) . Sa drugim firmama nemam baš iskustva.

16 godina
neaktivan

asti s*anja sta cu sad zna li iko negdi u splitu ili okolici ducan gdje ima kupit plantronics sluške(po mogučnosti 367 ili 377?? ?? pls pls trian jedne hitno

Troje može čuvati tajnu samo ako je dvoje od njih mrtvo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ev da neotvaram novu temu pa da pitam jel se isplati uzet ove sluške za igranje i multimediju (cod2,4, slušanje glazbe itd.) Hvala

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam te sluške isto gledo pa me zanima jel valjaju išta?

xRALEx-BFBC2
16 godina
neaktivan

odlicne su sluske te

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

po meni puno su bolje plantornics 367 ili 337 pogledajte a cjena je tu negdi isto...samo neznan di ih ima uzet :( 

"Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing."
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 13:18 (eXodus).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eXodus kaže...

po meni puno su bolje plantornics 367 ili 337 pogledajte a cjena je tu negdi isto...samo neznan di ih ima uzet :( 

Preljepe su te 367 sam nezz di da ih kupim.

xRALEx-BFBC2
17 godina
neaktivan

eh, ljudi pošto sam iz Nove Gradiške čini mi se da nebum uzeo ni jedne prave i kvalitetne sluške jer u ovom gradu nema poštene trgovine s računalnom opremom a kadar sam izdvojit i 500 kn za njih, tako da ču se danas zaletit i uzet neke "no name" sluške i čekat kad ce mi se sh*bat tako da mogu opet ic kupit nove... xD

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stash kaže...

Ja sam si uzeo Sennheiser HD415... nemaš na njima mikrofon, al je zvuk toliko bolestan da čuješ sve živo, pogotovo ako CO2/4 igraš... a onda je to stvarno bitno jer čuješ odakle ti tko dolazi i gdje se šta događa.

Uglavnom slušalice koštaju 315kn. Valjda možeš još 15kn odvojit. Šta.. odvikneš se od jednog bureka i jogurta i to je to. =D

Ma vjerojatno nije problem dat 15kn za mikrofon, već je puno jednostavnije ukoliko se on nalazi na slušalicama.

Inaće osobno sam imao FATAL1TY, bio sam zadovoljan, no jednog sunčanog dana sam ih prosuo od pod iz sve snage, te se jedna slušalica odlomila.

xxx
16 godina
protjeran

ove slusalice koje se dobiju uz mis imaju mikrofon

vire roccat

http://www.hgspot.hr/shop.aspx

jogurt nema kičmu
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 19:50 (danfa123).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Roccat wire ?
Šta to nisu slušalice za MP3 ? (mislim piše gejming...)

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

namijenjene su vise prijenosnim racunalima, ali mozes ih komotno koristit i na stolnom

16 godina
protjeran
urizen kaže...

namijenjene su vise prijenosnim racunalima, ali mozes ih komotno koristit i na stolnom

al jel imaju mic

jogurt nema kičmu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice