Gaming slusalice bez USB-a do 300 kn

poruka: 27
|
čitano: 5.122
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Trazim slusalice koje imaju super bass i da su bez usb-a ,jer imam zvucnu vec , mikrofon moze i nemora bit.Trenutno imam creative fatality gaming i nisam prezadovoljan.Sta mislite o sennheiser hd202?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nebi osjetio bas neku razliku da se isplati mjenjati
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

AKG k404 au odlične slušalice za 300 kn i stvarno imaju dobar bas.Imao sam ih pa prodao jednom forumašu.

U Ronisu ih imaš kupit http://ronis.hr/?akg/639/slusalice-akg-k404/K404

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Gaming slusalice bez USB-a do 300 kn
explorer 4 kaže...

AKG k404 au odlične slušalice za 300 kn i stvarno imaju dobar bas.Imao sam ih pa prodao jednom forumašu.

U Ronisu ih imaš kupit http://ronis.hr/?akg/639/slusalice-akg-k404/K404

Istina, sluške su stvarno dobre.. :D

Zeppe :D
16 godina
neaktivan

Neizgledaju mi ove akg nes,ima li jos kakvu preporuku?Navodno ove gamecom 367 imaju bolji zvuk,dali je to istina?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ili SteelSeries Siberia?Ima li ko iskustva s njima?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ove gamecom 367 su odlicne.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Dali je isplativije uzet SteelSeries Siberia ili se zadrzati na creative fatality?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Neizgledaju mi ove akg nes,ima li jos kakvu preporuku?Navodno ove gamecom 367 imaju bolji zvuk,dali je to istina?

Odakle ti da su Plantronics bolje od navedenih AKG ?AKG su bolje za slušanje glazbe jer su za to i namjenjene.367 su gamerske slušalice

16 godina
neaktivan

Ove akg su mi sugave jer ne pokriju cijelo uho,a gamecom 367 sam cuo da su bolje od ovih fatality gaming pa me zanima dal je to istina.

0 0 hvala 0
15 godina
kach kaže...

Ove akg su mi sugave jer ne pokriju cijelo uho,a gamecom 367 sam cuo da su bolje od ovih fatality gaming pa me zanima dal je to istina.

Jesu imam gamecom 367 i to porvrđujem! Meni su odlične. Bestbuy

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
16 godina
neaktivan

Ako su ti one Akg šugave onda vidi AKG k512 koje idu na cijelo uho.

A neznam baš jesu li Plantronics bolje od Creative-a.

0 0 hvala 0
17 godina

Plantronics GameCom se navodno više ne proizvode, tako sam čuo.

367 i 377 nemaju nešto puno bolji zvuk nego Creative Fatal1ty, osobno isprobano.

Nego. nije mi jasno kako ti Creative Fatal1ty nemaju dobar zvuk. Za 300 Kn nećeš naći nikakve značajno boljeg zvuka.

Koju točno zvučnu imaš? Samo nemoj reči da imaš neki C-Media ili Realtek AC'97 jer za Fatal1ty je i Realtek HDAudio nedovoljna.

Razliku kvalitete zvuka osjetim pri prelazu s Realtek HDAudio na VIA HDAudo 1708S s tim Creative fatal1ty headsetom.

Toliko o kvaliteti samog headseta i njegovog zvuka. Jedino ima malo previše izražen bas, ali ništa strašno.

Edit: Sad vidim da imaš X-fi. Jesi stavio Creative softver, isključio SVF, uključio Crystalizer i uključio CMS3D?

PS: Promjenom headseta Creative Fatal1ty za neki drugi do 300 Kn nećeš ništa dobiti, ako hoćeš bolji zvuk investiraj više novca...

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 13:29 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Da previše izražen bas je malo problem ali da se ispeglati pomoću eq.

To sam i ja rekao.Vjerovatno Creative ima nešto bolje drivere jer je Creative već dugo dugo najbolji izbor za igrice.

0 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

Da previše izražen bas je malo problem ali da se ispeglati pomoću eq.

To sam i ja rekao.Vjerovatno Creative ima nešto bolje drivere jer je Creative već dugo dugo najbolji izbor za igrice.

Možda je zaboravio omogučiti EAX efekte putem Creative Alchemy alata za igre koje igra, vjerujem da nije stavio ni OpenAL.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
16 godina
neaktivan

Sve mi je nastimano kak treba na zvucnoj,nisam noob kaj se tog tice,nego prijatelj mi ima ove  AKG k512 i mogu rec da se malo bolje cuju nego ove kaj sad imam,ali mi te akg nekak ne pasu.Uzeo sam si sennheiser hd202 preko ebaya za 160 kn.

Te Creativove slusalice su super,ali fali mi jos ono nesto kod zvuka.:D

Nadam se da nebudu bile lošije od creativovih {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 14:14 (kach).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Daj reci jos nesto o tim AKG, nekak si me zaintegrirao za te sluske posto bi trebao neke.

opcenito mi treba za glazbu, tu i tamo igra tipa bc2 i sl.

su udobne?

al opet nemaju mikrofon i malo izgledaju neudobno za duze igranje makar rijetko igram.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
explorer 4 kaže...

Daj reci jos nesto o tim AKG, nekak si me zaintegrirao za te sluske posto bi trebao neke.

opcenito mi treba za glazbu, tu i tamo igra tipa bc2 i sl.

su udobne?

al opet nemaju mikrofon i malo izgledaju neudobno za duze igranje makar rijetko igram.

Evo meni su prodane te slušalice..

Po meni sluške su od 1-5 za 8.. ;)

Kvaliteta zvuka je odlična, bass fantastičan, a sveukupni dojam neopisiv. Veoma su udobne jer su lakše od sluški tipa Plantronicks 367. Također su veoma portabilne..

Mogu se spremiti tako da se namjeste unutar okvira. Spojim ih na mob i slušam glazbu do izmoglosti.. ;D

Za AKG k404 slušalice imam reći sve najbolje..

Zeppe :D
16 godina
neaktivan

Kakve su naprema sennheiser hd 202?Posto je isti cjenovni rang?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam gledao slušalice roccat vire ali ne mogu ih nigdje naci za kupiti :/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Vjerovatno su tu negdje ali vjerujem da je AKG malo bolji jer je uvijek tako kod usporedbe AKG-a i Sennheisera u istom cjenovnom rangu

17 godina
protjeran
kach kaže...

Stvar je više u osobnoj preferenciji, najbolje je vidjeti čiji ti zvuk bolje odgovara - hd202 su također slušalice koje nisu zahtjevne oko izvura zvuka, zvuče dobro na PC-u i na mobu/mp3 playeru. Razlika je i u dizajnu, prilično sam siguran da je hd202 bolji izbor za dugotrajnije nošenje (udobnije na duge staze).

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
16 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...
kach kaže...

Stvar je više u osobnoj preferenciji, najbolje je vidjeti čiji ti zvuk bolje odgovara - hd202 su također slušalice koje nisu zahtjevne oko izvura zvuka, zvuče dobro na PC-u i na mobu/mp3 playeru. Razlika je i u dizajnu, prilično sam siguran da je hd202 bolji izbor za dugotrajnije nošenje (udobnije na duge staze).

To je sigurno jer ove AKG nisu takvog oblika nego one koje nasjedaju na uho

14 godina
neaktivan

Kupi TT esports shock

Što napraviti gluhonjemoj djevojčici nakon što je siluješ?Odsjeći joj ruke da te nekaže mami.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lol hvala sto ste ozivili ovako staru temu,ali vec sam  odavno kupio sennheiser HD202 i prezadovoljan sam s njima,puno su bolje od prijasnjih creative fatality gaming slusalica.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 23:59 (kach).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Lol hvala sto ste ozivili ovako staru temu,ali vec sam  odavno kupio sennheiser HD202 i prezadovoljan sam s njima,puno su bolje od prijasnjih creative fatality gaming slusalica.

Naravno , pa o čemu ja trubim cijelo vrijeme samo što ljudi shvate kad kupe da su gamerske slušalice bacanje novca , al neka bolje tad nego nikad.

16 godina
neaktivan

Pa istina da,najbolje je imat normalne slusalice + neku gejmersku zvucnu.Onda dobis pravu stvar,a mikrofon se moze tak i tak neki za 20 kn nabaviti preko ebay-a.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice