Gaming mis iskustva

poruka: 12
|
čitano: 3.691
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Gaming mis iskustva

Trebao bi par iskustava korisnika slijedecih miseva:

- Razer Deathadder

- Roccat Kone

- CM Storm Sentinel

Ono sto mi je najbitnije kod korisnickih iskustava - da li se kod rada s misom znoje dlanovi?

Zanimaju me iskljucivo iskustva iz prve ruke, dakle saimih korisnike, ne zanima me sto je netko procitao negdje, pa molim da se suzdrzavate takvih komentara ili eventualnog flamea.

Razlog zasto ovo pitam je taj sto imam donekle problematicnu kozu na dlanovima i od znojenja mi se store sitni vodeni pristici koji onda puknu i budu dosta bolni.

To je izrazeno po ljeti kada se normalno dlanovi jace znoje.

Imao sam Logitech G9 na kojem su se dlanovi dosta znojili. Imam sada Logitech G500 koji je inace odlican mis, ali i na njemu je izrazen problem znojenja dlanova.

Stoga razmisljam o prodaji G500 i nabavci jednog od gornjih da vidim kakva ce situacija sa znojenjem biti sa njima, ali prije bilo kakve odluke volio bih dobiti neka iskustva iz prve ruke.

Posebno bi korisna iskustva bila nekoga tko je uz neki od gornjih miseva isprobao i druge, pa da stvarno moze usporediti.

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gaming mis iskustva
Mauro kaže...

Trebao bi par iskustava korisnika slijedecih miseva:

- Razer Deathadder

- Roccat Kone

- CM Storm Sentinel

Ono sto mi je najbitnije kod korisnickih iskustava - da li se kod rada s misom znoje dlanovi?

Zanimaju me iskljucivo iskustva iz prve ruke, dakle saimih korisnike, ne zanima me sto je netko procitao negdje, pa molim da se suzdrzavate takvih komentara ili eventualnog flamea.

Razlog zasto ovo pitam je taj sto imam donekle problematicnu kozu na dlanovima i od znojenja mi se store sitni vodeni pristici koji onda puknu i budu dosta bolni.

To je izrazeno po ljeti kada se normalno dlanovi jace znoje.

Imao sam Logitech G9 na kojem su se dlanovi dosta znojili. Imam sada Logitech G500 koji je inace odlican mis, ali i na njemu je izrazen problem znojenja dlanova.

Stoga razmisljam o prodaji G500 i nabavci jednog od gornjih da vidim kakva ce situacija sa znojenjem biti sa njima, ali prije bilo kakve odluke volio bih dobiti neka iskustva iz prve ruke.

Posebno bi korisna iskustva bila nekoga tko je uz neki od gornjih miseva isprobao i druge, pa da stvarno moze usporediti.

Hvala unaprijed!

meni npr se ne znoji na mom misu kad igram(al nemam ni jedan od tih miseva)...i kad je jednom moj kum bio za kompom njemu su se znojile ruke...tako da nemislim da je to do misa....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
16 godina
neaktivan
Jesi siguran da je to do miša? Npr. Meni se ne znoje ruke jako puno, na 3 različita miša, ali prijatelju da...

Neznam jesi probao 'napudrat' ruke? Znam da je smiješno, ali...
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
16 godina
Gaming mis iskustva

Znam da je problem kod mene, a ne kod misa, ali ipak kod nekih miseva ce to biti manje izrazeno, a kod nekih vise.

Npr. zena na laptopu koristi MX Revolution koji sam ja imao dok sam igrao World of Warcraft (za WoW ne treba bas neki brzi precizan mis).

Sa njim sam imao puno manje problema sa znojenjem dlanova sto je najverovatnije zbog drugacije plastike od koje je napravljen nego G9 ili G500.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 11:08 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gaming mis iskustva

To ti najviše ovisi o tvom načinu držanja miša.

Pretpostavljam da ti je cijela ruka na mišu, pa ti je velika površina ruke konstantno pritisnuta na miša i normalno je da ti se ruke znoje.

To sa mišem nema nikakve veze.

Inače ja imam deathaddera i sa mišem sam prezadovoljan, koristim ga već 3 godine, kad (ako) mi ovaj rikne uzet ću ponovno isti (tj. noviji model deathaddera sa više dpi-a).

Meni se ruke ne znoje jako ali ja držim miša većinom sa prstima, samo mi se mali dio šake naslanja na samog miša (onaj dio gdje počinju prsti).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming mis iskustva

Jedino što mogu reći da sam prešao sa G9 na Roccat Kona i preporodio se, ergonomski u prvom redu, a sam miš je izrađen od gumirane plastike tako da se ruke baš i ne znoje tako jako. Pogledaj Razer Imperatora, napravljen je od istih materijala kao i Roccat, iste cijene i iste kvalitete izrade.

Inače pojačano znojenje dlanova se zove hiperhidroza i dosta je raširena pojava u današnje vrijeme. Najčešći uzroci hiperhidroze su prevelik unos kofeina i nikotina te pojačan stres, a pomoć treba potražiti u vidu više sna, masaža, bavljenja tjelesnim aktivnostima i akupunkturi, u principu svime što dovodi do opuštanja.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
the economist kaže...

Inače pojačano znojenje dlanova se zove hiperhidroza i dosta je raširena pojava u današnje vrijeme. Najčešći uzroci hiperhidroze su prevelik unos kofeina i nikotina te pojačan stres, a pomoć treba potražiti u vidu više sna, masaža, bavljenja tjelesnim aktivnostima i akupunkturi, u principu svime što dovodi do opuštanja.

Ha, ha, ha

Kao da si napravio dijagnozu na meni Osmijeh

16 godina
neaktivan
Gaming mis iskustva

Ja ti mogu dat svoje misljenje od DeathAdderu kojeg imam

-u ruci je veoma ugodan i to nevjerojatno bar men za moju ruku imam osjecaj ka da  imam mali kusin pod dlanom sad ovisi sve o velicini sake

-sto se tice preciznosti pa ako nisi bas neki pro gamer al u doslovnom znacenju bit ce ti i vise nego dosta precizan

-lijeva i desna tipka su dosta  velike al mislim stavrno ogromne(pogledaj onu crtu ispod kotacica sve do kraja te crte ti je tipka)

-kotacici veoma dobar ima vece zareze pa je ugodnije raditi s njim

-ima macro sto je men izuzetno vazno pogotovo na mutiu(iako imas tri tipke ukljucujuci kotacic kao dodatnu tipku one  sa strane su dosta velike pa ces se brzo naviknuti na njih)

ako ga uzmes neces pogrisit

ja sam ne bas puno al sam na nekoliko sati koristia od boljih miseva ove

MX 518

Copperhead

Kone Max Lase

mozda sam navika na DeathAddera pa mi se ovi nisu svidili al u svakom slucaju prije bi uzea Deatha opet nego jednog od ovih

RazorNapster
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 13:10 (Barnie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
the economist kaže...

Bok'te... Onda ja moram pocet udarati po nikotinu i kofeinu... Istina da to ne koristim uopce... Jedina moja mana je pivo....

Ja moram kremu koristiti, jer su mi dlanovi presuhi Izlanuo se.

16 godina
neaktivan

Bok'te... Onda ja moram pocet udarati po nikotinu i kofeinu... Istina da to ne koristim uopce... Jedina moja mana je pivo....

Ja moram kremu koristiti, jer su mi dlanovi presuhi Izlanuo se.

piva je anti stresna terapija, zato nemaš problema sa znojnim dlanovima :))

15 godina
neaktivan
Gaming mis iskustva
pozz svima...imam pitanje u vezu miševa koji je sad precizniji miš laserski od 1600dpi ili optiči također od 1600dpi..??????????????????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

laserski ako se nevaram

RazorNapster
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice