Gaming headset izbor

poruka: 25
|
čitano: 3.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gaming headset izbor

e ovako skupio sam 350 kn i htio bi si kupiti najbolje moguce slusalice za te novce

ofc moraju imati mic :D

pa mi vi sad preporucite koje su najbolje i zasto????

hvala

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gaming headset izbor

EvoOVE (nemaju mic) ili OVE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming headset izbor

ah nisam ni sumnjao da ce se druge preporuciti haha

a bas sam malo listao na linksu i gledo na youtubu i sta mislite o ovim sluskama???

Slušalice Plantronics GameCom 377

http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+PLANTRONICS+GameCom+377%2C+multimedia&option=artikl&id_kategorija=10050630&id_artikl=100.506.176

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gaming headset izbor
Te imam i svaka preporuka definitivno. Prilično dobar zvuk, udobne su i kvalitetno izrađene, ne možeš fulat s njima.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan
Gaming headset izbor

Evo imam isti slucaj kao Scrappy pa da ne otvaram novu temu...

Dakle isto oko 350kn sam voljan dat ali MORAJU bit USB pa sam razmisljao o ovima Creative Labs HS-950 ali se ljudi zale da im nakon pola sata-sat postanu neudobne, imaju losu podrsku za Win 7 i takodjer ovo isto... 

" Problem is if you use them for a few hours the drivers go crazy and start to sound like a cassette walkman with low battieries and you have to reboot to get rid of it. "

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming headset izbor

A to zavisi od uha do uha.

Možda će tebi biti ugodne nakon 2 sata a meni će uši otpadati nakon pola sata.Trebaš vidjet jel te žuljaju ako je ikako moguće.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming headset izbor

ma ok, to je ajmo rec manji problem, nego me vise zabrinjava podrska i sta ljudi nepreporucuju za TS3 i vent jer drajveri polude nakon sat vremena i pocnu se ponasat cudno slusalice. 

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming headset izbor

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming headset izbor

MORAJU bit na USB jer 3.5mm mi je prosao na laptopu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming headset izbor

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gaming headset izbor
Unbeliever kaže...

Evo imam isti slucaj kao Scrappy pa da ne otvaram novu temu...

Dakle isto oko 350kn sam voljan dat ali MORAJU bit USB pa sam razmisljao o ovima Creative Labs HS-950 ali se ljudi zale da im nakon pola sata-sat postanu neudobne, imaju losu podrsku za Win 7 i takodjer ovo isto... 

" Problem is if you use them for a few hours the drivers go crazy and start to sound like a cassette walkman with low battieries and you have to reboot to get rid of it. "

Nije baš tako, ja ih imam dugo i meni valjaju, a za te pare neces dobiti nista bolje.

17 godina
neaktivan

lol pa i one su 3.5mm jack :)

16 godina
neaktivan
Gaming headset izbor

O bože jesam glup , stalno miješam stvari.

Prvo pomiješam one fatality s usb verzijom pa sad ove 377 s usb modelom 777.

Probaj naći fatality verziju s usb-om.Ista je cijena

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gaming headset izbor

preporučujem ti verbatim rapier,jedan moj prijatelj ih ima i pre hebene su,jako glasne i imaju jak bass,samo je pitanje gdje ih nać

http://www.techsmart.co.za/hardware/peripherals_and_components/Verbatim_Rapier_USB_Gaming_Headset_review.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 17:16 (luka94).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

preporučujem ti verbatim rapier,jedan moj prijatelj ih ima i pre hebene su,jako glasne i imaju jak bass,samo je pitanje gdje ih nać

http://www.techsmart.co.za/hardware/peripherals_and_components/Verbatim_Rapier_USB_Gaming_Headset_review.html

To nije mjerilo kvalitete zvuka.Đabe ti ako su glasne a ne lociraju protivnika dobro.

15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
luka94 kaže...

To nije mjerilo kvalitete zvuka.Đabe ti ako su glasne a ne lociraju protivnika dobro.

imaju dosta dobar zvuk,izrada je odlična samo ono što na njima piše verbatim se brzo izliže ostalo sve 5 nađeš ih između 210 i 300kn{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 18:48 (luka94).
17 godina
Gaming headset izbor

http://www.kronos.hr/adapter-usb-jack-p-8067.html

Imas ovaj adapter, USB -> 3.5mm, onda rade uzmes najbolje sluske koje imaju 3.5mm, a time imas i kvalitetniji zvuk

OFFtopic - ovo je jedini ducan koji ima ovaj adapter u HR, jako cudno, sva sreca da ga je nick54312 naso...uzet cu si jedan

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

0 0 hvala 0
14 godina
Gaming headset izbor

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=creative%20slu%C5%A1alice&s=3 kupi u adma te sluse i ovaj navedeni prikljucak :)

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
17 godina
Gaming headset izbor
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaming headset izbor
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 23:30 (explorer 4).

0 0 hvala 0
15 godina

A kakve su onda te za 230 kn u Adm-u ?{#}

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Gaming headset izbor

Eh sad vidim da su ove za 350 kn s usb-om a ove za 230 su jack 3,5mm.

Isprike Mitchu :)

1 0 hvala 0
17 godina
Haf932 kaže...

A kakve su onda te za 230 kn u Adm-u ?{#}

Ove su sa 3.5mm, najbolje je uzet to i onaj adapter, a za ostatak otic na cevape ili nesto ;)

ili pak uzet jos nesto od periferije, tipa k300 logitechova tipkovnica, fenomenalna je za 170 kn, ima pozadinsko osvjetljenje ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Gaming headset izbor

Evo posto sam poceo ici po lanovima i sudjelujem na raznim cupovima trebao bih neke preporuke za slusalice do 800 kuna moze i vise...Jako mi se svidjaju Logitech G35 800 kuna...Vase preporuke?

'pušimo dinamit na krovu nebodera sve se dimi'

0 0 hvala 0
15 godina
Gaming headset izbor

Moja preporuka za G35 , meni su odlicne i ljepog su dizajna, a ako zelis mozes dodat jos 200kn i uzet bezicne G930.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice