Gaming Headset do 600kn

poruka: 13
|
čitano: 1.491
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Gaming Headset do 600kn

E ovako treba mi jako udoban gaming headset do 600kn a volim i slušat mjuzu dosta pa bi bilo dobro da posluži i za gaming i za mjuzu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gaming Headset do 600kn

plantronics Gamecom 380

[M|C] pleXx
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gaming Headset do 600kn

Bilo bi ti bolje rješenje da kupiš stereo slušalice, kvalitetnije su barem 5 puta od tih gamerskih gluposti.

Za 600 kn se kupi Grado sr 60i koji jednostavno jede sve gamerske slušalice.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Gaming Headset do 600kn

Stereo cu i kupit ali neznam koje razmilsjo sam steelseries 5hv2 ali nez kakve su

15 godina
Gaming Headset do 600kn

Probao sam hrpu slušalica jer mi je HIFI hobi, i kao što se može vidjeti iz MOJ PC, imam sennheiser slušalice i ove gamecom 380 koje koristim kad igram battlefield zbog mikrofona, imam i odvojeni mikorofon koji sam koristio dok sam igrao na sennheiseru ali mi nekako hvata i ambijent sobe pa mi ne paše. A i zbog ostalih prakticnih razloga, manje su, putovanja, ne trebam adapter...

Do 100 eura uopce ne moras razmisljat o iti jednim drugim slušalicama nego do gamecoma 380, jedino neznam kakvu zvucnu imas, to je drugi par rukava ali svejedno...

Ove steelseries nisam probao, no neka te cijena ne zavara, vjerojatno su lošije...

Grado bi takoder kupio puno prije steelseriesa ali nemaju mikrofon, nije headset... + da propjevaju kako treba trebas pojačalo, no vjerojatno uopće nebi kužio razliku između gamecoma i gradoa, a to ti samo govori koliko su gamecom 380 odlične i isplative slušalice/headset.

http://ljetni.bug.hr/article/plantronics_gamecom_380_i_gamecom_780_96036/

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

vec sam milsio kupit plantronicove 780 ali onda su mi zapele za oko roccat kave koje sam kupio i prodo za 2 tjedna jer su neudobne i teske,te sam kupio corsairove 1300 prije 3-4 dana gledo rewieve kazu udobne a bokte stišću glavu glava mi oće puknut sad sam stavio na prodaju corsairove i ako prodam vjerovatno plantronicove uzimam 780 imam doma 377 ali sam ih dao sestri

13 godina
neaktivan
Gaming Headset do 600kn

ak mozes dodaj jos 100 i zemi si g35,ja sad narucio i za koji dan bi trebale doci,ak ne onda probaj siberia

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako skupim jos di 100-200kn g3 jebiga jos u skolu idem pa mi tesko pare zaradit a za siberiu sam cuo da bas nisu udobne ali mozda ljudi lazu :D

13 godina
neaktivan
Gaming Headset do 600kn

ma dobro polako,kad tad ces skupit :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gaming Headset do 600kn

Probo g35, losije od gamecoma 380... al jbg ja sam spajao na svoju zvucnu, za g35 ne treba...

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Gaming Headset do 600kn

Corsair The Vengeance 1500 USB Gaming Headset ,ja prezadovoljan

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da cu plantronicove 780 upiknut imam doma 377 sluske su preudobne ali sam ih dao sestri :( pa se nadam pa 780 su udobne

13 godina
neaktivan

1500 je bolji jer ima za za mjenjat ono oko slušalice ja imam 1300 i nisam bas previse zadovoljan

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice