Razer Megalodon 7.1 definitivno.Stvar je u tome da te sluske imaju svoju zvucnu karticu s Maelstrom engine sound procesorom koji su predvidjen za gejming.G35 se oslanja na drivere koje moras instalirati,znaci softwerski.Druga stvar kod g35 je sto ti se usi toliko uznoje nakon sat vremena da ces misliti da te netko klepio po glavi i da ti zuji jer ti skroz zatvore usi bez dotoka zraka i imas osjecaj da nosis ciglu na glavi,a nude malo slabiju kvalitetu zvuka od Razera. Sennheiser sluske nisu za gejming,one su vise za audiofile kojima je bitna glazba i film.
Koje da ja uzmen za 300-350?
Malo gledam reviewe pa san izbor suzia na Siberiu i Platronics 377.
Proša san dosta reviewa ali nigdi nisan pročita čuje li se na Siberii kada je neprijatelj blizu tebe. Ako to ima kupujen te! 
hmda
Koje da ja uzmen za 300-350?
Malo gledam reviewe pa san izbor suzia na Siberiu i Platronics 377.
Proša san dosta reviewa ali nigdi nisan pročita čuje li se na Siberii kada je neprijatelj blizu tebe. Ako to ima kupujen te! 
Za 350 kn ne mozes uzeti kvalitetne stereo slusalice,a kamoli 5.1 ili 7.1.Ono o cemu ti pricas je 3D positioning koji je moguc samo na kvalitetnim slusalicama koje nisu ispod 600-700 kn uz pomoc CMSS
Za 350 kn ne mozes uzeti kvalitetne stereo slusalice,a kamoli 5.1 ili 7.1.Ono o cemu ti pricas je 3D positioning koji je moguc samo na kvalitetnim slusalicama koje nisu ispod 600-700 kn uz pomoc CMSS
A kako onda ovaj na reviewu kaže da mogu, i pod009 mi kaže da njegove Logitech G330 mgu koje su 200kn.
Vjerovatno ću uzet Plactronics GameCom 367. Samo neka mi neko reće jeli ih mogu uključit jer neman zvučnu karticu, odnosno imam integriranu.
On ti to kaze zato sto ne zna za bolje ili si ne moze priustiti,pa onda pljuje po necemu da bi sebi olaksao tzv sindrom "ma smece preskupo,ionako je sranje,a moje g3nesto su bolje od njih ,a kostaju 6 puta manje".Da je probao razer-ove megalodon ili sennhiser ne bi tu pricao gluposti.Slazem se da je razer megalodon malo preskup jer za 700 kn mozes kupiti razer carcharias koje su u biti iste kao i megalodon,ali sa dodatkom maelstrom zvucne kartice.Ja bih ti preporucio carcharias + neka X-Fi zvucna i to ti je 1000 kn.400 manje.
Uzmi si creative slusalice,odlicne su.Ja imam crative fatality mkII i sluske su odlicne za te pare.(440kn)
Razer Megalodon i Razer Barracuda zvucnu karticu