Gamerski mis za ljevake

poruka: 7
|
čitano: 4.326
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gamerski mis za ljevake
Bok ljudi! Nas ljevaka po statistici ima nemalih 11 posto. Medutim, kad smo kod kompjuterskih miseva, nigdje ne vidim da se netko buni zbog nedostatka miseva prilagodenih za nas. Jedna od uobicajnih stvari koju primjetim kod ljevorukih je da se povinu pod burom, i mis nauce koristiti desnom rukom iz raznoraznih razloga. Medutim, to nema smisla, a ni performansi, pogotovo u igrama.
Sad se pitam koji mis bi bio optimalan za ozbiljno igranje (npr. Starcraft 2) nama ljevacima?
Ima li prijedloga, hvala?

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Gamerski mis za ljevake

roccat kova si pogledao mozda njega???? Oko 50 eura se krece cijena{#}

[img]http://i19.tinypic.com/5yb9xrm.png[/img]
15 godina
Gamerski mis za ljevake

Razer DeathAdder Left Hand Edition, mislim da mu je cijena nekih 60$

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerski mis za ljevake

Razer Abyssus (230kn) je kao i za dešnjake i lijevake. Imam ga i simetričan je pa je valjda dobar za lijevake.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Gamerski mis za ljevake
Malto kaže...
Bok ljudi! Nas ljevaka po statistici ima nemalih 11 posto. Medutim, kad smo kod kompjuterskih miseva, nigdje ne vidim da se netko buni zbog nedostatka miseva prilagodenih za nas. Jedna od uobicajnih stvari koju primjetim kod ljevorukih je da se povinu pod burom, i mis nauce koristiti desnom rukom iz raznoraznih razloga. Medutim, to nema smisla, a ni performansi, pogotovo u igrama.
Sad se pitam koji mis bi bio optimalan za ozbiljno igranje (npr. Starcraft 2) nama ljevacima?
Ima li prijedloga, hvala?

Ja sam ljevak, ali mi je prirodno drzati mis u desnoj ruci i bez problema igram sve igre vani (od pucacina, preko strategija do voznji) tako sam od malena naucen (vidio mis na desnoj strani u 3. god i tako mi je ostalo, s ljevom na misu nemogu nista)

Ali evo par simetricnih miseva i jedan specijalno za ljevake:

Razer Abyssus Miror (ili obican)

Razer DeathAdder za ljevake

Razer Lachesis

Razer Spectre Starcraft II

SteelSeries Xai

PRODAJEM HD5970 /\/\ XILENCE 1200W - za vise informacija PP
17 godina
Gamerski mis za ljevake

Hvala na sugestijama. Mislim da je Razer napravio dobar posao sa Death Adderom. Koliko vidim, prvi su koji su izbacili asimetrični gaming miš za ljevake, pa mislim da je to ono što sam tražio. Javit ću vam iskustva ako ga uspijem nabavit.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamerski mis za ljevake

Svaki simetricni mis bi trebao pasati i lijevacima i desnjacima. Npr. Cooperhead, Abyssus itd. A tu imas Deathaddera za ljevake, pa ce sigurno biti dobar izbor.

Go hard or go home ... Low life !
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice