Gamerski miš do 400 kn

poruka: 70
|
čitano: 14.142
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Gamerski miš do 400 kn
191x7 kaže...
thedream kaže...

Šta fali Saiteku i Gigabyteu u toj klasi, imaju odličnih miševa..Pogledaj i ovog recimo..

http://www.vemil.hr/opis.aspx?sifra=1015094

Saiteku ne fali ništa, samo je R.A.T. 3 bolje izbjeći (previšek ošta za ono što nudi, a nudi stvarno jako malo) a R.A.T. 5 košta više.

Gigabyte miševi su OK, osim onog Gigabyte Ghost kojeg su u ADM-u imali - cijela pošiljka bili defektni.

Ovaj ThermalTake što si dao link je izvrstan miš za tu cijenu. :)

Meni se zaista učinio fenomenalan..koliko sam čitao po njemačkim gaming forumima, i prihvaćen.

http://usa.ttesports.com/products/product.aspx?g=feature&s=2

Mislim da bi se i ja mogao počastiti nečim poštenim nakon V2 Rapiera, za 79kn koliko sam ga platio je fantastično poslužio, da bi riječ rekao - boljeg nema za tu smiješnu cijenu.

Ali ovo je već polako the miš.

Cemetary gates
16 godina
protjeran
Gamerski miš do 400 kn

I Sidewinder X5 je vrlo space miš...msm ima nekakav svemirski izgled ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gamerski miš do 400 kn

G500 ima profile ali ih ne možeš prebacivati na samom mišu. To sam mislio kad sam rekao da moraš imati software.

Ne tvrdim ja da je miš loš, smao kažem da je nazgrapan. Nije za ljude s sitnijim dlanovima. I nije lijep. Logic bi rekao da je jednostavan. :p

*_* Što da ovdje napišem? *_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

Kupio sam si prestigio PMSG1, creative Fatal1ty, i steelseries qxc prilicno sam zadovoljan zahvalio bi se svima na preporukama.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Demonist kaže...

Jel zna itko mozda di bi se SpeedLink Kudos mogao nabavit, trazim neki novi mis za oko 400 kn imam vise claw grip i igram vecinom rts ako ima netko neki drugi mozda za preporucit bio bih veoma zahvalan (ako moze i neka preporuka za podlogu isto)

za claw grip ti je savrsen razer lachesis jer ga imaju moji team mateovi i njima je dobar :D al je malo skuplji od 400kn

Signature
15 godina
heello kaže...
Demonist kaže...

Jel zna itko mozda di bi se SpeedLink Kudos mogao nabavit, trazim neki novi mis za oko 400 kn imam vise claw grip i igram vecinom rts ako ima netko neki drugi mozda za preporucit bio bih veoma zahvalan (ako moze i neka preporuka za podlogu isto)

za claw grip ti je savrsen razer lachesis jer ga imaju moji team mateovi i njima je dobar :D al je malo skuplji od 400kn

Dobar je,ali ide mi na zivce kod njega sto mi svako malo strelica na ekranu pobjegne.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
14 godina
neaktivan

taj mi se ozone smog svidija :D...no nemogu pronać gdje ga kupit -.- N+Bija san i na službenoj stranici www.ozone gaming.com i ako bi moga reć mi gdje kupiti te sve ozone stvari posebice taj miš...Hvala!

17 godina
DarkJaki kaže...

taj mi se ozone smog svidija :D...no nemogu pronać gdje ga kupit -.- N+Bija san i na službenoj stranici www.ozone gaming.com i ako bi moga reć mi gdje kupiti te sve ozone stvari posebice taj miš...Hvala!

Nisi skužio da je to Prestigio PMSG1? Imaš ga u Linksu.

Što bi vi poručii sudu u Den Haagu? Ja ništa, nisu toga vrijedni. Ali rado bih sudjelovao u stvaranju optužnice za njihove sudce!
16 godina
Gamerski miš do 400 kn

Moj prijedlog sharkoon fireglider... mis ti kosta 200 kn ja sam prezadovoljan s njim nemam nikakve zamjerke, stoga uzmi si njega i spremi si 200 kunica u dzep

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

zasto je vama bitno da mis ''na sebi'' ima mogucnost podesavanja dpi?

dpi i sensitivity misa (+ingame postavke i windows mouse sensitivity) si odredis kako tebi pase jednom za sva vremena i nediras to vise nikada

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
sushii kaže...

zasto je vama bitno da mis ''na sebi'' ima mogucnost podesavanja dpi?

dpi i sensitivity misa (+ingame postavke i windows mouse sensitivity) si odredis kako tebi pase jednom za sva vremena i nediras to vise nikada

Dobro dođe primjerice 1600 kad nema toliko akcije i 3200 fast switch kad zagusti..ima veze kako ne, ovisno da li si primjerice u vozilu u igri, da li si snajperist, pješak, štagod..ne odgovara svima konstantan DPI.

Ja recimo za Vistu koristim 800 i 1600 šaltanje, a u igrama 1600 i 3200.

Cemetary gates
14 godina
neaktivan

nije mi presudna boja nego nikako nisam mogao skužit da su miševi isti iako se različito zovu O.O...

17 godina
DarkJaki kaže...

nije mi presudna boja nego nikako nisam mogao skužit da su miševi isti iako se različito zovu O.O...

U pitanju je puki rebrand ako ne čak i ista firma pod drugačijim imenom za različito tržište...

Što bi vi poručii sudu u Den Haagu? Ja ništa, nisu toga vrijedni. Ali rado bih sudjelovao u stvaranju optužnice za njihove sudce!
17 godina
Gamerski miš do 400 kn

Da ne otvaram novu temu. Ovaj vikend mi je Razer Deathadder otišao u vječna lovišta. Htio bio uzeti novi miš koji ne odudara previše po obliku od Deathaddera i razmišljam uzeti Steelseries XAI.

Jel ga netko možda ima pa da kaže malo više o karakteristikama ili imate možda neki drugi miš za preporučiti u rangu do 550 kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 13:26 (iggy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

Treba mi novi miš za 3d crtanje i photoshop pa se dvoumim između G500 i PRESTIGIO PMSG1. Razlika u cijeni je dosta velika ali sam čuo da su miševi podjednaki. Vaša mišljenja su mi dobrodošla  {#}.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn
Ja bi rađe uzeo g500 radi kvalitete i hyper scrolla. A 100 kn nije velika razlika u cijeni
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
Gamerski miš do 400 kn

Ja bih pak uzeo Prestigio PMSG1.

Glupost nikad ne dolazi u malom pakiranju. Stupidity never comes in small packages.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

pola mi familije i team mateova ima razer deathadder ukljucujuci i mene te sakupi jos 50kn i preporucam ti da si njega uzmes da znam da cete mi sad pocet flejmat bla bla razer je cijena samo zbog znakica, zbog branda da misevi ti suckaju da je bolji logitech but guess what: its not!

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kocka123 kaže...

pola mi familije i team mateova ima razer deathadder ukljucujuci i mene te sakupi jos 50kn i preporucam ti da si njega uzmes da znam da cete mi sad pocet flejmat bla bla razer je cijena samo zbog znakica, zbog branda da misevi ti suckaju da je bolji logitech but guess what: its not!

Ajde fanboj, niko ne kaze to nego si to ti umislio, postoji razlika između proizvođaca ali niti razer niti logi nisu nekvalitetni, ja bi se vise zamislio oko kvalitete ovog prestigia..

Zeppe :D
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ja bih pak uzeo Prestigio PMSG1.

Ti bi ga uzeo samo zato jer se tebi g500 nije svidio -.-
17 godina
Krivo, ja bih ga uzeo jer mi za razliku od g500 dobro leži u ruci i jer je dobrih 200 kuna jeftiniji a nudi isto ako ne i bolje.

Glupost nikad ne dolazi u malom pakiranju. Stupidity never comes in small packages.
16 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn
jeftiniji je 100 kn a ne 200. I nije bolji od g500. Ja ne mrzim niti jednu marku koliko ti mrziš g500 samo zato što ti nije dobro sjeo u ruku. Gdje god stigneš oblatiš taj odličan miš. Nemoj se ljutiti ali tako je
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 15:00 (explorer 4).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

Ovisi kako gledaš i kako koristiš miš.

Prestigio PMSG1 je hardverski BOLJI od G500.

Bio sam skeptičan u vezi njegove kvalitete izrade ali je vrhunska.

Ni po čemu ne zaostaje za Logitechom.Možeš to pitati svakog forumaša koji

posjeduje spomenutogmiša.

Također imaš njegov review tu, samo malo potraži.

uzeo bih PMSG1 jeftiniji,malkice bolji od G500 ALI provjeri kako ti leži u ruci.

Džaba ti ultra miš s nebeskim DPI kad bolje igraš s onim od 50kn kad ti bolje leži u ruci.

I da jeftiniji je 149 kuna.

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 15:29 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
jeftiniji je 100 kn a ne 200. I nije bolji od g500. Ja ne mrzim niti jednu marku koliko ti mrziš g500 samo zato što ti nije dobro sjeo u ruku. Gdje god stigneš oblatiš taj odličan miš. Nemoj se ljutiti ali tako je

ti ne mrzis nitijednu marku kolko volis taj logitech zato molim te....

najbolje ti je uzet ono sta ti lezi u ruci najbolje zaje* ti i g500 i prestigio bro i bilo koj drugi mis ako ti on ne lezi lijepo u ruci i da kosta 800kn a ne do 400 kolko trazis tak da ti je najpametnije nac neki koji ti lezi u ruci sad ovisi jel imas claw grip palm grip ili koji vec...

Potpis
16 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn
Ajde ohladi , naporan si. Govorimo o tome koji je uređaj tehnološki jači i kvalitetniji. I da volim Logitech jer su prava firma. A ovo što si zadnje rekao je istina, samo se ne pravi toliko pametan jer je to rečeno 100 puta na ovom forumu. Prati o čemu se govori

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kocka123 kaže...
...najpametnije nac neki koji ti lezi u ruci sad ovisi jel imas claw grip palm grip ili koji vec...

Više ima palm grip odnosno flat finger grip. Još nisam odlučio koji...kad dođem u Linksa (podružnica Split) zamolit ću ih da ih isprobam pa ću viditi koji mi bolje leži, jer koliko sam pratio po forumima i raznim recenzijama sa tehnološke strane su više manje isti (svaki ima svoje prednosti i mane).

14 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
Ajde ohladi , naporan si. Govorimo o tome koji je uređaj tehnološki jači i kvalitetniji. I da volim Logitech jer su prava firma. A ovo što si zadnje rekao je istina, samo se ne pravi toliko pametan jer je to rečeno 100 puta na ovom forumu. Prati o čemu se govori

ja se ne moram pravit pametan...kad bi vec birao izmedju prestigia i logitecha odabrao bi prestigia jer je mi se cini boljom opcijom izmedju ta dva zbog omjera cijena/perfomansi itd iako bi ti po drugi put preporucio svoga misonju: razer deathadder i jos biras oces left handera, oces black edition ili novablue jedini je problem sto je 50kn iznad limita(ako je to problem) reci ti sta oces ali kad sam ga ja kupovao proso sam od adm-a do neznam kojeg ducana nisam i svugdje je bio rasprodan a to znaci samo jedno: ekipa ga kupuje jer je dobar, kvalitetan, lijepo lezi u ruci i jos je lijep mozes birat :D

sta logitech je prava firma a prestigio ili neka druga nije!? ajde molim te lijepo... znam da se to ponovilo 100 puta na forumu i kaj onda tomu je sve sto mmu treba kako mu lezi u ruci naravno dpi i ostalo su isto bitni...nemozes ti ako si navikao na palm grip igrat kak spada na razer lachesisu koji je claw grip tak da se orijentira prema tome 

Potpis
16 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

Prestigio je sigurno isplativiji od g500, ali da je bolji ne bih se složio. Sve je slično , od opletenog kabla , mogućnosti povećanja mase , visoki DPI. Jedino što prestigio nema je hyper scroll.Meni se nekako G500 čini kvalitetnije izrađen.Probao sam prestigia i bez greške je za 200 kn ali ipak mi je Logi bolji šta se toga tiče.A i neznam koji senzor koristi.Znam da G500 ima ovaj trenutno najbolji Avago.

Mišljenja sam da je Razer Deathadder jedan od najboljih miševa trenutno , ali je i preskup za ono što nudi. 2 dodatne tipke i to je to od dodadtnih stvari.A dođe 500 kn.

To se kaže kad je neka firma dobra da je prava.Lako se pravit glup -.-

Ot za autora teme-Ako baš nisi pri parama uzmi Prestigia , a ako imaš onda ti preporučam Logitech G500 ili Speedlink Kudos. S tim Kudosom sam se malo poigrao nedavno i stvarno je super miš.Kolega 191x7 ti može reći više o njemu jer ga on ima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 0:32 (explorer 4).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice