Gamerska tipkovnica?

poruka: 142
|
čitano: 21.914
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Gamerska tipkovnica?
Gman kaže...

Ja sam cuo da pozlaceni konektor ima kao bolji kontakt, iako nisam primjetio nikakvu razliku prelaskom na zlatni konektor.

kazes pozlaceni ?

da je pravo zlato onda bi imalo bolji kontakt, a kako to mislis pozlaceni ? preliven zlatom ili je to samo boja zlata ?

daj razmisli sta to znaci pozlaceni a sta preliven zlatom......

To je boja zlata a ispod se nalazi obicni konektor....

17 godina
Gamerska tipkovnica?

ima li kakvih info-a hoce li logitech izbaciti mehanicku tipkovnicu?

ovu g15 pritiscem vec 5 godina i mislim ju prebaciti na drugi komp...

and the heavens shall tremble
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

RonoN

dali ima znakova upotrebe na tvojoj g15 ?
mislim mehanickih a ne fizickih

15 godina
neaktivan
logic kaže...
Bezveze. Nista posebno. Pozlaceni konektor????? Cemu to????

Zasto je bezveze? Jesi je probao uopce?

Ne kosta ona toliko zbog pozlacenog konektora.

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
protjeran
Gamerska tipkovnica?

jesi li ti probao tako da nam opišeš razliku???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica?

Ja? Jesam. I uzeo bi je da nije izasla u meduvremenu Razer Black Widow.

Nije membranska - glavna razlika. Da ne kazem koliko je ugodno tipkat na njoj, ustvari raditi bilo sto.

A ona ogromna povrsina za odmaranje ruku je genijalna.

Uostalom, internet vrvi reviewovima, ne trebam ti ja :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica?

Taj Genius stvarno ima ok tipkala za nikakvu lovu.

0 0 hvala 0
17 godina
#GaMerSC kaže...

RonoN

dali ima znakova upotrebe na tvojoj g15 ?
mislim mehanickih a ne fizickih

izlizao se onaj sivi dio gdje drzim palceve kad tipkam (ispod space tipke) i isto to pored tipki caps, shift i control (tu mi mali prst lijeve ruke ceka :) )

and the heavens shall tremble
15 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Ja? Jesam. I uzeo bi je da nije izasla u meduvremenu Razer Black Widow.

Nije membranska - glavna razlika. Da ne kazem koliko je ugodno tipkat na njoj, ustvari raditi bilo sto.

A ona ogromna povrsina za odmaranje ruku je genijalna.

Uostalom, internet vrvi reviewovima, ne trebam ti ja :).

E sad si opisao blagodati mehaničke tipkovnice,na spram membranske...sa tim nema veze niakkvi vražji zlatni konektor...

17 godina
neaktivan

Pozlaceni konketori imaju smisla samo na high end zvucnim karticama a i to je diskutabilno. A na tastaturi i misu apsolutno nikakve svrhe nema osim estetske. Kad si cuo ili bilo ko ovdje na forumu da je tastatura imala slab kontakt ili da je losije radila. Kolicina podataka koja prodje kroz taj konektor je smijesna a i podaci idu u digitalnom obliku pa nikakvi sumovi ne uticu na njih za razliku od zvuka koji ide u analognom obliku. Znaci pozlaceni konektor je cisto preser...nje. I estetika gubi svrhu kad je tastatura prikopcana jer se to onda ne vidi.

:)
15 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica?

Pa nije te nitko ni osporio, koliko vidim svi se slazemo da je pres*ravanje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica?

neovisno o pozlacenim konetkorima vs obicni.. usb vs ps/2 ili membranske/mehanicke mogli bismo polako zatvoriti temu zakljuckom o best buy tipkovnici dostupnoj na nasem trzistu. citajuci raznorazne review-e sa hardwarskih siteova logitechova G serija je definitvno precijenjena, da nekazemo, mnogo para - malo muzike. niti ocjene korisnika neidu u korist obzirom da im najjeftiniji model kosta nesto malo ispod 600kn-a sto nije mala para u danasnje vrijeme. osobno nisam isprobao mnogo tipkovnica ali 2 ig G serije sam koristio G11 i G15. osobno mi je bilo ugodnije tipkati na onoj deffault od 65 kn-a kakvu imam na faxu nego na ove dvije koje su uz to i vrlo robusne. sada ce nas logic fanboy naostriti kandze i udariti po mojim navodima ali ocijene korisnika i osobno iskustvo govore svoje. uostalom, on neprestano navodi kako bit proizvoda nije ''kic'',pozadinsko osvjetljenje, dodatni ekrani i 3.5mm konektori ali to je ono zapravo sto krasi logitechovu G seriju ...pregrst bespotrebnih tipki, ekran, jack za slusalice/mic i promijenjivo pozdanisko osvjetljenje.  mislim da je pri odabiru membranskih tipkovnica sasvim dovoljan model K300 od logitecha koji ce zadovoljiti svakog korisnika, pa i cak nesto jeftiniji modeli. Genius je primjerice underrated marka a znaju imati jako kvalitetne proizvode obzirom da su jedna od najjeftinih firmi na trzistu.

sto se mehanickih tice, kazu da je kvaliteta rada na njima neusporedivo veca i pruzaju potpuno drugi osjecaj. citam da je potrebno i nekoliko tjedana privikavanja na tipkanje.

kod nas su dostupne razerove blackwidow (620 kn-a) i blackwidow ultimate (iznad 1000kn-a) te steelseriesova g6v2(550 kn-a) i 7g (820 kn-a).

razlika izmedju 2 razerova modela je samo u pozadniskom osvjetljenju. kazu da je tipkovnica napravljena od ''onoga materijala sto se sav zmaze kada jedete cips i tipkate'' i tipke imaju prepoznatljiv ''click'' zvuk prilikom tipkanja. po meni je fizicki mnogo lijepsa od steelseriesove. Ono sto definitivno cini SS 6gv2 best buyem po mojoj procjeni je kvaliteta izrade koja je naglasena u svim review-ima i besumnost(nema ''click'' zvuka prilikom pritiska tipke),a i 10 € je jeftinija od razerove. 7g je skuplja verzija sa time da ima nekoliko dodatnih programibilnih tipki naspram 6gv2 ali zato je i 270kn-a skuplja, sto nije neznatno. e da,i ima naslonjac za ruke (ako je nekome to presudno).

ako netko zeli robusnu i kicastu tipkovnicu koja svijetli vise nego bozicno drvce ..da je moze uslikati i staviti na FB account i pohvaliti se pred momcima u razredu kako ima ''turbo gaming tipkovnicu'' uzeti ce nesto iz logitechove G serije.  onaj koji zeli biti ''drugaciji'' uzeti ce nesto iz razerove serije . netko tko nezeli potrositi vecu paru na tipkovnicu nece citati ovu temu.

netko kao ja, koji ne mijenja cesto racunalnu opremu ali onda kada uzme voli uzeti kvalitetno isprobati ce mehanicku tipkovnicu. prema procitanome mislim da je 6hv2 momentalno best buy mada izgledom i dodatnim funkcijama ne predstavlja nista revolucionarno, no zato je najbolja u svojoj osnovnoj i najbitnijoj stavki - u kvaliteti tipkanja.

bold=edit

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 10:06 (sushii).
Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Meni nije jasno odakle vama ideja da ja po svaku cijenu branim logitech. Naravno da je precijenjena. Pa ja sam G11 prodao jer mi ne pase ali sam zadrzao neki jeftiniji set od logija i logi ultra slim kao rezervnu. Ja samo govorim da kad kupis logitecha miran si sto se tice kvalitete i supporta. A svako zadovoljstvo kosta. Ja samo nemam zivaca da se natezem sa raznim labtec, genius i ostalim low cost periferijama. Recimo imao sam A4tech mis i nikad vise necu kupiti nista sto ima taj logo an sebi. Jednostavno smucio mi se. Prestar sam za eksperimentisanje. Kupim logi i miran. Tako i drugima preporucim a ako im je preskup posaljem ih u prodavnicu pa neka sami kupuju al im kazem nemojte mene zvati ako ne radi. Tako da logi nije neko ko ce propovijedati da samo logi valja ali je cinjenica da je logi kvalitetan. A da li je precijenje uglavnom jest ali moji zivci nemaju cijenu.

I zamolio bih da me se ne proziva u ovom kontekstu jer to jednostavno nije tacno. I ako preporucim logi necu nikome to naturati. Svako ima pravo na misljenje i da kupi sta mu pase.

:)
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 13:55 (logic).
14 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica?
Prekvalitetan je? Jesi vidio moj post malo gore?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
logic kaže...

Meni nije jasno odakle vama ideja da ja po svaku cijenu branim logitech. Naravno da je precijenjena. Pa ja sam G11 prodao jer mi ne pase ali sam zadrzao neki jeftiniji set od logija i logi ultra slim kao rezervnu. Ja samo govorim da kad kupis logitecha miran si sto se tice kvalitete i supporta. A svako zadovoljstvo kosta. Ja samo nemam zivaca da se natezem sa raznim labtec, genius i ostalim low cost periferijama. Recimo imao sam A4tech mis i nikad vise necu kupiti nista sto ima taj logo an sebi. Jednostavno smucio mi se. Prestar sam za eksperimentisanje. Kupim logi i miran. Tako i drugima preporucim a ako im je preskup posaljem ih u prodavnicu pa neka sami kupuju al im kazem nemojte mene zvati ako ne radi. Tako da logi nije neko ko ce propovijedati da samo logi valja ali je cinjenica da je logi kvalitetan. A da li je precijenje uglavnom jest ali moji zivci nemaju cijenu.

I zamolio bih da me se ne proziva u ovom kontekstu jer to jednostavno nije tacno. I ako preporucim logi necu nikome to naturati. Svako ima pravo na misljenje i da kupi sta mu pase.

uz duzno postovanje :)

14 godina
protjeran
Gamerska tipkovnica?

Logitech je na vrhu s kvalitetom.
Pa onda idu neke druge firme kao sto su:Roccat, cyborg , cmstorm, steelseries
pa tek onda Razer,ali razer vise gleda na izgled nego na kvalitetu..

Kad bi sebi opet birao mis uzeo bi od Logitecha a ako nema logitech misa kakvog ja zelim onda bi isao na Roccat.
podlogu:steelseries
tipkovnicu: logitech i roccat
slusalice:logitech ili roccat ili steelseries

Koja je firma najbolja po vasem misljenju ?

17 Logitech
1 Razer
2 Roccat
0 cyborg
5 steelseries
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 10:50 (#GaMerSC).

0 0 hvala 0
14 godina
#GaMerSC kaže...

Logitech je na vrhu s kvalitetom.
Pa onda idu neke druge firme kao sto su:Roccat, cyborg , cmstorm, steelseries
pa tek onda Razer,ali razer vise gleda na izgled nego na kvalitetu..

Kad bi sebi opet birao mis uzeo bi od Logitecha a ako nema logitech misa kakvog ja zelim onda bi isao na Roccat.
podlogu:steelseries
tipkovnicu: logitech i roccat
slusalice:logitech ili roccat ili steelseries

Koja je firma najbolja po vasem misljenju ?

A zasto Steelseries nije na listi za glasanje?

EDIT:

Eto sad i ja mogu glasati! ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 10:52 (anarchyST).
14 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica?

glasanje je fixed! vec u samom uvodu glasackog posta navodi citatelje na 'logi' i vjerovatno je prijatelje pozvao da kliknu na logi! F-i-x-e-d! {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Gamerska tipkovnica?

Pretjerujete da kolega logic reklamira logitech periferiju,čovjek ima puno njihovih proizvoda

i iznosi svoja iskustva...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
sushii kaže...

glasanje je fixed! vec u samom uvodu glasackog posta navodi citatelje na 'logi' i vjerovatno je prijatelje pozvao da kliknu na logi! F-i-x-e-d! {#}

dosadan si -.-

14 godina
neaktivan

zbilja ovaj x nisam prozvao kolegu logic-a vec je logi jednostavno kratica od logitech

14 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
sushii kaže...

dosadan si -.-

ako otvoris glasanje nemas pravo u istom postu nametati misljenje glascima. kao da odes glasati na izborima i oni glavonje koji provjeravaju autenticnost podataka pocinju sipati javne hvalospjeve na racun jednog od kandidata. zato i postoji glasanje da bi se svako izjasnio o vlastitom misljenju na temelju prijasnjih iskustava, a ne zato sto u uvodnoj misli prije glasanja autor vec navoditi za koga bi se prema njegovom misljenju trebalo glasati. tako se to jednostavno ne radi!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice