Gamepad za PC

poruka: 24
|
čitano: 4.526
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

U potrazi sam za joystickom do 250 kn krajni maksimum što bi dao za njega, gledo sam i čito teme al sve su stare skoro preko godinu ipo dana. Znači ono osnovno da ima da je jednostavan i bitno mi je da su slova a ne brojevi, takođe da je gumiran i kvalitetan. Mora takođe da ga ima u domaćim trgovinama, hvala sviima koji daju preporuku unapred.

Šta radi plavuša na listu papira? Vozi A4 :D

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Gamepad za PC

Xbox 360 Gamepad najbolji gamepad za te novce,  i jedan od najboljih uopce :)

14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

Ja isto namjeravam kupit ili Xbox 360 Gamepad ili F510??Koji je po vama bolji?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
punk94 kaže...

Ja isto namjeravam kupit ili Xbox 360 Gamepad ili F510??Koji je po vama bolji?

Ja bi isao na logija ako ste vec niste navikli na taj nacin upotrebe kod xboxa jer za to treba malo prilagodbe,inace nisam s njim igrao ali sam ga imao u rukama,dobar je mozda cak i bolji od logija ali ja osobno bi isao na logija vise mi pasu,ljepsi su i za mene imaju bolji raspored tipki...{#}

TL
15 godina
neaktivan

sve se svede na izgled

navikavanje na koso postavljene gljive je mene najvise smetalo

pogotovo ako cesto zaigras ps3

i logi je malo tezi

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
neaktivan

baš sam se i ja dvoumio između ta 2 uređaja, al meni se sviđaju oba i onda se dvoumim. U borbi za kvalitetu xbox 360 pobeđuje jelda?

7 GAMEPAD Logitech F510
20 Xbox 360 Controller
14 godina

Imas 12 mjeseci duzu garanciju. Ja san takoder prisa sa DualShocka na Xbox-ov gamepad i nisan pozalija, toliko mi je dobar da niti ne pomisljan se vratit na bilo koji drugi :)

14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

Definitivno X360 controller. Nećeš požaliti, a i gotovo sve moguće igre imaju podršku. Imam ga već skoro 2 godine, taj joystick jedva da ima konkurenciju. {#}

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamepad za PC

Imao sam gamepadove od Logitecha, Geniusa.... ali Xboxov je najbolji, mogu reći i najkvalitetniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

0 0 hvala 0
15 godina
Gamepad za PC

Pogledaj Ovdje , ovdje !  Inace , mislim da se on vise ne proizvodi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

Zašto je toliko skuplji?Je moguće da je kvalitetniji i bolji od xboxovog?

0 0 hvala 0
15 godina
Gamepad za PC

Skuplji je vjerojatno zato jer ima mogucnost hlađenja dlanova , a sad dal je kvalitetniji od X-Boxa - neznam !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Skuplji je vjerojatno zato jer ima mogucnost hlađenja dlanova , a sad dal je kvalitetniji od X-Boxa - neznam !

sigurno je kvalitetan, ima i bolji grip ispod

ali nema vibru i hladenje nije bas ucinkovito

po meni se ne isplati

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
neaktivan

Kupit cu xbox-ov jer eto svi kazete da je bolji iako mi se više sviđa F510 jer sam naviko na takav raspored tipki...

14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

Meni se isto više sviđa F510.Razmislit ću još.

0 0 hvala 0
15 godina
Gamepad za PC

Igrao sam godinama na gamepadima di je bio normalan raspored tipki i prešao na Xboxov kontroler. Navikneš se za 15 minuta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Igrao sam godinama na gamepadima di je bio normalan raspored tipki i prešao na Xboxov kontroler. Navikneš se za 15 minuta.

I šta ti je onda bolje? xboxov ili normalan raspored?

15 godina
zile96 kaže...

I šta ti je onda bolje? xboxov ili normalan raspored?

Xboxov, pogotovo kad igram neku vožnju, nekako mi ona gljiva gore lijevo bolje paše i nekako mi je prirodnija. Uglavnom cijeli gamepad odlično leži u ruci i raspored tipki je savršeno napravljen. Možda nekome nije ali osobno sam se toliko naviknuo da si ne mogu zamisliti da igram nešto bez njega. Kupuj, nemaš što razmišljati {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 21:33 (vrinho).
14 godina
neaktivan

Hvala svima, tjt. Xbox-ov kupljen :)

14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

jel se isplati uzeti ovaj, ne treba mi ništa kvalitetno, jel bolje igrat igre tipa driver, gas guzlers i takve igre s autima na tipkovnici ili gamepadu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamepad za PC

da mene pitaš, svaku vožnju je, kako god da okreneš, bila ona arkada ili sim, puno je bolje igrat na gamepadu

i ja sam igrao prije preko tipkovnice, ali nakon kupnje gamepada ni ne pomišljam više da igram bilo što od vožnji preko tipkovnice

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
laux kaže...

jel se isplati uzeti ovaj, ne treba mi ništa kvalitetno, jel bolje igrat igre tipa driver, gas guzlers i takve igre s autima na tipkovnici ili gamepadu?

Ili si kupi PS2 kontroler i adapter za PC pa ces moci simulirati Xinput odnosno Xbox 360 kontroler..... drugim rijecima, radit ce ti analogne gljive i radit ce ti vibracija, radit ce ti u emulatorima.....  a ako opet naletis na neke probleme uvijek ce ti pomoci Xpadder koji ce simulirati tipkovnicu odnosno DirectInput.

Racing igre je bolje igrati na kontrolerima zbog analognih gljiva jer mozes malo skrenuti i mozes vise skrenuti.....  i zbog analognih triggera jer to ti je isto kao da pritisces papucicu gasa (znaci, mozes drzati "konstantu", sporo voziti, malo brze, jos brze itd), ukratko, gamepad je analogan i digitalan, a tipkovnica samo digitalna (jasno je sto je bolje, a da ne govorimo sto je komfornije).

Svejedno, ako ikako mozes za oko 200 KN mozes kupiti Xbox 360 kontroler koji ti radi u gotovo svim PC igrama, ako ne i svim (i to officialno), a za eventualne probleme tu je uvijek Xpadder (emulatori, starije igre i sl).

EDIT: Zaboravio sam reci da nec svi jeftini raditi normalno kada pokusas simulirati Xbox 360 kontroler jer se zna dogoditi da ti nece raditi analogne gljive itd (desna pogotovo) tak da nez, probaj negdje naci PS2 kontroler (ima pressure sensitive tipke odnosno slicno kao analogni triggeri na Xbox 360 kontroleru i ima rumble).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 11:35 (lovac82).
11 godina
Pozdrav, imam jedan problem.... Uzeo sam dva Gamesir g3w gamepada i ne mogu ih nikako razdvojiti, oba mi ih prepoznaje kao jedan... Jednog spojim u usb 2.0 jednog u usb 3.0 ali uvijek jedan radi za oba. Koristim x360ce.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice