Gamepad - osjetljivost i kalibracija

poruka: 9
|
čitano: 3.129
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Ovak, gamepad me malo hebe. Zna mi križ dok igram NBA ponekad ići u lijevu stranu iako igram u potpunosti s gljivama, također kad stisnem start, u 90 % slučajeva odmah me vrati u igru. E sad išao sam na kalibraciju, desnu gljivu ovlaš dotaknem odmah skače ona točka skroz na vrh iako gljivu nisam ni pomaknuo. No ipak ondje piše da gamepad nije potrebno kalibrirati da je sve u redu, a on leti na sve strane! I imam samo tipku za kliknuti recalibrate koja ništa ne čini, tj ništa se ne događa kad kliknem na nju. Da li možda zastarjeli driveri za gamepad mogu uzrokovati takvu osjetljivost i probleme te vrste?
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dali posstoji mogućnost da driveri uzrokuju ovo kretanje samo od sebe ulijevo i vraćanje u igru nakon što stisnem pauzu?
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sad je počeo i u NBA 2K11 bacati preko cijelog terena u koš sam od sebe, bemti što mi ide na živce ovaj đojstik a u kalibraciji piše da je sve u redu! Bemti, pa neznam šta da radim, ovaj je već drugi jer je prvi bio sjeban. Piše u kalibraciji kao da je sve u redu i da ne treba biti kalibriran!! A leti na sve strane ona točkica, igrač skreće ulijevo sam od sebe, sam od sebe puca na ko s pola terena, start menu u igri sam od sebe se pali.........itd itd
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

O kojem se gamepadu radi??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni isto tak zna biti problem u nekim igrama sa desnom gljivom počinje mi se vrtjeti kamera i sl., dok u nekim radi bez frke. Ja imam Genius MaxFire Blaze 3.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Gamepad - osjetljivost i kalibracija
Ad4pt3r kaže...

Meni isto tak zna biti problem u nekim igrama sa desnom gljivom počinje mi se vrtjeti kamera i sl., dok u nekim radi bez frke. Ja imam Genius MaxFire Blaze 3.

ja imam isti
Dinamo živi vječno
17 godina

Pa jel to problem u gamepadima ili u igrama, ima li tko kakvo rješenje?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Gamepad - osjetljivost i kalibracija
Ad4pt3r kaže...

Pa jel to problem u gamepadima ili u igrama, ima li tko kakvo rješenje?

Ma izgleda gamepadu, izgleda da su sranje

Dinamo živi vječno
17 godina

Ali u nekim igrama radi najnormalnije, to me muči.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice