Gamepad i max duljina USB kabela.

poruka: 8
|
čitano: 5.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Microsoft Xbox 360 i max duljina USB kabela.

Čitao sam na internetu da je maksimalna duljina kabla za USB 2.0 oko 5m. Ja bi želio spojiti komp i TV HDMI kablom i nekako dovući i gamepad ispred TV-a. E sad, gamepad nemam, mislio sam uzeti Microsoftov Xbox 360, i u specifikacijama pise da ima duljinu kabla od 3m. Meni bi trebalo cca nekih 6m od kompa do kauca ispred TV-a. Da li netko zna bi li to radilo ako bi spojio gamepad preko nekog produznog USB kabla?

Podpitanje.

Ako ovo gore ne radi, kakva bi bila situacija sa wireless verzijom istog kontrolera? Dakle, onda je wireless adapter spojen s 3m kabla, a ostatak od mozda 2 metra zracne linije bi iso bezicno, međutim, ne mogu ostvariti optičku vidljivost. Da li mora postojat opticka vidljivost između prijemnika i gamepada da bi to radilo ili bi radilo i bez nje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Microsoft Xbox 360 i max duljina USB kabela.
A da PC dovedes u dnevnu sobu?
3.000 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
16 godina

Mislim da će moći 6 metara kabla, jer ne prenosiš neke velike količine podataka pa da dođe do gubitka signala. Iz iskustva znam da gamepad nije zahtjevan što se tiče kvalitete kabla, i ja sam prepravljao razne gamepade, prebacivao kabal sa jednog na drugi i slično. Pošto nisam mogao naći produžni USB duži od 1,5 metara uzeo sam nekoliko kratkih i naštiklao ih. Sve super radi, a mislim da je uvijek bolje povezati kablom nego da ti stalno puca bežična veza.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Do 10m ce ici bez beda, osobno imam 3 USB kabela u kaskadi koristeci produžne USB kablove poradi koristenja USB wifi mrezne kartice i radi besprijekorno :-)

Frankly, thats a Roger.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovisi od uređaja do uređaja. Imao sam Wlan stickove koji su ljudima radili na 14 m USB kable, kao i one koje nakon 2 m nebi pokrenuo in sam Isus.

isto sa printerima, neki rade i na 7-8m, neki neće već ni na 3.

Čak sam jednom morao opremit jedan prostor sa 6 identičnih printera, sve moralo bit spojeno usb-om, 4 printera rade na max 3 m, a meni treba 5m. Ova ostala 2 komada radili na 5 bez frke. Vratio se u firmu, pregledao sve takve iste modele koje sam imao na lageru, mislim 7 da sam ih morao otvorit prije nego sam našao 4 komada da rade na 5m usb-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam spojen isti gamepad na kabeel od 10 m + jos jedan od 10 m na njega  i onda tek gamepad i radi super i vibracija i sve, začudio sam se kak može tak daleko al ide, al kad spojim usb hub i onda 2 gamepada ili tipkovnicu uglavnom 2 stvari nece raditi ali ja sam si zato kupio usb hub sa napajanjem i problem riješen. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gamepad i max duljina USB kabela.
miki1981 kaže...

Ovisi od uređaja do uređaja. Imao sam Wlan stickove koji su ljudima radili na 14 m USB kable, kao i one koje nakon 2 m nebi pokrenuo in sam Isus.

isto sa printerima, neki rade i na 7-8m, neki neće već ni na 3.

Čak sam jednom morao opremit jedan prostor sa 6 identičnih printera, sve moralo bit spojeno usb-om, 4 printera rade na max 3 m, a meni treba 5m. Ova ostala 2 komada radili na 5 bez frke. Vratio se u firmu, pregledao sve takve iste modele koje sam imao na lageru, mislim 7 da sam ih morao otvorit prije nego sam našao 4 komada da rade na 5m usb-a.

Pa da, evo specifikacija, specificno q3 i 4:

http://www.usb.org/about/faq/ans5

Frankly, thats a Roger.
15 godina
Re: Gamepad i max duljina USB kabela.
Kaiserex kaže...

Pa da, evo specifikacija, specificno q3 i 4:

http://www.usb.org/about/faq/ans5

Da, ali zanimljivo je da sa istim kabelom isti model uređaja radi drukčije...nije neobično, ali zanimljivo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice