Gamepad - dvojba

poruka: 22
|
čitano: 5.602
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Gamepad - dvojba

Evo dvoumim se između ova 2 gamepada pošto mi treba da igram sportske igre, PES i NBA. Zanimaju me vaša mišljenja i savjeti.

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=102010&id_artikl=102.010.072

http://www.makromedia.hr/katalog/thrustmaster-firestrom-dual-analog-3

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
Gamepad - dvojba

ja bi radije uzeo geniusa, od trusta kad bi uzimo uzeo bi trust predator gm-1520

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Gamepad - dvojba

Meni se cijene čine preniskima da bi to bilo kvalitetno, ali kažem ti - uzmi nekog logitecha za 200-njak kn.
ja sam kupio svog Dual Actiona za tu cifru, i nakon svih ovih godina (4-5 god), još uvijek je kao nov.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 12:46 (betmen).
15 godina
protjeran
betmen kaže...

Meni se cijene čine preniskima da bi to bilo kvalitetno, ali kažem ti - uzmi nekog logitecha za 200-njak kn.
ja sam kupio svog Dual Actiona za tu cifru, i nakon svih ovih godina (4-5 god), još uvijek je kao nov.

Ma nije meni prvo na spisku koliko će trajat, glavno da je meni glatko upravljanje u navedenim igrama. Ako bi morao izabrati jedan od ova 2 koji bi izabrao?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 12:51 (Kora).
16 godina
neaktivan
Gamepad - dvojba

Ne znam, nisam aktualan što se toga tiče.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamepad - dvojba

Za te novce su ti svi isti.Nevinašcenajbolje je kupit zicni xbox360 kontroler za 260 kn je da je malo skup ali opravdava cijenu.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamepad - dvojba

ako ti nisu vazne gljive toliko ovaj đojstik je odlican ja igram snjime f1 pes i fifu.

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=102010&id_artikl=102.010.020

na tvom mjestu uzeo bi geniusa.

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

Za te novce su ti svi isti.Nevinašcenajbolje je kupit zicni xbox360 kontroler za 260 kn je da je malo skup ali opravdava cijenu.

Nekako mi ne odgovara njegova lijeva gljiva što je onako zamjenila mjesta s križom, čudno mi je to nekako, a meni je PES automatski već godinama igram na križ.

edit- važne su mi gljive, igram NBA s njima a PES naravno igram na križu još odkad nisu gljive ni postojale, barem ne na PS-u

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 13:00 (Kora).
15 godina
protjeran
Gamepad - dvojba

Ev našao sam ovaj lik prodaje ovaj http://www.njuskalo.hr/igrace-konzole/thrustmaster-wireless-gamepad-oglas-1534695

Što mislite da li se to isplati? Mislim gamepad na batterije, da li oni gutaju baterije brzo ili........?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
mustang995 kaže...

ja bi radije uzeo geniusa, od trusta kad bi uzimo uzeo bi trust predator gm-1520

nemoj. ja osobno imam taj gamepad i konstanto ga koristim, recimo dodu frendovi pa igramo pes ili u most wantedu itd..

no medutim,oznaceni dio ( desna strelica ) se brzo pokvarila pa sada jedino mogu na " kljove " igrat jer ocito nemogu ici u desno. ne preporucam.

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 15:12 (marinn95).
17 godina
betmen kaže...

To je zakon kontroler... ja sam skakao po njemu, bacao ga od pod, ciknuo je tek nakon par uboda odvijacem... 

I'm going woo woo
15 godina
protjeran

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
betmen kaže...

To je zakon kontroler... ja sam skakao po njemu, bacao ga od pod, ciknuo je tek nakon par uboda odvijacem... 

Hehe, jelda, baš je zakon. Nego, reci ti meni,

ZAŠTO SI GA UBIO???

17 godina
betmen kaže...
tnakir kaže...
betmen kaže...

ZAŠTO SI GA UBIO???

PES2010 :) I kurvinski sudac koji nije sudio penal :)

I'm going woo woo
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
betmen kaže...
tnakir kaže...
betmen kaže...

ZAŠTO SI GA UBIO???

PES2010 :) I kurvinski sudac koji nije sudio penal :)

Hahahahhah epic, al malo offtopic........al ipak epic hahah

Dinamo živi vječno
15 godina
marinn95 kaže...
nemoj. ja osobno imam taj gamepad i konstanto ga koristim, recimo dodu frendovi pa igramo pes ili u most wantedu itd..

no medutim,oznaceni dio ( desna strelica ) se brzo pokvarila pa sada jedino mogu na " kljove " igrat jer ocito nemogu ici u desno. ne preporucam.

imam i ja bas toga istog i takoder mi ista stvar dogodila, ali tek nakon 2 godine, pa tako ako mu ne treba za durocno ona si moze uzet jer osim toga mi je gamepad odlican

17 godina
neaktivan
Gamepad - dvojba

Neovisno o svemu, nemoj ići na ni jedan od ta dva.

Ako već moraš uzimati kontroler koji nije xinput uzmi Logitech Rumblepad.

3 kontrolera trenutno vrijede na tržištu, to su Logitech Chillstream, Xbox 360 kontroler i Logitech Rumblepad.

Prva dva su ti xinput i podjednaka su kvalitetom.

Što se tiče igre sa križićem, zaboravi na to, jer tek sa xinput gljivom možeš iskoristiti onih famoznih 360 stupnjeva, uz to xinput kontroleri reagiraju i na razine pritiska odnosno pomaka, dok je na direct input kontrolerima svejedno stisneš li ili pomakneš malo ili do kraja, isti učinak.

1 izbor svakako chillstream ili xbox360 kontroler.

2 izbor rumblepad.

Sve ostalo su ti kontroleri s kojima nećeš biti zadovoljan ili neće pružati sve što kontroler može.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 10:53 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po meni najbolje od tih gamepada je originalni Sony od playke 2. On dura u dura. Da bi ga povezali na pc treba vam nesta ovakvoga

PS2 to USB,  i deri peri. Ne isplati se kupovat ove gamepadove, jer ne traju dugo,a dodju od 100 a na vise kn. Moj frend ima isto ovaj Ps2 to usb i dva

originalna PS2 joysticka i dere vec dobrih 4 godine skoro. Uz to nabavite si ovaj program koji emulira tipkovnicu znaci bnastelate si ga kako zelite (pokrete misa, itd) jer svake igre ne podrzavaju gamepade, tako da je ovo prava stvar za sve igre, jer jednostavno emulira tastaturu.

Xpadder

Ima u chipoteci za nabavit taj adapter PS2 usb. Bar je prije bilo. Dakle gameri sretno!

Ps2 to USB Ps2 to USB
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 11:06 (Dj_Jelak).
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Neovisno o svemu, nemoj ići na ni jedan od ta dva.

Ako već moraš uzimati kontroler koji nije xinput uzmi Logitech Rumblepad.

3 kontrolera trenutno vrijede na tržištu, to su Logitech Chillstream, Xbox 360 kontroler i Logitech Rumblepad.

Prva dva su ti xinput i podjednaka su kvalitetom.

Što se tiče igre sa križićem, zaboravi na to, jer tek sa xinput gljivom možeš iskoristiti onih famoznih 360 stupnjeva, uz to xinput kontroleri reagiraju i na razine pritiska odnosno pomaka, dok je na direct input kontrolerima svejedno stisneš li ili pomakneš malo ili do kraja, isti učinak.

1 izbor svakako chillstream ili xbox360 kontroler.

2 izbor rumblepad.

Sve ostalo su ti kontroleri s kojima nećeš biti zadovoljan ili neće pružati sve što kontroler može.

Hehe, nisam ovdje rekao ali razmišljam se između tvog xbox kontrolera i chillstreama jer mi se nevjerojatno znoje ruke kod igranja PESa a pogotovo ako je utakmica napeta i na knap.

edit- križ mi je apsolutno bitan za PES dok su gljive mi bitne za NBA. E sad kako funkcionira to dvoje na te 2 igre?

edit2- da li ovajxbox kontroler ima onako ergonomsku površinu za dlanove, onako hrapavu malo, jer imao sam PS2 za PC i ta provršina je kao stvorena za preznojavanje

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 11:14 (Kora).
17 godina
neaktivan

Chillstream ti je super ako ti se ruke znoje jer ima ventiće, ali vjeruj mi da će ti dić tlak ti ventilatori. Al možeš ih isključit.

Druga stvar, za navikavanje na gljive ti treba svega sat vremena i manje, tako da ti to nebi smio biti problem. Gljive su budućnost kontroliranja.
Vidit ćeš da će ti PES biti puno lakše igrati sa gljivama čim se naučiš. Evo baš sam prijatelja ove godine nagovorio da napokon pređe na x360 kontroler i naviknuo se za 2 tekme, sad mu s gljivama puno bolje ide jer može stvari koje prije nije mogao.

Za tebe je možda, iako meni ne pogoduje, najbolji Chillstream, jer ukoliko ćeš baš htjeti igrati sa križem na njemu možeš a na xbox 360 ne valja jer mu križ ne služi za to i nije praktičan. Može se igrati sa njim al nije ugodno.

Površina je nešto hrapavija engo na ostalim kontrolerima, kao na Rumblepadu rekao bi.

I meni se ruke znoje, al znatno manje nego na PS2 i PS3 kontroleru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 11:18 (Danny_HR).
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Chillstream ti je super ako ti se ruke znoje jer ima ventiće, ali vjeruj mi da će ti dić tlak ti ventilatori. Al možeš ih isključit.

Druga stvar, za navikavanje na gljive ti treba svega sat vremena i manje, tako da ti to nebi smio biti problem. Gljive su budućnost kontroliranja.
Vidit ćeš da će ti PES biti puno lakše igrati sa gljivama čim se naučiš. Evo baš sam prijatelja ove godine nagovorio da napokon pređe na x360 kontroler i naviknuo se za 2 tekme, sad mu s gljivama puno bolje ide jer može stvari koje prije nije mogao.

Za tebe je možda, iako meni ne pogoduje, najbolji Chillstream, jer ukoliko ćeš baš htjeti igrati sa križem na njemu možeš a na xbox 360 ne valja jer mu križ ne služi za to i nije praktičan. Može se igrati sa njim al nije ugodno.

Površina je nešto hrapavija engo na ostalim kontrolerima, kao na Rumblepadu rekao bi.

I meni se ruke znoje, al znatno manje nego na PS2 i PS3 kontroleru.

Da čini se da iste probleme imamo, ali za ovo zeleno se ne slažem. Probao sam svake godine sa svakim PES-om i to nekoliko puta jer mi se gljive dosad na nijednom gamepadu nisu pokvarile tj teško se kvare. PES jedino i samo s križom. Za sve ostalo tu je Maste... ovaj gljiva. :)

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Zbog pozicije ti nije pasalo.
Buš vidio kad jednom probaš odlučnije. :)
Tak sam i ja mislio da nikad nebi, sad sve igre igram sa gljivama i to mi je full normalno.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice