Gamepad do 300kn

poruka: 14
|
čitano: 1.857
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Gamepad do 300kn

Uzeo bih neki gamepad, uglavnom za sportske simulacije (PES, NBA...) Pošto nikad to nisam ni kupovao (koristio hama black force dok nije krepao nedavno) nemam pojma na šta treba obratiti pažnju, pa je svaki savjet dobrodošao. Isto tako, ne znam dal postoje bežićni u tom cjenovnom rangu, pa kolko bi se trebalo protegnuti do prvog dostojnog bežićnog gamepada. Hvala i do slušanja.

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamepad do 300kn
Xbox 360 gamepad za Windowse, nema nikakve konkurencije.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Gamepad do 300kn

Microsoft Xbox 360 !

Od bežičnih - Logitech F710

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
Re: Gamepad do 300kn
antimadridista kaže...
Xbox 360 gamepad za Windowse, nema nikakve konkurencije.

Logitech F710 je bolji,ali i skuplji.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Gamepad do 300kn

Definitivno ovaj xbox 360 :). 70% igra ima vec ga namjestenog, kalibrirane kontrole su već, da ne govorim kod konzolaških portova, i vibracija ima:)

Nema boljeg joysticka za pc od toga. Definitivno preporuka.

Sad ovisi koji model oces, ima onaj na wifi, dakle bezicni i imas zicni, kojem zica ima barem 2 metra, stvarno je dugačka. Ja imam taj, iako nekad pozelim ovaj sa wifiem jer bi onda lijepo komp spojio na plazmu i u boravku lijepo igrao pes, na velikoj televiziji, ali jbg:)

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 15:59 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Gamepad do 300kn

Ako će ići preko tih 300kn, onda je taj Logitech možda bolji, ali do 300kn xbox gamepad nema konkurencije, iako neznam kakav je taj logitech, nikad ga nisam koristio a i nisam bas upoznat s time da je bolji gamepad.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 16:00 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Gamepad do 300kn

Ja imam Logitech Cordless Rumblepad 2 i super mi je, a evo za 260kn imaš još bolji F710{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Gamepad do 300kn

Osobno bih prije uzeo bezicnog  nego zicnog bez obzira sto je skuplji !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ako će ići preko tih 300kn, onda je taj Logitech možda bolji, ali do 300kn xbox gamepad nema konkurencije.

Ma meni je bolji xboxov, lijepši je i bolje mi leži u ruci, jedino ako se netko naviknuo na ps3 kontroler, onda je logitechov bolji, jer ima isti poredak tipki, dok je na ovom malo lijeva gljiva pomaknuta.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina
moderator
Gamepad do 300kn

Pročitaj si ovo...LINK

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Gamepad do 300kn
Ovako na slici mi izgleda da ima puno bolji d-pad od xbox gamepada. Koliko košta taj gamepad, znam da su oni stariji logitechovi bili u rangu sa xboxovim po cijeni, pretpostavljam da je ovaj dosta skuplji?
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Razer Onza
With great power comes great responsibility.
13 godina
neaktivan
Gamepad do 300kn

Ja osobno ne koristim d-pad, ali sam ga jednom isprobao i dosta je loš, npr. stisnem gore on mi ode lijevo jer nisam stisnuo tocno gore nego od onog gumbica za gore sam stisnuo malo prema lijevo. Meni osobno to nije minus jer ga ne koristim, ali ako ga netko koristi mogao bi bit minus. Za igrat pes je blesavo koristit d-pad jer cu moc trcat u samo 4 smjera, jedino za neka trkaće igrice, a za druge ni ne treba gamepad.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice