G9x vec napravljen

poruka: 5
|
čitano: 1.433
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
G9x vec napravljen

God damit. Vec su ga napravili. Sad bi ga najrade kupio ali moram se suydryat, ipak imam dobrog misa(starog G9). Novi ima 5000 DPI, prokleto previse. Najbolji mis na svijetu po svemu(nekima ne po dizajnu ali kako kome) bar ja nisam naso bolji.

Sta vi mislite

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: G9x vec napravljen
ShadoW kaže...

God damit. Vec su ga napravili. Sad bi ga najrade kupio ali moram se suydryat, ipak imam dobrog misa(starog G9). Novi ima 5000 DPI, prokleto previse. Najbolji mis na svijetu po svemu(nekima ne po dizajnu ali kako kome) bar ja nisam naso bolji.

Sta vi mislite

Čini mi se da Razerov zadnji miš ima 4500 DPI,tako da   taj DPI ne treba pušiti.Inače to je jako slično kao i kod digitalnih fotića, gdje proizvođači sumanuto nabacuju ISO vrijednosti.Ako imaš Logitech G9 i nekoristiš njegov maksimalni DPI koji iznosi 3200,ne vidim razloga zašto bi ti ili netko drugi (tko ima G9) kupovao G9X.
Failure is never an option
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 14:00 (MegaMass 2000).
17 godina
G9x vec napravljen

hehehe koristim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
G9x vec napravljen

Ako radis na veca rezolucija od 2048x1536 , je must-have. Ako ne = bacas novac...

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: G9x vec napravljen
70R4N kaže...

Ako radis na veca rezolucija od 2048x1536 , je must-have. Ako ne = bacas novac...

slazem se, mada i na toj rezoluciji je g9 sasvim dovoljan.po meni glupo sto izbacuju ovaj g9x
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice