G500 pitanje/problem?! Pomagajte!

poruka: 8
|
čitano: 1.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Prošlo je 12h od kupnje dotičnog miša, jako sam zadovoljan sa svime osim scrolla. Naime, kad pritisnem onu tipku da scroll ne "struže" već da se lagano okreće, događa se da za vrijeme surfanja ja kotačić okrećem na jednu stranu i dođe on do željene pozicije, a onda sec. ili dvije nakon se kotačić sam zavrti i pomakne mi stranicu nekud dalje, kud ga je volja, obično u suprotnu stranu (kao da se kotačić narola pa ga nešto vuće u suprotnu stranu, pojma nemam)! Nisam još imao takva iskustva sa miševima, jest da čovjek za te novce očekuje puno od miša, ali ja bi ipak zadržao pravo da sam scrollam, a ne da "on" to radi bez moje volje ;). Da li je to normalno, da se žalim ili ??! Rekli su mi u Linksu da ga mogu vratiti u roku 8 dana jer nisam bio siguran kojeg bi, MX 518 ili ovog pa..., ali ako je to normalno, možda ipak ne bi bilo loše razmisliti o zamijeni??!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gle malo je problem kod tog hyper scrolla.Imam i ja g500 pa ću ti reć u čemu je stvar.
Kad ga tako skrolaš ima slobodan hod i nekad se on mrvicu pomakne a to je dovoljno da ti makne pola stranice koju upravo čitaš ili nešto pišeš.
Zato kad dovršiš skrolanje samo prisloni prst na scroll i neće se više micat.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma on nezna ni iskljucit taj hyper scroll samo stisnes onaj gumb crni gore na misu i nece ti bit vise free scroll

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: G500 pitanje/problem?! Pomagajte!
Kresho kaže...

Ma on nezna ni iskljucit taj hyper scroll samo stisnes onaj gumb crni gore na misu i nece ti bit vise free scroll

Da, baš, tko bi se toga sjetio??? Ma ok, ne korisim ja taj  hyper scroll stalno, ali ako ga uključim, i dalje mi je čudno da se to događa i scroll "šepa", kao da je puknuta ta osovina na kojoj se drži...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 14:24 (966H).
16 godina
neaktivan
pa jel pjeva scroll ili ???
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: G500 pitanje/problem?! Pomagajte!

Ma izgleda da je sve ok, ipak je stvar navike i prilagodbe, probao sam ja na još tri takva miša i isto, čak i gore, sad sam još i sretan kad vidim kako je na mom.  {#} Nisam prije nikad koristio taj hyper scroll pa mi je bilo čudno to,ali ok je sad, zna često poslužit, prilično zgodna stvar! Hvala na pomoći i odgovrima...

15 godina
neaktivan

imam g500 vec tri mjeseca i danas sam cuo nekakvo lupanje u misu. kada ga pomaknem ljevo li desno malo naglije odmah lupka. zanima me jel to normalno ili?? zato jer to dosada nisam primjetio.

he was dead....but he got better
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: G500 pitanje/problem?! Pomagajte!
didulica kaže...

imam g500 vec tri mjeseca i danas sam cuo nekakvo lupanje u misu. kada ga pomaknem ljevo li desno malo naglije odmah lupka. zanima me jel to normalno ili?? zato jer to dosada nisam primjetio.

to ti je scroll,tak je i meni,malo debilno,al ajde.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice