G400 vs G500

poruka: 7
|
čitano: 1.551
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
G400 vs G500

Evo ukratko samo da mi netko kaze koje su razlike i kojeg je bolje kupiti? {#} zahvaljujem :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: G400 vs G500

Moja preporuka G500. Jednostavno kvalitetniji i bolji miš.

13 godina
neaktivan
G400 vs G500

g400 je nasljednik mx518,jako dobar,kvalitetan,ja ga imam vec 4 mjeseca i ne bi ga dao ni za sto.Kupio sam ga u linksu na akciji za 200 kn makar sad kosta 320 al se isplati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
G400 vs G500

Ja kad sam kupio G 500 imao je neki usrani plasticni grip za palac i uzasno glasne tipke koje su me izludjivale dok sam radio u maxu tak da sam ga se rjesio dosta brzo.

Sad vidim da ga svuda prikazuju sa gumenim gripovima tak da je to vjerovatno novija verzija. Ali ako mi se ista svidjelo onda je to laser koji je stvarno odlican.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: G400 vs G500
Tyberius_Prime kaže...

Ja kad sam kupio G 500 imao je neki usrani plasticni grip za palac i uzasno glasne tipke koje su me izludjivale dok sam radio u maxu tak da sam ga se rjesio dosta brzo.

Sad vidim da ga svuda prikazuju sa gumenim gripovima tak da je to vjerovatno novija verzija. Ali ako mi se ista svidjelo onda je to laser koji je stvarno odlican.

Točno, sad su gumeni gripovi. Starija verzija nije valjala.
Uglavnom, nećeš pogriješiti ni sa jednim mišem, oba su odlični miševi. 

15 godina
G400 vs G500

Imam oba, g500 kao ima vise tehnologije utege vamo tamo, ali G400 mi bolje lezi, manji je i s njim lakse igram i bolje gadam.

Tako da mi g500 stoji...

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice