G15 vs. Lycosa

poruka: 21
|
čitano: 1.810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
G15 vs. Lycosa

Lijep pozzdrav iz zagorja...

Situacija je sljedeča:

Dvoumim se u kupnji 2 tipkovnica, u pitanju su Razer Lycosa ili Logitech G15, a ako niš od toga, onda Roccat Valo, pa bi molil nekoga ko ima Lycosu da ju opiše, ponašanje tipkovnice, odaziv tipki, dali su mekane tipke ili treba čekić da se pritisne tipka isto tak i za G15, a ako ima ko R. Valo nek neš i za nju veli, drugim riječima nek opiše tipkovnicu u detalje.... :)

i di bi se dalo zabavit...

ja sam iz okolice Varaždinskih Toplica.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G15 vs. Lycosa

koristi trazilicu, recenzija izmedu tih tipkara postoji.

meni je bolja g15

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
G15 vs. Lycosa

Imam G15 i za nju mogu reći da je odlična i najbolja tipkovnica koju imam do sad,pogotovo narančaste tipke.Moj glas ide za nju.

And Justice For All....... Metallica Forever!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
G15 vs. Lycosa

Imam prvu G15 onaj v1 vec 5 godina uzeo sam cim je stigla u hrvatsku. Kostalo je onda ko vrag, mali mi pozadinsko osvjetljene idem u K ali jos se drzi!

Prosuo sam kolu 2 puta cedevitu jedno 4 puta palo je na nju cak i marmelade i cega sve ne... rastavio i sastavio sam ju jedno 3 puta da ju ocistim.

I sve sljaka perfektno!

Tako da definitivno preporucujem G15. Ako ga jos uvijek prave ovako kvalitetnog!

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: G15 vs. Lycosa

Logitech sve pravi da traje. Ja sam ih nekoliko tusrao i sve rade kao nove.

:)
16 godina
G15 vs. Lycosa

Probao sam obadvi i logitech je bolja po meni.

Logitech=kvaliteta

Razer=izgled

Biraj.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 18:36 (xxxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mew kaže...

Imam prvu G15 onaj v1 vec 5 godina uzeo sam cim je stigla u hrvatsku. Kostalo je onda ko vrag, mali mi pozadinsko osvjetljene idem u K ali jos se drzi!

Prosuo sam kolu 2 puta cedevitu jedno 4 puta palo je na nju cak i marmelade i cega sve ne... rastavio i sastavio sam ju jedno 3 puta da ju ocistim.

I sve sljaka perfektno!

Tako da definitivno preporucujem G15. Ako ga jos uvijek prave ovako kvalitetnog!

Logitech g15 rev 1 mi je osobno bolja od Lycose.

Trazio sam ju, no vise je nema za kupiti nigdje buduci da se godinama vec ne proizvodi.

Probao sam rev 2 i nisam odusevljen. Rev 2 je okrljasten rev 1, uz to i dosta ruzjnikav.

Zato sam si kupio Lycosu i zadovoljan sam.

Kvaliteta izrade je sam vrh a osjecaj pri tipkanju je odlican.

Definitivno sam dobro izabrao.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Mew kaže...

I sve sljaka perfektno!

Trazio sam ju, no vise je nema za kupiti nigdje buduci da se godinama vec ne proizvodi.

Probao sam rev 2 i nisam odusevljen. Rev 2 je okrljasten rev 1, uz to i dosta ruzjnikav.

znači lycosa ti je bolja od g15...e i da, je ima tvoja hr slova?? š č ć đ ž, tj kak i standardna tipkovnica...

recimo, ne tak nek kak i naše...ako kužiš... :P

ako nema lycose s našim slovima, onda budem najvjerojatnije ili g15 ili roccat valo

a ljudi, mene zanima novija...ima ko? kak su tipke?

se jako čuju kad se tipka? su tvrde??

zato bi i više rađe lycosu nek g15 kad ima tanke tipke...

a one "G" tipke su mi kolko tolko bitne i lcd isto... 

17 godina
Sendy_CTc kaže...
Psiho246 kaže...
Mew kaže...

I sve sljaka perfektno!

znači lycosa ti je bolja od g15...e i da, je ima tvoja hr slova?? š č ć đ ž, tj kak i standardna tipkovnica...

recimo, ne tak nek kak i naše...ako kužiš... :P

ako nema lycose s našim slovima, onda budem najvjerojatnije ili g15 ili roccat valo

a ljudi, mene zanima novija...ima ko? kak su tipke?

se jako čuju kad se tipka? su tvrde??

zato bi i više rađe lycosu nek g15 kad ima tanke tipke...

a one "G" tipke su mi kolko tolko bitne i lcd isto... 

Moja nema hrvatska slova, ali se naucis tipkati i bez njih.

Zar g15 dolazi sa hrvatskim slovima? Ovu koju sam ja vidio nije imala hrvatska slova...

One g tipke na g15 su macro tipke.

Lycosa takoder ima macro tipke, ali za razliku od g15, nema posebne macro tipke ali zato, za razliku od g 15, moze programirati bilo koju tipku da bude macro tipka i to u jedno 10-ak profila koji se mogu mijenjati "u letu".

Ako ti je LCD bitan (iako ne znam zasto, i par ljudi koji imaju g15/g19 kazu da im se neda gledat u taj panel i da nikad ne gledaju u njega i da im je bilo fora prvih 10 minuta...) onda uzmi g15 jer Lycosa kao sto ti sigurno vec znas - nema LCD panel.

No opet, sumnjam da ces naci Lycosu sa hrvatskim slovima, jedino mozda ako imaju dodatno naljepljena slova na tipkama, kao sto se prije radilo za g15.

Za novi g15 nisam siguran...

- Psiho246
15 godina
neaktivan
G15 vs. Lycosa

Yep pogledaj gore cak je ova moja prije 5 godina imala hrvatska slova. Moja nebi reko da su naljepljena jer se kroznjih vidi pozadinso osvijetljenje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 21:00 (Mew).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Mew kaže...

I sve sljaka perfektno!

g15 rev1 nema nigdje?

protis:

http://protis.hr/ProductDetails.aspx?q=3840&s=1-Tipkovnica-Logitech-G15-USB-crno-srebrna

Da li su se oni zafrknuli sa slikom ili?

Zna li tko da li je ova u magazinrs rev2 ili prva?

http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=log-tip-game-g15

Hvala

17 godina
simeparanoja kaže...

g15 rev1 nema nigdje?

protis:

http://protis.hr/ProductDetails.aspx?q=3840&s=1-Tipkovnica-Logitech-G15-USB-crno-srebrna

Hvala

Mislim da su se zafrknuli sa slikom.

Ako nisu, kupujte odmah prije nego neko drugi kupi!!!! :D

Iako sumnjam. Cijena rev 1 je bila bliza cijeni g19 ako se dobro sjecam, a ne danasnjoj g15.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
simeparanoja kaže...

g15 rev1 nema nigdje?

protis:

Hvala

Iako sumnjam. Cijena rev 1 je bila bliza cijeni g19 ako se dobro sjecam, a ne danasnjoj g15.

Ja sam svoju platio 800 kuna ako se nevaram mozda 700?

17 godina
Mew kaže...

Ja sam svoju platio 800 kuna ako se nevaram mozda 700?

Ja mislim da su se kretale cijene tako negdje, od 800-1000 kuna.

Nisam siguran, to je bilo davno. :D

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
simeparanoja kaže...

g15 rev1 nema nigdje?

protis:

Hvala

ček zar je rev1 bolja? 

zasto? koja razlika? osim u displayu i G tipkama

15 godina
Psiho246 kaže...
simeparanoja kaže...

g15 rev1 nema nigdje?

protis:

Hvala

Zaribali su se sa slikom jer u opisu pise  -crveno pozadinsko osvjetljenje-  Steta!

And Justice For All....... Metallica Forever!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 21:13 (Haf932).
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
...

Moja nema hrvatska slova, ali se naucis tipkati i bez njih.

Zar g15 dolazi sa hrvatskim slovima? Ovu koju sam ja vidio nije imala hrvatska slova...

One g tipke na g15 su macro tipke.

Lycosa takoder ima macro tipke, ali za razliku od g15, nema posebne macro tipke ali zato, za razliku od g 15, moze programirati bilo koju tipku da bude macro tipka i to u jedno 10-ak profila koji se mogu mijenjati "u letu".

Ako ti je LCD bitan (iako ne znam zasto, i par ljudi koji imaju g15/g19 kazu da im se neda gledat u taj panel i da nikad ne gledaju u njega i da im je bilo fora prvih 10 minuta...) onda uzmi g15 jer Lycosa kao sto ti sigurno vec znas - nema LCD panel.

No opet, sumnjam da ces naci Lycosu sa hrvatskim slovima, jedino mozda ako imaju dodatno naljepljena slova na tipkama, kao sto se prije radilo za g15.

Za novi g15 nisam siguran...

Sve logitechove tastature sto imas ili vidjeh u zadnjih par godina su imale fabriski nasa slova. U bih koliko znam se uvoze iz hrvatske tako da logi 99% ima nasa slova.

:)
17 godina
Mew kaže...

Yep pogledaj gore cak je ova moja prije 5 godina imala hrvatska slova. Moja nebi reko da su naljepljena jer se kroznjih vidi pozadinso osvijetljenje...

Da, i moja rev. 1 ima HR slova, kupljena prije 4 godine i nešto sitno, u ADM-u.

16 godina
neaktivan
G15 vs. Lycosa

sry na OT ali jel mi moze tko reci jel bolja G15 rev2 ili G110? i zasto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
G15 vs. Lycosa
jel zna ko di ima za kupit Razer Lycose???? kupil bi si ju, a u par dučanima koje sam zval nemaju....

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
G15 vs. Lycosa

meh, vec sam i sam sebi dosadan.... uzimaj logija - razer je hi-tech govno. imam razera a bome imam i problema....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice