G15 sleap

poruka: 17
|
čitano: 2.089
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
G15 sleap

G15 mi je u stanju spavanja to jest potamnio je screen i nezeli se probudit pokusao sam reconect usb i nakon sam pokusao restart windows ali nista sto da radim

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G15 sleap

Treba mi hitno odg. pls!

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G15 sleap

Ako se nece probuditi oblij ju kantom vode.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
RE: G15 sleap
luka_cro kaže...

Ako se nece probuditi oblij ju kantom vode.

Ma nek sa ledom proba

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
16 godina
neaktivan
G15 sleap

nemojte se salit treba mi pravi odgovor pls

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G15 sleap

Neznamo kako ga probuditi iz sleapa nego samo iz sleepa :)

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
G15 sleap

ala ste i vi likovi. Ima problem a vi ga J***te u zdrav mozak

Jesi vidio ovo

http://www.g15forums.com/forum/showthread.php?t=213

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G15 sleap

Da ali moja se neugasi skroz nego imam screen primjera pise windows media player i crni ekran okolo a napisano je narancastom bojom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
G15 sleap

jesi probao napravit deinstalaciju set pointa i skinut novi?

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G15 sleap

yep ali samo 1 put to bi mogao pokusat jos jedanput

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
G15 sleap

probaj nakon sta ga deinstaliras restartat racunalo prije nego instaliras novi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G15 sleap

nezeli jed. nezeli na ovome kompu a na drugome hoce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: G15 sleap

Barem znas da je do kompa. Deinstaliraj drivere. Udji u regeistry , napravi backup i trazi sve sto ima veze sa logitech i obrisi. Restart. Ponovo instaliraj drivere pa javi sta bi.

:)
15 godina
neaktivan
G15 sleap

imas nepozvanog gosta u kompu, trojanac Google Redirect?

FIX...zadnji post

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 16:52 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
G15 sleap

kaj si zaspo il places nad tom tipkovnicom... -.-

jel radi il ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G15 sleap

It works but slow and black screen no more orange malo bolje ali nista puno jos nisam sigao isporbat sta mi je logic reka to cu dns

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G15 sleap

Imao sam i ja isti problem, skinuo sam nove drivere i poslje je sve radilo normalno. U novim driverima je čak i popis igara koje daju info na dipleyu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice