G110 bizaran problem!

poruka: 12
|
čitano: 1.748
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
G110 bizaran problem!

Naime dotićnu tipkovnicu imam 2dana, te od 1dana imam jako bizaran problem. Kako se koristim isključivo slušalicama, one su naravno uključene u port na tipkovnici. Sada, kada dolazi npr. do neke promjene unutar računala (primjerice promjenim rezoluciju na nekoj igrici, započmem instalaciju neke igre itd.) Zvuka jednostavno nestane!
Dakle, zvuk nestane, te je onemogučena daljnja reprodukcija zvuka. Dakle nestane zvuka, ja uđem u media player i izbaci mi nekakav error, te se pjesma nece pokrene.
Riješenje je da isključim slušalice, te ih ponovno upalim! Ovaj problem je jako bizaran, te se događa od 1. dana...
Molim pomoć, jednostavno želim isprobat sve solucije prije no što ju vratim u linksa...

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
G110 bizaran problem!

pa ukljuci slusalice u komp..iza u maticnu :D

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
G110 bizaran problem!

to je zato sto se G110 napaja preko samo jednog USB-a i nemoze funkcionirati normalno s drugim stvarima prikljucenim u nju, kao sto je kolega rekao, ili s prednje strane Kompa u utor ili s straznje umjesto zvucnika.

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
RE: G110 bizaran problem!
bmw m5 kaže...

Naime dotićnu tipkovnicu imam 2dana, te od 1dana imam jako bizaran problem. Kako se koristim isključivo slušalicama, one su naravno uključene u port na tipkovnici. Sada, kada dolazi npr. do neke promjene unutar računala (primjerice promjenim rezoluciju na nekoj igrici, započmem instalaciju neke igre itd.) Zvuka jednostavno nestane!
Dakle, zvuk nestane, te je onemogučena daljnja reprodukcija zvuka. Dakle nestane zvuka, ja uđem u media player i izbaci mi nekakav error, te se pjesma nece pokrene.
Riješenje je da isključim slušalice, te ih ponovno upalim! Ovaj problem je jako bizaran, te se događa od 1. dana...
Molim pomoć, jednostavno želim isprobat sve solucije prije no što ju vratim u linksa...

Da li si dobio HRV slova na tipkovnici?

sto se tice problema, preporucljivo je ustekat islusalice u racunalo, sa straznje strane. Kolega gore je dobro opisao problematiku spajanja na tipkovnicu.

15 godina
neaktivan
G110 bizaran problem!

Da. dobio sam, mada su samo naljepljena i nemaju pozadinsko osvjetljenje. no zadovoljan sam samim time što uopče ima hrv slova. Inaće ako bilo koga što zanima u vezi navedene tipkovnice neka mi se slobodno obrati na PM.

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G110 bizaran problem!

Ne provodi USB dovoljno struje kako kolege kažu, moraš ga uštekati u komp. Imam isti problem sa tipkovnicom G15, ima 2 USB utora koje su praktički beskorisna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
the economist kaže...

Ne provodi USB dovoljno struje kako kolege kažu, moraš ga uštekati u komp. Imam isti problem sa tipkovnicom G15, ima 2 USB utora koje su praktički beskorisna.

ja na svojoj g11 ta dva usba koristim za mis i usb web kameru

sto mi je oslobodilo maticnu i sve normalno radi...pa naravno da neces ustekavat nes na tipkovnicu,a da zahtijeva malo vise 'soka'

16 godina
neaktivan

sto mi je oslobodilo maticnu i sve normalno radi...pa naravno da neces ustekavat nes na tipkovnicu,a da zahtijeva malo vise 'soka'

ma jel ti meni vjeruješ da ta dva USB-a na G15 ne mogu niti pišljivi stick učitati koliko su slabi, ne znam onda šta bi uopće mogao na njima pokrenuti...

16 godina
the economist kaže...

ma jel ti meni vjeruješ da ta dva USB-a na G15 ne mogu niti pišljivi stick učitati koliko su slabi, ne znam onda šta bi uopće mogao na njima pokrenuti...

probaj stavit mis,ak imas zicni pa vidi,ja na svoju usb nisam ni pokusavao posto je to 1.1 usb port

16 godina
neaktivan
G110 bizaran problem!

zasto opce onda postoji to za slusalice i usb ako nema dosta napajanja za sve?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
the economist kaže...

meni stick radi ok na staroj g15 jedino je prijenos podataka nesto sporiji tako da njega ubadam na prednju pasku od stroja dok na tipkovnici imam spojene slusalice i reciever od drugog misa i sve radi besprijekorno

FOR THE HORDE!!!
16 godina
luka_cro kaže...

zasto opce onda postoji to za slusalice i usb ako nema dosta napajanja za sve?

Da bi postigli veću cijenu tipkovnice i wow efekt kod kupaca..=)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice