Force Feedback ne radi na Xbox360 controlleru

poruka: 4
|
čitano: 1.811
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Sorry ljudi što otvaram novu temu o Xbox 360 controlleru ali stvarno ne znam kako riješiti ovaj problem.

Naime u 222. broju Buga bio je test kontrolera - "Gamepadi s force feedbackom" i nakon proučavanja odlučio sam kupiti Xbox 360 controller for windows koji je dobio najbolju ocjenu.

Nakon instalacije drivera isprobao sam kontroler koji me btw. oduševio,ali sam primjetio da nema force feedback!

Iako su na nekim forumima rekli da u izborniku igre Colin Mcrae 2005 postoji opcija za uključivanje vibracija ja je nisam našao,a pretpostavljam da je nema jer windows (windows 7 64) nije prepoznao da kontroler ima forcefeedback(u dxdiagu pod imput stavljeno je n/a pod kategoriju force feedback driver)

E sad problem je kako uključiti force feedback opciju???(Ne konkretno u CM 2005)

Na jednom forumu netko je rekao "force feedback does not work on controller yet.

the 360 controllers ff works with x-input rather than direct x's d-input, this will not be addressed in the next version of direct-x"

Dakle ako je tako kako da koristeći XInput upalim opciju FF?

Ako je ljudima koji su u Bugu testirali kontroler FF radio onda u čemu je problem?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I ja bih si kupio taj kontroler, ali eto naletio na ovu temu pa me zanima isto sto i njega, radi li uopce FF na win 7 x64 i kako ga aktivirati?

Jos par pitanja xD

1. Postoji li i bezicna varijanta za PC, i ako da, koliko traje baterija?

2. Koja je razlika u cijeni izmedu zicne i bezicne varijante?

3. Najbolje mjesto za kupnju? (ZG i okolica)

Ima li netko taj kontroler, kakva su mu iskustva?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Force Feedback ne radi na Xbox360 controlleru
lovac82 kaže...

I ja bih si kupio taj kontroler, ali eto naletio na ovu temu pa me zanima isto sto i njega, radi li uopce FF na win 7 x64 i kako ga aktivirati?

Jos par pitanja xD

1. Postoji li i bezicna varijanta za PC, i ako da, koliko traje baterija?

2. Koja je razlika u cijeni izmedu zicne i bezicne varijante?

3. Najbolje mjesto za kupnju? (ZG i okolica)

Ima li netko taj kontroler, kakva su mu iskustva?

Što se tiče bežičnog za PC možeš to dobiti samo ako nabaviš bežični kontroler za X360 (cca 300kn novi) i trebat ce ti mali receiver kojeg imas na ebayu ili dealextremeu za 10$ max. Imam ti Xbox i imam i taj receiver jer kontroler koristim i na laptopu i radi savršeno :)

EDIT: Vidim imaju receiver za kupit u Sophosu za 300kn -- čista pljačka kao i uvijek...

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 22:38 (Dwyane Wade).
17 godina
neaktivan

Zna netko kako mogu isključit vibraciju za ovaj kontroler u NBA 2k11?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice