Fireglider ili G400

poruka: 5
|
čitano: 1.679
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Fireglider ili G400

Dakle što mislite, koji da uzmem?

9 Fireglider
19 G400
Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fireglider ili G400

Evo ja sam ponosni vlasnik Sharkoon Fireglidera već 3 dana i imam samo pohvale za mišonju.Predobar miš za 209 Kn koliko sam ga platio.

U pucačinama se odlično ponaša,tek sad vidim što znači imati gamerski miš.Koristim sve utege,taman s njima mi je težina kako treba.

I sviđa mi se jednostavan software za konfiguraciju i on fly promjene rezolucije.Sasvim fino klizi po mojoj staroj Laser Z2 podlozi.

A i sexy izgleda.Uzeo sam ipak crnu verziju,crvena mi je nekako previše kričava.

A za G400 ne znam reći ništa,samo znadem da ga puno forumaša hvali kao best buy gamerski miš.

Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 0:00 (fromcelltohell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fireglider ili G400

Oba misa su odlicna , no osobno bih ipak isao na G400. Decki su se potrudili i napravili domace  reviewe pa bi bilo steta ne procitati kad se vec dvoumis a moze ti pomoci :

Sharkoon Fireglider Review

Logitech G400 Review

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fireglider ili G400

Da, ali ja sam probao i Fireglider i G400 (sad imam). G400 je puno puno bolji i lijepo paše u ruku, po meni je skoro pa duplo bolji od Fireglidera što se tiče sveukupnog dojma.

★★★★★
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fireglider ili G400

G400 bez ikakvog razmišljanja.

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice