Epson SX115

poruka: 26
|
čitano: 17.892
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Epson SX115

http://bit.ly/2lbuvv

Vidim da je taj printer na akciji u Linksu za 360 kn što je prihvatljiva cijena. Sad me zanima kakve zamjenske idu u njega?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 0:07 (Diss).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Epson SX115

poznanicima sam baš dao preporuku za ovaj printer, ne po osobno iskustvu već jer mi se po samoj cijeni printera i cijeni tinti te + skener čini kao sasvim ok izbor za nezahtjeve / prosječne korisnike

prema ovom linku nazivi tinta su: T0891, T0892, T0893, T0894 - a cijene oko 30tak kuna što je odlična cijena (npr. za moj canon ip3500 se kreću od 15-22 kn :D )

prema nabava.net ima zamjenskih tinti za epson sx115

komentari / prijedlozi su dobrodošli

h=f^3
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 21:45 (jollyb).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Epson SX115

Ja imam taj printer,skroz sam zadovoljan s tim sto je dobije za 400 kn. Nego da ne otvaram novu temu mozete mi reci kako da printam sliku u onoj velicini koja je određena. Npr ja imam sliku 10x12cm i kad stisnem print otvori se sucelje od epsonovog drivera i nudi mi svoje velicine, a nema orginalne velicine slike. kak da to rijesim ? =(

Zamjenska tinta kosta 40 kn T0891

[url=http://img16.imageshack.us/i/sighx.gif/][img=http://img16.imageshack.us/img16/1065/sighx.th.gif][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 19:07 (tony THE Noob).
16 godina
neaktivan
Epson SX115

znate li mozda trajnost spremnika za tintu,koliko str. u boji i str. u crnoj?

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk -------------------------- www.e-castig.com/index.php?r=AI3U
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Omega_vu kaže...

znate li mozda trajnost spremnika za tintu,koliko str. u boji i str. u crnoj?

Neznam vise zaboravio sam, ali svijetli mi lampica da nema crne boje a od tad do sad sam isprintao mozda 70 str i jos moze printati.

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
15 godina
neaktivan
Epson SX115

ja ti imam epsona i i u glavnom sam zadovoljan

budeš li si slike printo boja će ti naočigled nestat pogotovo zamjenska a i postojanost na foto papiru je slaba,nakon nekog vremena izbljedi

to ti je printer isključivo za tekst mada ti sa njim možeš kaj god hoćeš ali  za printati slike baš i nije računica

nedostatak mu je da čim nestane jedne boje više ne možeš ništa printati čak niti crno zbog toga šta za tiskanje u vijek koristi sve 4 boje bez obzira šta printaš

dnl
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
roki kaže...

ja ti imam epsona i i u glavnom sam zadovoljan

budeš li si slike printo boja će ti naočigled nestat pogotovo zamjenska a i postojanost na foto papiru je slaba,nakon nekog vremena izbljedi

to ti je printer isključivo za tekst mada ti sa njim možeš kaj god hoćeš ali  za printati slike baš i nije računica

nedostatak mu je da čim nestane jedne boje više ne možeš ništa printati čak niti crno zbog toga šta za tiskanje u vijek koristi sve 4 boje bez obzira šta printaš

Pa zar nije to na svakom printeru kad jedne boje nema da nemože printati? Ne koristi sve 4 boje za text.

15 godina
neaktivan

nije,HP-ovi printeri tank za crnu boju imaju duplo veći od ostalih i kad ti recimo nestane crvene ti možeš tiskati crni tekst bez problema

kolega ga ima pa sam se uvjerio

samo kaj navodno nema zamjenske tinte za njih tak da ti taj crni tank dođe nekih 120 kunića

dnl
16 godina
neaktivan
Epson SX115

hvala na odgovoru.pitam jer sam cuo da neki modeli epsona puno boje gutaju

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk -------------------------- www.e-castig.com/index.php?r=AI3U
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ak netko živi blizu Westgatea nek ode dole u mercator bio je jedan dobar model epsona i imao je dobru cijenu

inače vidio sam da u Mercatoneu u Lučkom imaju jako dobre cijene printera i veliki izbor

dnl
16 godina
neaktivan

jos da zivim u zagrebu a ne u vukovaru... Smijeh

16 godina
neaktivan
Epson SX115

lol tony THE Noob, oko 70 stranica? na nekoj stranici za preporuke pise da najmanje treba biti oko 600

http://ahyco.ffri.hr/seminari2005/printeri/savjeti.htm

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 21:29 (Omega_vu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

fino oni gutaju pogotovo ak slikice printaš

ali nije to sam do epsona svi ti jeftiniji modeli printera gutaju boju

na kraju krajeva 4 orginalne tinte za epsona su 320kn a cijeli printer 300-350 kn

pa moraju na nečemu zaradit,ko i T-mobile,

evo ti mob. za kunicu pa ćeš ti njima na impulsima i sms,mms-u vratit tu lovicu koju su ti kak dali kroz mob.

dnl
16 godina
neaktivan
roki kaže...

na kraju krajeva 4 orginalne tinte za epsona su 320kn a cijeli printer 300-350 kn

evo ti mob. za kunicu pa ćeš ti njima na impulsima i sms,mms-u vratit tu lovicu koju su ti kak dali kroz mob.

malo OT: jbg,svi nas copaju gdje kud mogu cak i kod tv-a - 80kn/na mjesec, ja sam do sada imao epson stylus c46,bio je ok imam ga oko 2-3 god. samo sto su mu sad crvena i zelena lampica upaljena pa javlja error na kompu i sutra ide u kos a dolazi epson sx115 Smijeh

16 godina
neaktivan
Omega_vu kaže...
roki kaže...

malo OT: jbg,svi nas copaju gdje kud mogu cak i kod tv-a - 80kn/na mjesec, ja sam do sada imao epson stylus c46,bio je ok imam ga oko 2-3 god. samo sto su mu sad crvena i zelena lampica upaljena pa javlja error na kompu i sutra ide u kos a dolazi epson sx115 Smijeh

Tehnološki koš! Na to si valjda mislio xD

16 godina
neaktivan

Jel ista zamjenska tinta ide i za epson sx105, sx205 kao i za sx115?

15 godina
neaktivan

yes

dnl
16 godina
neaktivan
Epson SX115

kupio  sam jucer EPSON SX115 i nisam dobio usb kabal,jel ga ni ne trebam dobiti ili? mislim,imam ja od proslog printera ali uputama na pocetku sta se sve dobije u paketu nije prikazan usb kabal,a kasnije govori da prikljucim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 9:34 (Omega_vu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moraš si ga kupit, ne isporučuju ga sa printerom

dnl
16 godina
neaktivan
Omega_vu kaže...

lol tony THE Noob, oko 70 stranica? na nekoj stranici za preporuke pise da najmanje treba biti oko 600

http://ahyco.ffri.hr/seminari2005/printeri/savjeti.htm

Pa napisal sam da mi svijetli lampica i od tad sam ispisao 70str. znaci od kad svijetli da je pri kraju 

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
15 godina
protjeran

MaxNavia je Europsko ime za brand SpeedChina, i odlične su tinte.

15mil zamjenska 711/891, a original 711 (veći kapacitet, 891 ima manji kapacitet) ima 5.5mil a košta 90ak kn.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

MaxNavia je Europsko ime za brand SpeedChina, i odlične su tinte.

15mil zamjenska 711/891, a original 711 (veći kapacitet, 891 ima manji kapacitet) ima 5.5mil a košta 90ak kn.

ja kupujem neke za 25kn  i dobre su neznam koje :D

15 godina
protjeran

Ako imaju 5 (ili 5.5ml) kao original, onda se definitivno ne isplati...

25 : 5 = 5kn po ml

37 : 15 = 2.46kn po ml

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan

Ovo pise na kutijici : Tinta zamjenska epson T0891 SPEED  15ml 25,01Kn

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 13:23 (tony THE Noob).
15 godina
protjeran
tony THE Noob kaže...

Ovo pise na kutijici : Tinta zamjenska epson T0891 SPEED  15ml 25,01Kn

To ti je to:

T891/T711 -> iste boje, samo originalni T891 ima manje tinte od T711.

SPEED China ti je super tinta, te sam ti ju preporučio.

Ali kad nestane SPEED China, onda ti je to Max Navia (EU ime za Speed China).

Kupuješ pravu stvar.

12 godina
neaktivan

Molim pomoć!

Epson SX115 neće više raditi i samo mi izbacuje poruku:

The printer's ink pads are at the end of their service life. Service required.

Da li ima neko neki savjet kako da resetiram printera. Printer je radil bez frke do sada i šteta mi ga je baciti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice