Epson SX115 skener problem

poruka: 5
|
čitano: 2.431
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Epson SX115 skener problem

Prilikom kopiranja u boji prerano sam digao poklopac skenera.Otada prilikom skeniranja ili kopiranja u boji zacrni mi sliku ili kopiju oko 2 cm širine od dna do vrha papira.Kada skeniram crno-bijelo sve je normalno. Jel iima pomoći ili sam naćinio nepovratnu štetu? Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Epson SX115 skener problem

Nisi mogao tako prouzročiti štetu. Samo ponovi kalibraciju skenera kroz postavke (ako ima takvu opciju; trebalo bi biti); ako i dalje bude tako, onda je ipak neki kvar u pitanju, no nije moguće da se dogodio zbog dizanja poklopca.

KaeR
14 godina
neaktivan

Izgleda da sam uspio nemoguće.Meni se uvijek događaju nevjerojatni kvarovi ,pa me ovo ni ne ćudi.Nisam ćuo da se ovo kome dogodilo.Sve sam resetirao postavke skenera ,printera i računala.Iskopčam kabel iz računala i stisnem copy crta se stalno pojavljuje, samo se onda nije pojavljivala kad sam kopirao crno-bijelo ,sad je crta stalno prisutna.Sutra skidam s tavana stari skener.

14 godina
neaktivan

Nakon razmatranja ,Ta crta se prvo pojavila prilikom kopiranja u boji ,a malo kasnije i prilikom kopiranja crno-bijelo.Ja što sam digao poklopac baš u to vrijeme ne mijenja na stvari, jer sam samo posumnjao da sam ja uzrok kvara.

17 godina

Samo je slučajnost što se kvar dogodio u tom trenutku. Dizanje poklopca kod skenera ni na koji način ne utječe na ispravan rad (osim, naravno, na kvalitetu samog skeniranog dokumenta).

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice