Epson multipraktik uredaji - vas predlog

poruka: 9
|
čitano: 1.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Predlozite neki Epson multipraktik koji nije previse skup, da zna raditi na Win 7 i da moze nositi zamjenske boje.

Kvaliteta ispisa nije strasno bitna, sluzit ce uglavnom za stampanje teksta i poneke (malene) slike unutar teksta na obicnom papiru.

Buka jeste bitna, brzina nije. Koristit ce ga moja kcerka koja nije zahtjevan korisnik u tom pogledu. Prije ovoga je koristila Epson CX3600 koji je bio bucan, sa bugovitim softwareom (twain) ali ipak..odstampao je on svoje.

Prema meni fer cijena je oko 50-60 eura.

Fotografije izraduje(mo) u foto labosima. Pomagajte. Vec mi je pocela uzurpirati scanner Epson Perfection V500 (rijetko) i Epson Stylus Photo PX650 ..sto je lose, vrlo vrlo lose... posto na njega rabim origigi boje koje su skupe.

I ne volim kada mi netko dira opremu (:

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

epson stylus 115 sx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Epson multipraktik uredaji - vas predlog

Imas ga? Kako si zadovoljan? Jel bucan?

14 godina
neaktivan

Prije 2 dana sam kupio epson stylus SX410. Nije skup, ima zamjenske boje i nije bučan. Pošto ima mali lcd i utore za memory kartice, pict bridge sustav, računalo nije potrebno pri ispisu/kopiranju. Jedina mana koja me puno iznervirala je ta, što još nisam uspio natjerati skener da radi. Koristim winXP i nemam pojma što mu je. Printer ima opciju kopiranja u kojoj skener normalno radi, a preko računala ne radi. Neznam, ukupni dojam bi bio odličan kad bi ovo uspio popraviti. Kroz ove dane probat ću ga instalirati na win7 pa ću javiti rezultate.

Eto :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A da li je citac memorijskih kartica prisutan u My Computer ili citanje vrijedi samo pri ispisu fotografija?

14 godina
neaktivan

e to neznam, moram isprobat.

14 godina
neaktivan

evo isprobao sam sada. Stavio sam SD karticu iz fotoaparata i prebacio na nju par wordovih dokumenata. Ubacio sam u printer i očitao je samo slike. Ali dobra stvar je ta što mi se kartica pojavila u My Computer te sam mogao sa nje čitati stvari preko računala i iste printati. Eto :)

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Hvala

Narucio sam Epson SX215. Kosta oko 50 eur. sa PDV-om i stize sledece nedelje. Model koji ti imas je ipak skuplji ali svejedno, i ovaj koji sam narucio ima citac kartica sto je vrlo dobra stvar posto ona ima fotic, mobitel i sve sto moze imati memorijsku karticu :)

15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Hvala

Narucio sam Epson SX215. Kosta oko 50 eur. sa PDV-om i stize sledece nedelje. Model koji ti imas je ipak skuplji ali svejedno, i ovaj koji sam narucio ima citac kartica sto je vrlo dobra stvar posto ona ima fotic, mobitel i sve sto moze imati memorijsku karticu :)

dobar model, nisi pogriješio. bolji od sx 115 -ce zapravo :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice