Računalo koje koristim naravno kad mogu od djece jer su mi pak 43 god, je staro oko 3 g. Dali mi se isplati promjeniti graf,katricu odnosno uzeti Povercolor radeon 1950 pro 256Mb polovna. I koliko najviše dati za nju. Trenutno krparim da djeca mogu igrati i malo novije naslove dok ne dođu bolja vremena pa kupimo nešto novije i bolje. Hvala svima koji odgovore. I da još jedno pitanje dali ćbi se ta kartica uklopila odnosno ne bi izazivala prbleme s obzirom na MBO ili slično.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ha za graficku neznam jeli ti se isplati promijeniti nece puno dobiti s tom grafickom tj nece se bas poboljsati komp za igranje....koliko rama koji procesor....1950 pro ja bih dao max 100kn..... sad nzn za tebe....ali neisplativo...dali ce ti se kartica uklopiti?napisi koja ti je konfa...
Ma niš posebno Sempron 3000+ podignu na 2.1Ghz , 1.5 Gb DDr PC 3200 400Mhz, matična ASRock K8Upgrade-Nf3, napajanje 400W i da sad je na njemu Graf. GF 7600 GT naravno agp
Ma niš posebno Sempron 3000+ podignu na 2.1Ghz , 1.5 Gb DDr PC 3200 400Mhz, matična ASRock K8Upgrade-Nf3, napajanje 400W
ma nemam nešto određeno ali mislim da mi se ne isplati kupovati neku novu, bolje znaš od mene agp gotovo da i nema. I dali je razlika između sadašnje i recimo te 1950 vrijedna ulaganja. Ili postoji nešto bolje.
evo nasao sam ja jednu dobra je ali previse para....
http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130059
sto kazes?
a jbg uletia i ja,
kad kažeš skupo jefitniju novu agp grafičku neće nać, one skupe isto kao i ddr, jbg zastarjela tehnologija i skuplje
je za izradu... a polovnu ako nađe negdi na njuškalu ili bug oglasniku nek pogleda...
nije to puno para ali koliko vidim osim 512 Mb CPU i Mem.taktovi su puno niži od 1950. Nisam veliki poznavatelj svega što piše u opisu niti se razumijem pogotovo u detalje. Sve one kratice fps itd meni ništa ne znače pa ne želim opterečivati nikoga pitanjima i podpitanjima. Sve je to za mene prestručno. Ja više za sebe kažem da sam na komp.parazit. Znam instalirati nešto promjeniti ali tehn.karakter. su već previše. Ipak puno zahvaljujem na trudu. Po svemu sudeći nek ide još koji mjesec ovako pa onda nešto na kredu.
nije to puno para ali koliko vidim osim 512 Mb CPU i Mem.taktovi su puno niži od 1950. Nisam veliki poznavatelj svega što piše u opisu niti se razumijem pogotovo u detalje. Sve one kratice fps itd meni ništa ne znače pa ne želim opterečivati nikoga pitanjima i podpitanjima. Sve je to za mene prestručno. Ja više za sebe kažem da sam na komp.parazit. Znam instalirati nešto promjeniti ali tehn.karakter. su već previše. Ipak puno zahvaljujem na trudu. Po svemu sudeći nek ide još koji mjesec ovako pa onda nešto na kredu.
Pa tamo ti valjda imaju testovi za pojedinu rezoluciju, sad ako ti je monitor 17" gledas 1024x768 ili 1280x1024, ako je 19" gledas 1440x900(valjda), ako je 22", gledas 1680x1050
zadnji broj ovisi do formata monitora.
Sad ako je u tebe 35 fpsa za 1280x1024, to je onda dobro, nema stopanja :)