Dvb-t usb

poruka: 3
|
čitano: 1.238
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dvb-t usb

Imam dvb-t usb karticu od pixelviewa i nemogu je nikako spojit,pa ako bi mi netko mogao objasnit kako se to sve detaljno radi..Npr da li treba spojit antenu sa krova direktno u usb ili onu malu priloženu antenicu spojit?Ja sam kupio tu original karticu sa računom i svime i dobio sam softver presto pvr i traži mi u instalaciji serial code koji nemogu nać u kutiji,molio bih za pomoć..Hvala

mbožanić

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dvb-t usb
Shevshi kaže...

Imam dvb-t usb karticu od pixelviewa i nemogu je nikako spojit,pa ako bi mi netko mogao objasnit kako se to sve detaljno radi..Npr da li treba spojit antenu sa krova direktno u usb ili onu malu priloženu antenicu spojit?Ja sam kupio tu original karticu sa računom i svime i dobio sam softver presto pvr i traži mi u instalaciji serial code koji nemogu nać u kutiji,molio bih za pomoć..Hvala

mislis usb stick,ne karticu, bilo bi bolje da pokusas spojit na vanjsku antenu zbog signala, serial code vidi na cdu ili omotu od cda, ili proguglaj

14 godina
neaktivan
Re: Dvb-t usb

da usb stick je..serial code nitko nije dao na google-u kao da je neznam šta,a postoji li možda neki besplatan program za skinut da se može gledat tv na kompu??

mbožanić
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice