Držač kabla za miš ili?

poruka: 14
|
čitano: 8.406
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Držač kabla za miš ili?

zanima me kako se zove stručno i gdje se može nabaviti ovaj sa slike držač kabla za miš?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 10:54 (Sicily).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Držač kabla za miš ili?

Imas recimo, Roccat apuri, ali to je skupo...

Bas se sjecam da sam prije 1-2 dana gledajuci slike u temi ''Slike vaseg Hardwera'' vidio jedan improvizirani od nekoga :) , pogledaj

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 11:07 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Držač kabla za miš ili?

pa i nije tolko vidim da  ga se moze nac za nekih 50 dolara  

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Roccat+Apuri&_sacat=See-All-Categories

15 godina
neaktivan
Držač kabla za miš ili?

To je meni skupo za drzac kabla {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Držač kabla za miš ili?

To je ono što mrzim na novim miševima, braided kablovi, zapinju za rubove za poludit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

To je meni skupo za drzac kabla {#}

... ma dobro si ti i reko nije to bas ni tak jeftino za drac kabla  :),  ali evo našo sam neke jeftinije varijante 

http://www.amazon.co.uk/s/?ie=UTF8&keywords=mouse+bungee&tag=googhydr-21&index=aps&hvadid=4541355296&ref=pd_sl_npwnnz6up_e

inace kriticna rjec je mouse bungee

15 godina
Držač kabla za miš ili?

nabavi si stalak za lemilo, onaj sa velikim federom, malo ga modificiraj uz pomoć zaštitne ovojnice za kablove i dužeg federa manjeg promjera koji ćeš ubaciti unutra i voila .-)

stalak za lemilo imaš za nekih 30kn, silikonske ovojnice  nekih 30-40kn za metar ( tebi dovoljno 0,2- 0,3 m ), feder nabaviš za max 5kn komad...

sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Držač kabla za miš ili?

To ti je mouse bungee. Mislio sam nabavljat, ali stari tvrd orah ne da karticu na paypal pa sam morao improvizirat.

Moja improvizacija u ovoj temi. Ne izgleda spektakularno, ali su moje muke s kablom miša rješene i puno mi je lakše micat miš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2011 12:23 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vapor kaže...

To ti je mouse bungee. Mislio sam nabavljat, ali stari tvrd orah ne da karticu na paypal pa sam morao improvizirat.

Moja improvizacija u ovoj temi. Ne izgleda spektakularno, ali su moje muke s kablom miša rješene i puno mi je lakše micat miš.

... dobra ti je inprovizacija vapor, ali meni treba bas neki elastični držač točnije držač sam po sebi kabla toliko mene i ne zanima, koliko me zanima elastični držač kojeg bih samo malo jače zategnuo za kabel miša, pa bi on povlačio nazad konstanto miš kada ga otpustim, ....

smisao zašto sam tražio takvu napravu je da mi vraća miš prema sredini (radim dosta sa grafičkim programima tako da bih na taj način izbjegao nepotrebno repetitorno vraćanje miša prema nazad, ovdije bi to bilo automatski,...:) )

hoces li patentirati kućni izum ? :) .... (malo se šalim ...poz)

15 godina
Držač kabla za miš ili?

Heh razmislim o patentu.  {#} :D

Ja ovo nisam radio s namjerom da mi bude elastično nego samo da mi odigne kabel jer mi je uvijek negdje zapinjao pošto je dosta krut. Preko ebaya je za 20$ s poštarinom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Držač kabla za miš ili?

http://img14.imageshack.us/i/slika141.jpg/

Ja sam se ovoga sjetio :)

Ovo je postolje od običnog mikrofona kojeg možete kupiti u bilo kojoj trgovini za 15ak kuna :D

http://www.instar-informatika.hr/genius-mic-01a-stolni-mikrofon/gen-mic

Kabel savršeno stane unutra i ne klizi.

Taj mali nastavak na podnožju možete i skinuti pa se on eventualno može montirati negdje .. Ovisno

kak je kome zgodnije.

Jedino je mali problem sto je to podnožje jako lagano pa se miče ..

To sam riješio tako da sam ove spindlove sto vidite na slici stavio na rub tog podnožja :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 18:16 (Kurtis).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Držač kabla za miš ili?

Misliš na ovo?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Misliš na ovo?

LOL

180kn.

moras biti glup ili imate previse novaca da to kupis.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Misliš na ovo?

LOL

180kn.

moras biti glup ili imate previse novaca da to kupis.

Ko voli nek izvoli. Za mene skroz nepotrebna stvar. {#}

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 19:09 (Razer_Copperhead).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice