Dobar miš za igre do 250kn?

poruka: 26
|
čitano: 6.856
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dobar miš za igre....do 250kn????

Da li mi moze neko preporucuti dobar miš za igre do 250kn????

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Dobar miš za igre....do 250kn????

LINK Odličan miš...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan
Dobar miš za igre do 250kn????

Da, zadnji broj BUG-a. Imaš tamo temu o miševima pa pogledaj. Osmijeh

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 16:52 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dobar miš za igre do 250kn????

Vidio sam da ima mis A4Tech xl-750bk za 200kn (bug Test),koliko je ustvari stvarno dobar za igre ili da si uzmem neki

od logitecha???

16 godina
neaktivan
Z2 Laser Mouse 2200 dpi od wintecha
ja ga imam... odlican mis.. ja sam ga platio 200kn prije par mjeseci sada je vjerovatno jeftiniji...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bih uzeo Razer DeathAdder 3500dpi, ali ga trenutno nema na našem tržištu. Ovdje imaš isto test i izbor najboljeg miša pa ako ti se da pogledaj.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 13:57 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj A4Tech xl-750bk je po meni loš izbor jer je toliko malen da bi ti zglob otišao nako 15min igranja (po meni).

pa se uvjeri sam.

Ovaj Sharkoon fireglider izgleda dosta dobro , ima čak i utege neke, ali koji su po meni vise za reklamu nego za korist. teži od 118-135g. ovisno o utezima. Z2 Laser Mouse 2200 se ne čini lošim izborom izgleda lijepo a o komentarima što sam našao nema nekih ispada jedino što kod 2200dpi poludi i neradi tako dobro kao sa 1600dpi. neznam gdje ga ima za kupiti kod nas. Evo ovdje imaš neku raspravu također o tim miševima pa pogledaj LINK. Neću ništa preporučivati jer neam baš nekog pojma o tome, ja imam mx-518 i sasvim mi je ok iako se poceo nešto guliti na nekim mjestima , ali zato mu je sve ostalo super. Skočile su mu cijene a i dosta je star je ne nudi te karakteristike kao što nude novi miševi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pomeni je pre dobar Genious ergo 555 laser imam ga i sam te iz iskustva gamer a mogu ti ga prporucit ljep dizajn i sve ma pre pre za te pare

http://www.makromedia.info/genius-ergo-555-laser-usb.html

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Dobar miš za igre do 250kn?
HeateX kaže...

pomeni je pre dobar Genious ergo 555 laser imam ga i sam te iz iskustva gamer a mogu ti ga prporucit ljep dizajn i sve ma pre pre za te pare

http://www.makromedia.info/genius-ergo-555-laser-usb.html

imam ga i ja owna :D

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan

hvala na pomoci ovaj Genius Ergo 555 Laser mi se cini odlicnim za te novce!

17 godina

eh, sad, ima i on nekih svojih mušica, ali za te pare je dosta dobar. Vjerojatno ćeš imati jedan problema, a to je naći prodajno mjesto gdje ga možeš kupiti. Jer na nabavi.net nema nijednog rezultata za pretragu sa riječima genius ergo 555. Jedino ako ima u kojoj trgovini, koja nije priključena (kužite što mislimIzlanuo se) na stranicu nabava.net. Ja sam ga kupio prije, a otprilike, pola godine od trgovine IP nova koja je na hvaru. Tamo me je došao 125 kn + poštarina i to je ispalo oko 160 kn. Ali pošto na nabavi.net ne daju rezultate ni za tu trgovinu, neznam da li ga više imaju. Možda ga ima negdje, probaj pronaći Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina

Ovako, posjedujem i taj A4Tech X7 750BF (zapravo rebrandirani taj pod imenom Canyon CNR-MSL7).

Mogu reći da definitivno nije premalen, niti je neudoban. Miš je baš kako treba. Preporučam svakome.

Također, imam i Samsung Pleomax ML-600G i zovem ga SamsunGenius jer je to rebrandirani Genius Ergo 555.

Taj miš ni s zadnjim firmwareom nebih preoručio. Preskup je za ono što nudi. A4Tech ga owna.

I naravno, u svim temama vezanim uz kupovinu igračeg miša...

Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

I vidio sam u nekoliko trgovina SpeedLink Kudos miš.

Djeluje opako. Poznajući SpeedLink vjerojatno i valja. I nije skup.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 22:16 (191x7).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ovako, posjedujem i taj A4Tech X7 750BF (zapravo rebrandirani taj pod imenom Canyon CNR-MSL7).

Mogu reći da definitivno nije premalen, niti je neudoban. Miš je baš kako treba. Preporučam svakome.

Također, imam i Samsung Pleomax ML-600G i zovem ga SamsunGenius jer je to rebrandirani Genius Ergo 555.

Taj miš ni s zadnjim firmwareom nebih preoručio. Preskup je za ono što nudi. A4Tech ga owna.

I naravno, u svim temama vezanim uz kupovinu igračeg miša...

Savjetnik za odabir odgovarajućeg gamerskog miša

I vidio sam u nekoliko trgovina SpeedLink Kudos miš.

Djeluje opako. Poznajući SpeedLink vjerojatno i valja. I nije skup.

Da Kudos izgleda predobro , ali treba pljunuti 400kn Bogataš

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 12:31 (Spakos).
16 godina
neaktivan

Ako govorimo do 250 kuna, po meni je ovaj A4 X7 (Oscar) -750 super.

Ja isto gledam novog mista i osim ovog A4 su mi u izboru, Razer Krait - dobre specifikacije, ima kul osvjetljenje, ali i par nedostataka, pa sam blize Verbatim Rapier. Zao mi je sto taj nisu spomenuli u Bugu.

Znam da su ga ljudi hvalili, dosta lijepo izgleda.

Ne znam da li je netko imao iskustva s time.

Vidim i da ljudi hvale i hvale Sharkoon Fireglider, ali koliko vidim nema ga za kupiti kod nas?

lp,

h.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
denix kaže...

eh, sad, ima i on nekih svojih mušica, ali za te pare je dosta dobar. Vjerojatno ćeš imati jedan problema, a to je naći prodajno mjesto gdje ga možeš kupiti. Jer na nabavi.net nema nijednog rezultata za pretragu sa riječima genius ergo 555. Jedino ako ima u kojoj trgovini, koja nije priključena (kužite što mislimIzlanuo se) na stranicu nabava.net. Ja sam ga kupio prije, a otprilike, pola godine od trgovine IP nova koja je na hvaru. Tamo me je došao 125 kn + poštarina i to je ispalo oko 160 kn. Ali pošto na nabavi.net ne daju rezultate ni za tu trgovinu, neznam da li ga više imaju. Možda ga ima negdje, probaj pronaći Smijeh

ja sam svoj uzeo na Relji u Zadru tamo ima TechnoMax

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
16 godina
neaktivan

ja sam prije četiri mjeseca uzeo gigabyte m8000,4000 dpi. bio je 260 kn. a sad sam pogledao i 320 kn je.miš mi je savršen za te pare!

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kakav je u ruci? Jeli imaš veliku ili malu ruku? Opiši malo
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Kakav je u ruci? Jeli imaš veliku ili malu ruku? Opiši malo

miš lijepo sjedne u ruku,u igrama je odličan,ima kao šta si vidio dodatne tipke sa strane,moš podešavat dpi,sa njim dobiješ utege,i rezervne teflonske pločice...hmm nemam više šta da kažem po meni je za te novce best buyNamigiva

Skole
16 godina
neaktivan
Jeli imaš veću ili manju ruku? Dvojim se između njega i BUG-ovog bestbuy-a. U BUGu je i on testiran, ali nije bestbuy zbog ležanja u ruci, ima 'nezaobljene rubove'. Bio sam 100% da ću ga uzet ali sad mi je uletio A4tech, pa neznam. Iako neću kupit još neko vrijeme jer sam kratak s lovom :(
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Jeli imaš veću ili manju ruku? Dvojim se između njega i BUG-ovog bestbuy-a. U BUGu je i on testiran, ali nije bestbuy zbog ležanja u ruci, ima 'nezaobljene rubove'. Bio sam 100% da ću ga uzet ali sad mi je uletio A4tech, pa neznam. Iako neću kupit još neko vrijeme jer sam kratak s lovom :(

čuj ovo šta ti ja mogu reč je da je malo neobićan za razliku od ostalih miševa,ovo za oštre rubove je istina...ali `ruku na srce` meni to ne smeta niti zamječujem to! e pa sad ti sam prosudi!

evo ti link da saznaš nešto više o njemu: http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=10386&Itemid=41

Skole
15 godina
protjeran

Ako nemaš za MX518 (ne, nije ga vrijeme pregazilo, još uvjek je on p(r)edobär.

Inače, imaš i A4Tech X7 Oscar-a.

http://www.x7.cn/en/oscar.asp

b1H4

Tu su još i:

Razer Salmosa

Razer Krait

Logitech G3 Laser

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hmmm.... Imam vec vise od god dana MX518 i mogu rec da nisam bas previs zadovolljan.... podloga mu je cudna i nije dobar ako vam se ruke znoje....

gamer sam i sve... al nisam previs zaljubljen u te dodatne tipke... razmisljam si kupit novog misa.... jednostavnijeg.....

recite mi sto mislite o ovima i ako imate iskustva....

Razer - Salmosa http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-salmosa/

Steelseries - Kinzu (neznam di ga mogu kupit u HR http://www.steelseries.com/int/products/mice/kinzu_optical/information

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uzeo sam si miš genius 535 navigator u Liksu za 199kn i mogu reci da mi je odlican,odlicno lezi u ruci,precizan i sto

je najvaznije mozes igrat satima a saku ces jos uvjek osjecat kao na pocetku :)...za 199kn ocijena 5+

0 0 hvala 0
17 godina
gtrifun kaže...

Uzeo sam si miš genius 535 navigator u Liksu za 199kn i mogu reci da mi je odlican,odlicno lezi u ruci,precizan i sto

je najvaznije mozes igrat satima a saku ces jos uvjek osjecat kao na pocetku :)...za 199kn ocijena 5+

Mislim da ćeš ubrzo uvidjeti da si izabrao jednu od najgorih solucija.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
15 godina
neaktivan

Auf navigator 535..... Inace nisam siguran bas u kvalitetu genius miseva jer citam po forumima i ljudi se dosta zale na njih..... navigator mi je...khm...nezz...

Ja sam prije par dana naruci A4tech X7 XL-750BK i cekam da dode :D..... vidit cemo al mislim da je mis predobar za tu cijenu..... btw. koristio sam dosad mx518

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E ovo me bas zanima.

Da netko s mx518 komentira kako mu lezi A4 750. Obavezno javi. Btw, gdje si ga kupio u linksu?

Jesi razmisljao o Sharkoon Fireglider? Isti hardwer, drugacije obojen i malo krupniji.

h.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice