Evo ljudi nekoliko vas je predložilo da složimo nekakvu listu, malo sam o tome razmišlao i moj prijedlog je da na prvi post stavim imena tri forumaša s ove teme s najvišim vrijednostima u svakoj kategoriji,
npr:
Peak: 1.marko 2. jozo 3. danijel
Average: 1. antonio 2. ... 3. ...
Current: 1. ... 2. ... 3. ..
Ako vam se ideja sviđa glasujte ovdje:
| 24 | (DA) sviđa mi se |
|---|---|
| 1 | (NE) ne sviđa mi se |
Neznam jel tko gledao opterećenje procesora dok brzo kružite mišem po ekranu?
Meni na 1000Hz je znalo sa x3 720 doći do 20-30%, sa 500Hz je to puno manje zato ga i držim stalno na 500Hz. Za laptop da ni nepričam tamo mi se C2D opteretio do 50+%, znači običan idle i samo kružite mišem brzo po ekranu i gledajte kako opterećenje raste WEIRD.
Yup dobro si primjetio. Na nekim sistemima 1000 Hz USB polling rate zna imati veliko zauzeće procesora i upravo zato je 125MHz windows default.
EDIT: 125 Hz windows default.
Nije mi jasno jos...
Sto je bitno? Vrijeme ili frekvencija?
Ja vidim da neto ima prilizno vrijeme kasnenja kao i moj mis a frekvencija kod njih je iznad 1000 Hz. Cemu tolike frekvencije (ajd` dobro jasno mi je da vise Hz-a vise preciznosti ali zar sve iznad 150 Hz nije previse i nepotrebno?)
Chuj 1000 Hz input ti teoretski može najvise zakasnit 1ms, dok 125 Hz 8ms.
FPS igraci imaju vrijeme reakcije 100-tinjak ms. Sam ocijeni.
evo ga moj g500 

mislim d je bilo i vecih rezultata al sam micao mis pa nisam stigaoo zaustavit
neznam sta ce ti takav mis na jadnu konfu :P
jadna konfa? ne kuzim sta si htio reci?
heheh sutra ce otvoriti temu "kako overclock-ati miš"
heheh sutra ce otvoriti temu "kako overclock-ati miš"
E vidiš dobra ideja mogao bih malo podijeliti s ruljom iskustva o friziranju miša nitrom
Neznam jel tko gledao opterećenje procesora dok brzo kružite mišem po ekranu?
Meni na 1000Hz je znalo sa x3 720 doći do 20-30%, sa 500Hz je to puno manje zato ga i držim stalno na 500Hz. Za laptop da ni nepričam tamo mi se C2D opteretio do 50+%, znači običan idle i samo kružite mišem brzo po ekranu i gledajte kako opterećenje raste WEIRD.
odi par postova gore i vidjet ces moj post... mogu ja stavit svoj mis na 2000Hz pa se hvalit kak mi je brz miš al neznam koliko će dugo moć procesor to držat prije nego što se ugasi
Evo ljudi odluka je pala, negdje kasnije večeras ili možda sutra stavit ču listu samo dok prolistam kroz sve postove.
Lol, ajde pogodite koji je ovo miš. Ili bar kolko košta.
MS Ind. ili Trust. 60 kn.
Lol, ajde pogodite koji je ovo miš. Ili bar kolko košta.
pogledaj meni xDD mogu i ja to
Za razliku od mene loše ti to namještaš.
Peak ti je još uvijek na 0.94ms i 1064Hz.
Ovo bi trebali biti pravi rezultati
.
Miš je ovaj iz Moj PC, tj. Roccat Kone v2 s najnovijim driverima na 1000Hz.
lol ja nisam uspio
a ko ima najsporiji mis ? ;)
hocemo i tu listu
a ko ima najsporiji mis ? ;)
hocemo i tu listu
možda bude i to
Bilo bi dobro da autor napravi popis top 10,zanimljivije bi bilo.
Npr optički/laser/kugla i slicno.
Problem je što ljudi nisu stavili kakav je miš kao što sam tražio u prvom postu. Mislim šta ja znam jeli neki canyon laser ili optika.
SRETAN BOŽIĆ SVIMA!!!
Dajte rezultat ovde vi kaj imate Razer Mamba..Da vidimo..