DeathAdder

poruka: 14
|
čitano: 1.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DeathAdder

Dodem sada iz skole upalim komp i vidim da mi ne radi deathadder,pokusam ga opet ukljuciti pise da nije prepoznat pokusam u druge porte isti k.

u cemu je problem nikad mi mis nije pao ili se ikako ostetio...pls hitna pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DeathAdder

pise ono kao Unknown device pa ono da je Malfunctioned? daj malo vise detalja probaj na drugom kompu

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DeathAdder
dmanz kaže...

pise ono kao Unknown device pa ono da je Malfunctioned? daj malo vise detalja probaj na drugom kompu

da pise pise usb device not recognized i kad kliknem na to pise unknown device..isto mi je tako i na laptopu :SSS

e da ne svijetli mi ono GuildWars .. kad to svijetli onda znaci radi a sada odjedanput bez ikakvog razloga on prestao raditi ma nista oko njega zica ispravna nema ni prasine cak nije maknut sa podloge nikad....

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 19:41 (Nike iD 10).
16 godina
protjeran
Nike iD 10 kaže...
dmanz kaže...

da pise pise usb device not recognized i kad kliknem na to pise unknown device..isto mi je tako i na laptopu :SSS

e da ne svijetli mi ono GuildWars .. kad to svijetli onda znaci radi a sada odjedanput bez ikakvog razloga on prestao raditi ma nista oko njega zica ispravna nema ni prasine cak nije maknut sa podloge nikad....

Deathadder ne radi kad ga iz jednog porta ubacis u drugi.

Skini novi driver pa novi firmware ubaci Addera i to je to.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Nike iD 10 kaže...
dmanz kaže...

Deathadder ne radi kad ga iz jednog porta ubacis u drugi.

Skini novi driver pa novi firmware ubaci Addera i to je to.

pa ja ga nisam prebacivao nigdje ja sam samo upalio komp i on nije radio .. pokusat cu stavit novi driver i firmware novi..

16 godina
neaktivan

ma nece majku mu idem updateat firmware nema ga na sta updateat kad misa ne prepoznaje

eadasasd eadasasd
16 godina
neaktivan

dajte pomozite ako znate plsss

16 godina
neaktivan
17 godina
DeathAdder

Meni radi kad ga prebacim sa jednog porta u drugi, samo treba malo vremena da ga win prepozna.

Jesi možda kakav program instalirao pa da zato možda ne radi ili stavljao nešto u usb pa ih možda ima previše (tako na mom starom kompu ako ima previše usb-ova uključeno ne radi dobro)?

Ili da probaš sa system restore?

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pokusao sam system restore ne pomaze :(

16 godina
neaktivan
DeathAdder

ima san isti problem i nikako ga nisam moga rijesit pa san reinstalira windowse i stavia win 7 i sada radi

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ravnalo kaže...

ima san isti problem i nikako ga nisam moga rijesit pa san reinstalira windowse i stavia win 7 i sada radi

a nzn ja prije skole igrao malo na call of duty otisao u skolu vratio se kuci upalio komp i ne radi. stvarno ne kuzim .. isto imam windows 7 ultimate.... dajte ljudi pomozite malo isuse boze e btw ne mogu ga reklamirat imam jamstveni list a racun neznam gdje sam stavio... :( :(

15 godina
neaktivan
DeathAdder

pa reinstalaj windowse i gotovo pol sata posla

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

pa reinstalaj windowse i gotovo pol sata posla

ti si inace medu pametnijima jel?

odnio sam ga reklamirati oni su ga tamo isprobali u skladistu isto ga ne prepoznaje windows sad je u zgu .. ako ne bude tamo valjao valjda cu dobit neku zamjenu =)

LOCK!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice