Kupujem novi miš pa me zanima koji je od ovih dvaju bolji.Recite svoje mišljenje.Evo linkova pa pogledajte:
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Deathadder je najpopularniji Razer mis i tu se nema sta mislit,doduse sad ima i novi model od 3500dpi ali to ti ne treba(1800 je i vise nego dovoljno), a skuplji je dosta.
Ovaj drugi mis se ne moze opce usporedivat s njime,a znam dosta gamera i vecina njih igra sa Deathadderom i to ti je to.
pozz
Nema tu.. DeathAdder uzmi!
Još bi ti bilo super da si uvališ jednu Razer Goliathus podlogu (Speed ili Control, kako hoćeš), odlične su za odgovarajuću cijenu.. Meni najbolja soft podloga koju sam koristio..
Iako bi mogao razmotriti i Logitechove miševe.. Nisam siguran, ali Logi G500 je tu negdje po cijeni..
Razer Sphex + Razer DeathAdder =
Razer Sphex + Razer DeathAdder =
Evo o ovoj podlozi razmišljam....Razer Goliathus
Prema svojoj cijeni je preskupa i malo zadovoljava.Uzmi si Roccat taito koja je puno veca a cijena je manja 400x480x3.5 mm a ta goliatus Omega 160 kn dode a mala je.
Ili kupi ko i ja Cooler Master Storm Tactics isto je odlicna 116 kn u Feniks kompjuterima
jos jedan glas za deathadder, moj me sluzi vec dvije godine i prezadovoljan sam
Prema svojoj cijeni je preskupa i malo zadovoljava.Uzmi si Roccat taito koja je puno veca a cijena je manja 400x480x3.5 mm a ta goliatus Omega 160 kn dode a mala je.
Ili kupi ko i ja Cooler Master Storm Tactics isto je odlicna 116 kn u Feniks kompjuterima
Pogledaj jos jednom pa ces vidit da nije 160 kn nego je 109 kn...
Ili možda ova podloga Razer?
Probaj oba štakora i izaberi onaj koji ti bolje odgovara u ruci. Ili možda ako imaš viška love da ideš na Roccat Kone...
Nemam novca na razbacivanje pa ipak odlucujem uzeti Deathadder.....Po svim odgovorima Deathadder je bolji od DiamondBacka.....
Evo sada baš gledam i naiđem na ovaj Razer....pa me zanima jeli dobar za igre i jeli bolji od deathaddera?
Evo sada baš gledam i naiđem na ovaj Razer....pa me zanima jeli dobar za igre i jeli bolji od deathaddera?
Svi Razeri su dobri za igre, taj je predobar ali posto je Basic stila nema dvije dodatne tipke sa strane.
Pa ja ću poludit...
Htio danas ić po DeathAdder u ADM, a ono nema više, a u pon dolazi nova seriji s 3000 (?) dpi i 100 kn skupljaa.....
Ja imam Diamondback 3G u kombinaciji sa Goliathus Control podlogom i miš je super!
Ima isti 3G infracrveni senor kao i starija (jeftinija) D'adder verzija od koje je neznatno jeftiniji,
ima dvije tipke više i simetričan je. Jedina objektivna prednost D'addera su driveri koji navodno
imaju više mogućnosti (iako su Diamondbackovi driveri su krcati opcijama koje meni ništa ne govore :))
Koji god da kupiš nećeš se pokajati. I podloga je odlična, gumirana je pa ne bježi po stolu. Imam
Standard varijantu dimenzija 25x35cm koju sam platio nekih 16€
Tu su i slike glodavca i podloge (slikano mobitelom :()
Hvala ti na toj slici....Zanimalo me kako izgleda podloga,al ja cu uzet Speed Edition.....
Ja imam Diamondback 3G u kombinaciji sa Goliathus Control podlogom i miš je super!
Ima isti 3G infracrveni senor kao i starija (jeftinija) D'adder verzija od koje je neznatno jeftiniji,
ima dvije tipke više i simetričan je. Jedina objektivna prednost D'addera su driveri koji navodno
imaju više mogućnosti (iako su Diamondbackovi driveri su krcati opcijama koje meni ništa ne govore :))
Koji god da kupiš nećeš se pokajati. I podloga je odlična, gumirana je pa ne bježi po stolu. Imam
Standard varijantu dimenzija 25x35cm koju sam platio nekih 16€
Tu su i slike glodavca i podloge (slikano mobitelom :()
Ja ak ću uzimat sigurno ću uzet tu kombinaciju, samo plavi razer...
DeathAdder mi je sad definitivno preskup a 3000 dpi mi je previše jer se ne igram previše (znam, znam da je razer za igrače, ali...)...
Što nitko nije spomenuo Copperheada? Ja ga imam, skroz dobar miš
Hehe...on mi je prek 100 kn skuplji...
Zna li netko gdje kupiti Diamondback?? Gledao sam u linksu, bilo je ali ih više nema...
Još bi bilo bolje kad bi neko znao di ima za kupit staru seriju (1800 dpi) DeathAddera??
Zna li netko gdje kupiti Diamondback?? Gledao sam u linksu, bilo je ali ih više nema...
Još bi bilo bolje kad bi neko znao di ima za kupit staru seriju (1800 dpi) DeathAddera??
Što ti ne valja kod nove?
Što ti ne valja kod nove?
Preskupa mi je..lol
deathadder
Pa ako ti je preskup strpi se jos malo i onda kupi, a ako ti nije tolko za gejmanje onad ti je i mx518 dobar :/.