Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse

poruka: 475
|
čitano: 412.134
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse
kach kaže...
mudantos kaže...

pa zar nisu rat5 i 7  jednake tezine ???? {#}

Ne. R.A.T. 5....114g +(30g),

R.A.T. 7....144g +(30g)

E to nisam znao. {#}

16 godina
neaktivan

Evo po neznam koji put pitam, koju podlogu da uzmem?

0 Roccat Sense Adrenaline Blue
22 CM Storm Tactics
2 Neka druga (navedite u postu)
Low life ! Alat ne cini majstora!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gman kaže...

Evo po neznam koji put pitam, koju podlogu da uzmem?

Evo ja osobno imam Razer Destructor i radi sasvim dobro, ima tu i tamo problema sto moram puhnit prasinu i to je to... i mislim da ce ti sa tvojom podlogom radit ok, jer su vecina razerovih podloga "otkljucana", ne racunamo Megasomu...Uostalom, mozes kupit R.A.T-a pa vidjet kako ce ti raditi, pa ako ti ne valja uzmes si neku drugu podlogu{#} 

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
16 godina
neaktivan

R.A.T je narucen, stize 21. pa sad neznam dali bih prodavao podlogu ili da ostavim ovu. Vjerojatno cu uzeti CM Strom Tactics.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
uzmi bolja je dosta
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 1
17 godina

imam osjecaj da kad ovo padne da se razleti na 100 komadica. {#}

A life? Cool! Where do I download one of those?

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo obdario svog štakora sa novom podlogom Razer Sphex (crvena verzija) i on si odmah umislio da igra hokej za Medveščak {#}

Miš po njoj klizi bez napora na sve strane čak sam mu moro i uteg koji dodat, jer je sa dva utega doslovno divljo po njoj

Laser hvata odlično bez ikakvih nebuloza. Sve kad se uzme u obzir zadovoljan sam

Jel neko vido cybor GLIDE 7 podloga mi se ćini jako zanimljivom pošto je ista firma i miš napravila trebali bi bit kompatibilni, bilo bi glupo da nisu.

Link

16 godina
neaktivan

Napokon mi je stigao R.A.T 7 i tipkalo. Slike Link! Sa misom sa prezadovoljan, namjestao sam ga nekih pola sata, skinio sve one male utege, njegova mi tezina pase. Samo me softwer malo zahebaje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?product_id=77764

i evo ga skank666, to je to, to moras imati.a meni prodaj 7-cu jer nemogu naci okolo ništa zanimljivo.tih sharkoon uopće niti nema u linksu

16 godina
neaktivan

da,tip nije bas sav svoj.vidi cijenu vani,no shipping

15 godina
neaktivan

Imam pitanje, što je

, zašto tako biježi sa točke i dali se to popravilo? Ako ne imam auto recoil :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jednostavno, ne paše mu podloga.

U ovom slučaju sve bočne lampice koje pokazuju osjetljivost su upaljene, a to znači da mu je laser na/blizu maksimalnoj osjetljivosti,

a to kod ovog miša znači da će reagirati i na zrnca prašine ispod senzora.

A drugo, koliko vidim, lik ga vuče po limu od kućišta koji je pun mikroizbočenja i udubljenja.

Ako nabavljaš ovaj miš, onda računaj i da trebaš adekvatnu podlogu.

16 godina
neaktivan

Ja sam se uvjerio u to. Na Goliathusu jako cesto zapinje. Trenutno radi na stolu. Ubrzo cu uzeti CM Storm Tactics.

Go hard or go home ... Low life !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo dao sam si malo truda, i napravio kratki review. LINK!

EDIT : Sorry na duplom postu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Gman kaže...

Ja sam se uvjerio u to. Na Goliathusu jako cesto zapinje. Trenutno radi na stolu. Ubrzo cu uzeti CM Storm Tactics.

I meni je na Goliathus speed alpha bježao kud mu se svidjelo, zato ako imaš mogućnost uz CM Storm, probaj i Razer Sphex (ako su približne cijene) pa usporedi i zadrži koja je bolja, jer po meni je bolje uzeti podlogu koja nije platnena.

Osobno nisam imao Storm, ali uspoređujem kako se dobro ponaša na aluminiju (Steelseries SX) , a kako loše na tkanini (Razer Goliathus Speed)

16 godina
neaktivan

Nisam u mogucnosti isprobati. Moram kupiti pa sta bude. CM Storm Tactics hvale na sve strane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A jel dobar Steelseries QcK?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sejki32 kaže...

A jel dobar Steelseries QcK?

Ma ova je najbolja {#}

Na amazonu je jedan rekao da mu ide glatko sa RAT-om 7.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 11:56 (lzgr).
17 godina
neaktivan
Moonwalker82 kaže...

U ovom slučaju sve bočne lampice koje pokazuju osjetljivost su upaljene, a to znači da mu je laser na/blizu maksimalnoj osjetljivosti,

A drugo, koliko vidim, lik ga vuče po limu od kućišta koji je pun mikroizbočenja i udubljenja.

Jednostavno senzor ima problema, ali sutra će biti jednostavno mu ne paše ruka odnosno šaka korisnika itd.....

Miš od 99 dolara morao raditi bez problema na bilo kakvoj podlozi koja je predviđena za miš. Koliko vidim iz njegovog upisa problem je poslan inžinjerima odgovornim za miš, i koliko vidim iz njegovog upisa radi se na problemu. Ovo znači da je problem u mišu, a ne u podlozi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 12:12 (MegaMass 2000).
14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
Moonwalker82 kaže...

Jednostavno senzor ima problema, ali sutra će biti jednostavno mu ne paše ruka odnosno šaka korisnika itd.....

Miš od 99 dolara morao raditi bez problema na bilo kakvoj podlozi koja je predviđena za miš. Koliko vidim iz njegovog upisa problem je poslan inžinjerima odgovornim za miš, i koliko vidim iz njegovog upisa radi se na problemu. Ovo znači da je problem u mišu, a ne u podlozi.

Moj se ne buni šta stavim podnjega zadovoljan je. No masa se ljudi žalilo na to tj. na njegov 'twin eye' laser sensor. Ima par modela miševa koji korite taj senzor i svi su mušićavi po pitanju podloge. Jedan je moro zamjenti svog Štakora (neka tvornička greška pa nadoplatil za RAT9) i taj novi miš nije htio radit na Stealseries na kojoj je stari radio bez beda lik preporučuje podloge bijele boje navodno bolje se slažu sa laserom i ubo si je destructor bijelu za podlogu i s njom nije imo problema.

Al definitivno se slažem da nešto što dođe 99$ mora radit bez ikakvog gunđanja. No njušim ja tu teoriju zavjeru oni su to namjerno napravili da bi im porasla prodaja podloga {#}

14 godina
neaktivan

Stigli RAT 7 u Algoritam na trgu

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 10:36 (NoorMomento).

1 0 hvala 1
15 godina

Udomio sam jednog i zasad,ne znam...Vrhunska modularnost,perfektna izrada,ali je ćudljiv na goliathusu i ne znam koju podlogu uzeti,a da budem siguran da će odgovarati.

U usporedbi sa Imperatorom kojeg sam imao  ima dosta razlika.Iako imaju isti senzor,dosta je razlika......

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse

QCK+, po meni najbolja platnena podloga

17 godina
neaktivan

a jel bi radio rat 7 na ovoj podlozi http://cyborggaming.com/prod/v1gs.htm

ipak su iste marke, nema logike zašto nebi funkcionirali zajedno. naručio sam si rat 7.. zajedno sa tom podlogom , sve skupa 800 kn (100 kn podloga)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sry na duplom postu..

kupio sam miš prije tjedan dana. vrhunski je, namjestio sam ga kako mi paše, kupio sam i podlogu iz gore navedenog linka, radi super, nema problema sa laserom i nasumičnim pomicanjem (to je zapravo stvar do podloge, samo što ljudi neznaju čitati forume pa onda kažu da je cyborg koristio najjeftiniji mogući "twin-exe laser :S )

ZAMJERKE! .. 1. je to što mi back tipka (sa strane) , pre tvrda i glasna je, dok forward tipka radi savršeno.

2. precission aim tipka, je također pre tvrda, moram ju dosta jako stisnuti.

postoji li rješenje ??

.. Modovi - savršena stvar! jedan mod mi je za net, drugi za igre, i 3 pjesme..

ps. scroll koda nije učvršćen, nezz kako bi trebalo biti, možda je to greška kod mene, ali kada lagano stisnem scroll, jedna strana je učvršćena a druga nije (lijeva).

3 utega, default palm rest do kraja naprijed, široki pinkye rest itd... svakom bi preporučio miš, istina da je skup, ali vrijedi ;) svatko tko ga je vidio reko je.. :O šta je ovo, robot neki, de ti to gasi preko noći dok spavaš :D ko zna šta je u stanju napravit :)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zna li tko da li bi R.A.T. 3 radio na V.3 podlozi ?? Nabavio ga prije par dana i nije kak spada na goliathusovoj podlozi, i na ostalim gamerskim podlogama (isprobano)..

Na njihovoj stranici ( http://www.cyborggaming.com/prod/rat3.htm ) kazu da je preporucena V.3 podloga za R.A.T.3ojku.. Dali ga netko ima il dal mozda zna nek odg pliiiz hitno je {#}.. fala pozz ljudi

Errando discimus.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

šteka li ovaj miš na drvenoj podlozi stola?

stol ima i pokoju rupu, no moj sadašnji MS Industrial od 800 dpi ih ne primjećuje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse

Mislim da ti miš na takvom stolu nebu najbolje radio, jer navodno ima problema sa Z osi (doduše ja ih na mom štakoru nisam osjetio), a i mislim da je miš malćice presezibilan za takvu vrstu podloge. Neznam kakve su ti te jame na tvom stolu pa pstoji šansa da mu amputiraš noge (ima par vrlo sitnih teflonskih nožica)

No moš probat ak ti radi jej super za tebe, no moj savjet ti je da uzmeš podlogu za njega. Meni se bolje  ponaša na tvrdim podlogama neg na platnenim, no to ti je stvar ukusa.

No savim se je pristojno ponašo na najobičnijem kartonu bijele boje. Malo teže klizi al kad se navikneš nebuš to ni primjetio.

14 godina
neaktivan

koliko bi novaca trebao izdvojiti za dobru i kvalitetnu podlogu?

ma nisu rupe prevelike, više poderana podloga koju su dosadašnji miševi poravnali

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice