Creative Labs I-Trigue 3000

poruka: 3
|
čitano: 2.014
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Kupih ove prelijepe zvučnike u mjesecu 8.   Međutim počeli su se kvariti već nakon nekih 3 mjeseca a kvar je postajao sve izraženiji i izraženiji - problem je bio u potenciometru s kojim nisam mogao kvalitetno kontrolirati Volume; u fazi pred odlazak na servis postalo je zbilja nepodnošljivo jer bih smanjio a ono bi se glasno pojačalo, ili obrnuto, i t d.

Uglavnom, nakon 45 dana servisa u HG spotu (garancija kaže da je to maksimalni rok nakon kojeg dobivam nove ako kvar nije otklonjen), dođem tamo i lik mi veli da oni to ne mogu popraviti, ali isto tako da oni više nemaju te zvučnike, niti će ih imati i da se navodno više i ne proizvode (?!?!?).

Pa sad, ponudio mi je opciju da si zamijenim vrijednost tih zvučnika koliko sam platio (549kn tada) i uzmem nešto treće, samo problem je u tome što su mi baš ti zvučnici savršeno pristajali uz monitor i cjelokupnu novu konfiguraciju.

Zanima me, ako netko ima informaciju, je li istina da se to stvarno više ne proizvodi, i kako se zvala ona stranica na kojoj samo upišem koji me dio računala zanima a ono mi izbaci cijene u svim hrvatskim trgovinama hardverom.

hvala !

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Creative Labs I-Trigue 3000

Mislim da se ta stranica nalazi na:

http://www.nabava.net/

Jesi li na to mislio?

17 godina
protjeran