Creative Audigy 2 ZS pitanje

poruka: 15
|
čitano: 5.388
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Znaci kupio sam tu karticu prije par dana...

Zanima me sto trebam kupit da mogu spojit centralni i zadnja 2 zvucnika posto na karticu su malo cudniji ulazi nego za recimo samo prednje zvucnike...

Eo o cemu mislim:

https://h10025.www1.hp.com/ewfrf-JAVA/Doc/images/c00059777.jpg

Znaci na broj 5 i 6 bi trebao prikopcat straznje i centralni satelit,al trebam neki konventer za taj jack...Zanima me koji :/?

Btw,imam logitech x-530

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

4 Stereo zeleni vjerojatno, 5 i 6 za Sub i Surround koliko se sjećam. Imaš review na xbit-u pa pogledaj malo u Googleu, prodao sam tu karticu, imao sam ju u 2,3 navrata ne sjećam se više napamet.

Uglavnom ostavi se digital outa, spoji na 4 zeleni jack, na 5 i 6 testiraj preostale, i namjesti 5.1 u control panelu i audio panelu od zvučne. Nikakav konverter, to su sve bananice, ide bez beda unutra.

Vidi vamo.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 12:06 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Creative Audigy 2 ZS pitanje
thedream kaže...

4 Stereo zeleni vjerojatno, 5 i 6 za Sub i Surround koliko se sjećam. Imaš review na xbit-u pa pogledaj malo u Googleu, prodao sam tu karticu, imao sam ju u 2,3 navrata ne sjećam se više napamet.

Uglavnom ostavi se digital outa, spoji na 4 zeleni jack, na 5 i 6 testiraj preostale, i namjesti 5.1 u control panelu i audio panelu od zvučne. Nikakav konverter, to su sve bananice, ide bez beda unutra.

Vidi vamo.

frende,sad me sram reći,ja prvi put kad sam mislio stavit unutra jackove nije islo (čitaj trebalo je malkice samo jace gurnut),pa sam mislio da treba neki konventer...

Shame on me,respect for your answer and help!

17 godina

btw,dali su zvucnici x-530 full range speakers?tj sta da stavim ovdje  sa kvacicama?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nema frke, doktorirao sam na njima, nije to ništa kakvih failova ima. Tvoj je sasvim ok, sad naštelaj sve u panelu, skini po mogućnosti daniel_K audigy pack ili nešto slično za Audigy2 ZS, dobiti ćeš tonu softvera koji inače ne radi sa službenim driverima na Visti/W7 i šajbaj.

Kartica je avion za 200,250kn.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BugHacker kaže...

btw,dali su zvucnici x-530 full range speakers?tj sta da stavim ovdje  sa kvacicama?

Nisu, full range ja stavljam samo za Stereo. 5.1 je ipak 5 satelita zaduženih za srednje i visoke tonove, i subwoofer zadužen za niske tj. bas. Ja bi maknuo sve sa full rangea, ništa tu nije full range. Osim ako nećeš uključiti bass redirection, koji ti se nudi u control panelu od audigya 2 zs, da sub šalje bas i na satelite.

Onda full-range i ima smisla na svim zvučnicima. Poslušaj pa vidi šta ti bolje zvuči, ali zgodno je upaliti bass redirection + taj full range. Nekad je rezultat prilično raspoznatljiv u odnosu kad je isključeno sve.

Cemetary gates
17 godina

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 12:21 (BugHacker).

0 0 hvala 0
17 godina

btw,jel preporucljivo koristit zvucnu onboard i ovu zasebnu?Mislim,oce bit kakvih konflikata?

Pretpostavljam da je samo dobro jednu koristit na vrijeme jelda?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BugHacker kaže...

btw,jel preporucljivo koristit zvucnu onboard i ovu zasebnu?Mislim,oce bit kakvih konflikata?

Pretpostavljam da je samo dobro jednu koristit na vrijeme jelda?

Nisam probao, razlika mi je bila i više nego evidentna u korist Audigy2 ZS. Stavi onboard na disabled, i obriši sve drivere prvo uninstallom onda sa ovim qrcem, driver sweeperom.

Cemetary gates
16 godina
thedream kaže...

Nema frke, doktorirao sam na njima, nije to ništa kakvih failova ima. Tvoj je sasvim ok, sad naštelaj sve u panelu, skini po mogućnosti daniel_K audigy pack ili nešto slično za Audigy2 ZS, dobiti ćeš tonu softvera koji inače ne radi sa službenim driverima na Visti/W7 i šajbaj.

Radi li ovaj daniel_k i sa Audigy 2 NX?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
thedream kaže...

Radi li ovaj daniel_k i sa Audigy 2 NX?

Ima popis koliko se sjećam, taj frajer ti je sad negdje na creative forumu (kakav paradoks hehe), ali možeš ga naći na googleu svakako, upiši šta ja znam creative forums daniel_K ili slično. Pa vidi teme.

Cemetary gates
17 godina

jel dobro imat ovaj ac3 plugin?Koristim mpc(media player classic) pa pitam...Ofc imam video filmova s ac3 zvukom

Pa ma zanima jel mi potreban taj ac3 plugin,ili mpc ima vec to u sebi ugradeno?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam zadnji k-lite codec pack, baš sam ga skinuo nema tjedan dana. Negdje za zvuk koristim ffdshow, negdje ac3 filter.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

dream,imas neku preporuku od stranice di mogu pogledat kako namjestiti 5.1 u prostoru?Znaci smjestaj zvucnika u sobi :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BugHacker kaže...

dream,imas neku preporuku od stranice di mogu pogledat kako namjestiti 5.1 u prostoru?Znaci smjestaj zvucnika u sobi :)

Ovo mi je forica bilo prije par mjeseci. Dosta zgodno.

Cemetary gates
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice