COOLERMASTER storm sirus 5.1

poruka: 27
|
čitano: 4.036
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav. Zainteresiran sam za ove sluske pa me zanimaju vasa misljenja. Dali ih netko ima, iskustva, kvaliteta itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Vidim da su dosle i kod nas al bi za te pare rađe uzeo Logitech G35 iako mi se i te sviđaju .

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: COOLERMASTER storm sirus 5.1
Iskreno mi se G35 ne svidaju, ne u smislu izgleda vec opcenito. Ima ih frend i mislim da ne vrijede te novce. E sad sam nasao ove pa me zanimaju misljenja o ovom proizvodu. Hvala.
16 godina
neaktivan

Ajoj , svatko se danas i zvukom bavi {#}

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Grado SR60i/SR80i i neki mikrofon za 70kn... puno bolja stvar.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A sta je pjesnik htio reci?

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Grado SR60i/SR80i i neki mikrofon za 70kn... puno bolja stvar.

Ma htio bi sve u kompletu, znaci da mi je mic na sluskama.

16 godina
neaktivan
bruc400 kaže...

Ako meštre misliš na mene objsnit ću ti zašto je moje stajalište takvo.

Postoji na audio tržištu previše dobrih marki a sad još upadaju s ovim , da ne kažem preskupim "sranjima" od "gamerskih" slušalica.

Imaš fino odlične slušalice od Grada , AKG-a , Sennheisera , Shurea , Denona i raznih drugih.

Za 700 kn se kupe slušalice koje su duplo bolje od tih gamerskih ludosti.

15 godina
neaktivan
Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
bruc400 kaže...

Postoji na audio tržištu previše dobrih marki a sad još upadaju s ovim , da ne kažem preskupim "sranjima" od "gamerskih" slušalica.

Imaš fino odlične slušalice od Grada , AKG-a , Sennheisera , Shurea , Denona i raznih drugih.

al kolko vidim većina njih nema mic(?)

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...
explorer 4 kaže...
bruc400 kaže...

Nemaju mic nijedne , treba kupit dodatni.Nemaju mikrofon pa nisu "gamerske" , inače da imaju bi bile {#}

15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
luka94 kaže...
explorer 4 kaže...
bruc400 kaže...

Nemaju mic nijedne , treba kupit dodatni.Nemaju mikrofon pa nisu "gamerske" , inače da imaju bi bile {#}

znači sve suške koje imaju mic su po tvom mišljenju gamerske

16 godina
neaktivan

Nisu po mom nego po proizvođađkom mišljenju.Ako si vidio većina tih "gamerskih" slušalica ima mikrofon.Logično naravno.Potreban ti je za komunikaciju i bolje je da dolazi sa slušalicama.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

Pa da.. uglavnom one sa mikrofonom su lošije kvalitete nego neke poštene slušalice + odvojeni mikrofon, kao što je kolega naveo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
luka94 kaže...

Pa da.. uglavnom one sa mikrofonom su lošije kvalitete nego neke poštene slušalice + odvojeni mikrofon, kao što je kolega naveo.

a kolko bi sad koštale jedne od onih sluški koje si ti naveo i kvalitetan mic?

mislim da su mu one creative labs tactic 3d omega dosta za igranje i za slušanje muzike,a i kvalitetne su

16 godina
neaktivan

Dali je netko probao ove slusalice, pa mi moze reci svoje misljenje? Govorite mi o nekim slusalicama, bolje su ti ove, one... Dali je netko probao ove ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...
Mitsuoka kaže...
luka94 kaže...

mislim da su mu one creative labs tactic 3d omega dosta za igranje i za slušanje muzike,a i kvalitetne su

Hvala na savjetu !

16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

ista cijena... 650kn sluse, koje su najmanje 10x kvalitetnije i ugodnije za slušanje, te 20 pa nadalje kn za mic... 

15 godina
neaktivan
bruc400 kaže...

Dali je netko probao ove slusalice, pa mi moze reci svoje misljenje? Govorite mi o nekim slusalicama, bolje su ti ove, one... Dali je netko probao ove ???

ako misliš na one tactic 3d omega,moj prijatelj je kupio prije negdje 3 tjedna tactic 3d alpha i kaže da je zvuk fantastičan,da je izrada sasvim solidna,i da sa onim driverima za sluške zvuk postane još bolji,i imaju jak bas i glasne su.što se tiče omege one su kvalitetnije od tactic 3d alphe i imaju bolji zvuk,čini mi se da su čak wireless.

16 godina
neaktivan

Ma mislio sam na ove COOLERMASTER storm sirus 5.1. Dali je netko njih isprobao ( kvaliteta zvuka, izrada...). Covjek je tu nabroja par proizvodaca slusalica i tvrdi kako su 10X bolje, a nije isprobao ove. Neznam po cemu to ocjenjujete. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jesu malo skupe al za 2-3 god. korištenja ok investicija... kad ih probaš sve druge su fff...

http://www.instar-informatika.hr/slusalice-razer-megalodon-71-za-glavu-gamerske-crne/804371

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo vam link od osobe koja je imala 'gejmerske' sluše i prešla na Grado + odvojeni mic. http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/pomoc-odabira-odgovarajucih-slusalica/113769.aspx?page=1&jumpto=2337601&sort=asc&view=flat

U ove Creative/Logitech/Razer slušalice se ugrađuju dosta lošiji dijelovi, i nemaju ni k od kvalitete nekih studio slušalica. Također je zvuk dosta prekriven distorzijama, za razliku od studio slušalica. Prvo probajte sve, a onda preporučujte smeće ako želite. 

Ove gejmerske slušalice su samo za igre više manje, a muziku jednostavno ubiju. 

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Evo vam link od osobe koja je imala 'gejmerske' sluše i prešla na Grado + odvojeni mic. http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/pomoc-odabira-odgovarajucih-slusalica/113769.aspx?page=1&jumpto=2337601&sort=asc&view=flat

U ove Creative/Logitech/Razer slušalice se ugrađuju dosta lošiji dijelovi, i nemaju ni k od kvalitete nekih studio slušalica. Također je zvuk dosta prekriven distorzijama, za razliku od studio slušalica. Prvo probajte sve, a onda preporučujte smeće ako želite. 

Ove gejmerske slušalice su samo za igre više manje, a muziku jednostavno ubiju. 

Ajmo ispocetka. Dali je netko isprobao ove slusalice od Coolermastera o kojima cijelo vrijeme pricam. I sam si napisao: '' prvo isprobajte sve  ''.

16 godina
neaktivan
bruc400 kaže...

Ajmo ispocetka. Dali je netko isprobao ove slusalice od Coolermastera o kojima cijelo vrijeme pricam. I sam si napisao: '' prvo isprobajte sve  ''.

Jednostavno uzmi te slušalice kad si se toliko zapalia za njih. Nakon što ih uzmaš probaj u nekom audio centru Sennheiser/AKG/Grado/..., onda uživaj u zvuku koji si mogao imat. 

Lijep pozdrav.

15 godina
neaktivan

nekužim zaš se ti mitsouka tako bahatiš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

nekužim zaš se ti mitsouka tako bahatiš.

Odakle ti vidiš da se on bahati , čovjek samo pravilno govori.Pametnije bi ti bilo da ne izbacuješ ovakve komentare.

Šta si ti sad došao ovdje nešto tumačit o slušalicama kad mi tvrdiš da su gamerske slušalice kvaliteta.

Kažem ti da probaš , ja jesam i znam šta je šta.

Previše šumova , prejak bas , prenaglašeni visoki i ugušeni srednji.To su ti osobine većine "gamerskih" slušalica.

16 godina
neaktivan

Evo posto nisam dobio konkretan odgovor uvezi ovih slusalica, odlucio sam ih kupit. Evo danas sam probao igrat COD4, MW2 i Black OPS. U igrama sa se stvarno cuje 5.1 zvuk i tu bih dao definitivno najbolju ocjenu. Imam film Transformers u Full HD i mogu reci da sam uzivao slusajuci film jer je zvuk fantastican. E sta se tice muzike tu je bilo svega od prejakog basa do previsokih tonova ali se i to da iskontrolirat pomocu software-a koji dolazi sa samim Headset-om. Slusalice su vrlo udobne i nisu preteske nakon nekog vremena. Kvaliteta izrade je odlicna, vidi se da su cvrste i precizno napravljene. E sada dali to sve opravdava cijenu neznam, ali moja krajnja ocjena je da su slusalice stvarno odlicne. Eto, ako ih netko planira kupit u svrhu gaminga vjerujte nece pozalit. Eto jos i link ako netko nezna o kojim slusalicama je rijec. 

http://www.cmstorm.com/en/products/audio/sirus/

Recenzija:

Moj PC  
0 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice