Dakle zanima kako ( vjerovatno i vas) oćistiti tikovnicu od mrvica i ostalih stvari šta se tu nalaze...xD
Imam Logitech Deluxe 250
Dakle zanima kako ( vjerovatno i vas) oćistiti tikovnicu od mrvica i ostalih stvari šta se tu nalaze...xD
Imam Logitech Deluxe 250
Imam Logitech Deluxe 250
Ako želiš očistiti najbolje uzmeš mob naslikaš slova ili na teki zapišeš slova redoslijed. I onda sve rastaviš i opereš s zubnom četkom možeš sa čarlijem ali ne jako nego blaga smije bit s toplom vodom i sve očištiš i kad završiš osuši. Kad je osušen i onda može natrag slagat tipke slova. I nakon toga izgledat će kao nova iz dućana.
to sam i ja mislio al prevolik mi je rizikk da će nešto puknit
Kod mene na logitech tipkovnici moze da se skine gornji deo (svi delovi su plasticni, znaci nema elektronike) na kome se nalaze svi dugmici, tako da je jednostavno ocistiti. Verovatno je i kod tebe slicno.
Male su šanse da nešto možeš zeznuti. Osim toga možeš uzeti neku navlaku ili što god da je za 30-ak kn(ne znam kako se zove, ali asocirat će nekoga, vidio sam da ima u plodinama).
to sam i ja mislio al prevolik mi je rizikk da će nešto puknit
Kakav rizik, samo izvadiš slova slovo po slovo, mislim da čak imaš i bug video od prije koju godinu gdje su pokazivali kako čistiti tipkovnicu...
Hvala probat cu kasnije. Javim vam rezultate ;)
Ima čak i onaj sprej sa "slamkom" koju staviš između tipki i onda ispušeš sve jednostavno.
Imam Logitech Deluxe 250
Ako želiš očistiti najbolje uzmeš mob naslikaš slova ili na teki zapišeš slova redoslijed. I onda sve rastaviš i opereš s zubnom četkom možeš sa čarlijem ali ne jako nego blaga smije bit s toplom vodom i sve očištiš i kad završiš osuši. Kad je osušen i onda može natrag slagat tipke slova. I nakon toga izgledat će kao nova iz dućana.
Da, dobro ti kaže. Mogao bi i ja svoju očistit. 
kad san ja svoju staru čistia, popucali mi nosači, ne svi
par njih, al bila je bome stara 5 god se nikad nije čistila,
pola afrike bi bia nahrania s njom koliko je svega bilo...
zato sad jašem s novom logitecovom i nema blizu piće i hrana...
kad san ja svoju staru čistia, popucali mi nosači, ne svi
par njih, al bila je bome stara 5 god se nikad nije čistila,
pola afrike bi bia nahrania s njom koliko je svega bilo...
zato sad jašem s novom logitecovom i nema blizu piće i hrana...
hahahhaha.....znam kako ti je...u mojoj ima onoliko hrane da jedem doživotno a dlaka ima za 10 perika lol...za moju je prekasno za ono: NEMA PIĆA I HRANE BLIZU !!!
e ovako uzmes kopresor napunis ga do kraja i duvaj 
e ovako uzmes kopresor napunis ga do kraja i du
ma to baš mi i ne uspijeva imam kući kompresor..
da ne bih otvarao novu temu pitao bih ovdje...... imam podlogu za miš razer destructor kako je najbolje najefikasnije i najsigurnije da je očitim..... gugla sam nisam ništa našao,jesam za druge podloge ali mene interesuje za ovu moju?
hvala....
da ne bih otvarao novu temu pitao bih ovdje...... imam podlogu za miš razer destructor kako je najbolje najefikasnije i najsigurnije da je očitim..... gugla sam nisam ništa našao,jesam za druge podloge ali mene interesuje za ovu moju?
hvala....
LOL pa samo predjes nekom krpom ili rukom skines prasinu ;)
Imam istu podlogu i nije kao platnene podloge pa da prikupljaju prljavstinu, samo malo pobrisem maramicom i to je to ;)