Canon mp 280 problem s tonerom

poruka: 8
|
čitano: 4.851
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz ekipo.. Imam jedan problem.. Ovako posjedujem Canon MP280. printer..Kako je toner preskup kupio sam boju u rinfuzi i doljevao ga u toner ( to je na proslom printeru savrseno hodalo). Ovako ja dolijem crnu boju u toner al ga on ne registrira i pise da je prazan..kupim novi toner sve je u redu.. sto znaci da nekako printer pamti taj toner i broji broj ispisa... sad kako bi to izbjegao da mogu sam nadopunjavat toner a ne da moram kupovat savki put drugi Puno HVALA

ivan.buti@gmail.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zar nitko  nema rijesenje ....{#}

ivan.buti@gmail.com

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Canon mp 280 problem s tonerom

Pa zašto nisi uzeo nekakav model koji podržava jeftine zamjenske tinte? Vidim da za tvoj model još nema zamjenskih.

15 godina
protjeran

Jel piše dali je prazna ili da "Catrige nije istaliran" (Print head not instaled - catrige not istaled"?

Ako piše da je "Empty" odnosno prazan - pročitaj poruku koju ti izbaci prilikom printanja.

Ako pročitaš sve - vidjet ćeš da piše slijedeće:

"Ako želite da zanemarite grešku što je catrige prazan - pritisnite tipku resume i držite je između 5 i 10 sekundi"

Eto, umjesto da si pročitao to na svom PC-u, pročitao si ovdje na forumu.

PS - Ako ti izbacuje da catrige nije instaliran, tj. da glava nije umetnuta - jedan od catrigea ti je neispravan.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
15 godina
neaktivan

drzao sam 5-10sec ali nis tako. da  nije do toga...nis ne pise da nije instaliran vec sasmo da je prazan i da ga zamjenim novim. kad stavim stari napunjen  i dalje trazi zamjenu... stisnem da zanemari on zanemari i printa prazan papir... glava na toneru je ociscena nije se "zapekla " boja

ivan.buti@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 19:47 (kl1203).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ajde poscreenaj da vidim šta točno piše.

"Kad staviš stari napunjen" -> koliko star i kad napunjen?

Ako ti je stajao prazan - vjerojatno se posušio.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
15 godina
neaktivan

ok budem kad dodem na posao jer mi je to tam... nije se stigao mislim posusit jer cim je ostao napunjen je

ivan.buti@gmail.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uspio sam rijesit problem...Nakon sto se napravi rupica i ubaci nova boje nesmije se odmah zatvoriti rupica za doljevanje već ostaviti 30etak min otvorenu onda je zatvorit. i sad radi savrseno

ivan.buti@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 18:35 (kl1203).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice