Bezicni mis i tipkovnica

poruka: 3
|
čitano: 2.138
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bezicni mis i tipkovnica

Pozdrav forumasi! {#}

Znam da ovakvih tema ima mali milion, ali nisam nasao konkretan odgovor na moje pitanje, stoga, odlucih otvoriti temu da malo porazgovaramo.

Situacija je ovakva. Trenutno imam, kao sto vidite pod Moj PC, misa - R.A.T-a 7, podlogu - Cyborg G.L.I.D.E 7 te Cyborg Modern Warfare II Elite tipkovnicu. Kako ubrzo polazim na faks u Zg ili Varazdin, i nosim laptop sa sobom, zelio bih se rijesiti ovih zicnih komponenti te kupiti wireless set. Znaci, to ne mora nuzno biti set, mogu biti i dvije zasebne komponente periferije. Ali naravno, ako je moguce prema mojim uslovima, bilo bi pozeljno da postoji set. 

A uslovi bi bili, kao prvo i osnovno da su komponente kvalitetne. Zatim da je mis u jednu ruku prilagođen gamingu, jer igram LoL-a, ponekad CoD-a, BF-a itd., da ima dobar doseg, npr. kad laptop spojim na TV da gledam film ili nesto trece, da mogu fino sjesti na fotelju/trosjed i koristiti ga na pristojnoj udaljenosti. A tipkovnica, ako je moguce da ima pozadinsko osvijetljenje, jer ova sada ima, pa j*biga, navika. {#} 

Sto se misa tice, ciljam na Logitech G700, sta vi kazete? Mislio sam kupiti i podlogu, tocnije Goliathus Control medium, cisto radi igranja. Imao sam ju prije, i pokazala se jako dobrom. 

I jos nesto, koliko novaca bih ja mogao dobiti za ovaj svoj "set" sto imam? Znaci, svo troje u izvanrednom stanju, sa originalnom kutijom, uputstvima. R.A.T ima sve dodatke, onu kutijicu malu itd.

I odmah da se mozete orijentirati, za novce koje bih dobio za ovaj set, kupio bih drugi. Eventualno da nadodam 200-tinjak kuna. 

Hvala unaprijed {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 16:20 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Bezicni mis i tipkovnica

Koliko bi mogao dobit za set to nebih znao !

Za bezicni set moji prijedlozi su : Logitech K800 - bezicna s osvijetljenjem !

Kaj se tice miseva , tu bih jedino gledao Logitech ! Imao sam G700 na probi kod sebe i mis je odlican , jedino mu je baterija kratko trajala , a opet sam citao da stavljaju razlicite baterije unutra !  S druge strane , mozes ga punit preko kabla !                                                 

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Bezicni mis i tipkovnica

Punio bih ja njega preko kabla, to mi ne predstavlja neki problem.

A pak sto se tipkovnice tice, tu Logitechovu sam gledao vec, i izgleda mi sasvim oke, samo sto ima plitki hod tipki. Volio bih da mi je naci neku sa dubokim hodom, navika. Ima li tko kakav drugi prijedlog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice