Bežični headset?

poruka: 10
|
čitano: 3.506
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bežični headset?

Jeli mi može tko predložit kakav bežični headset?Neka je jeftin i nabavljiv iz domaćih tehno dućana...težina mi nije problem...edit:namijenjen je z laptop i slušanje muzike na laptopu.

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 15:44 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bežični headset?
Taman sam ti htio preporuciti G930 od logitecha ali sam primjetio da hoces nesto jeftino...

Odmah da ti kazem da za male pare neces naci dobar wireless headset, bolje uzmi s kablom.

I zasto bas mora biti wireless???
"I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft." Bill Gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Bežični headset?
NexT_T1 kaže...
Taman sam ti htio preporuciti G930 od logitecha ali sam primjetio da hoces nesto jeftino...

Odmah da ti kazem da za male pare neces naci dobar wireless headset, bolje uzmi s kablom.

Daj mi link za to,ako nije puno preko 500 kn razmislit ću...

Mora biti wireless jer ga planiram koristit sa laptopom,a kad ideš van sa laptopom žice su nepraktične,isto tako imao sam mnogo loših iskustva sa pročlim headsetima jer im se na svakom uništila žica.

Ja sam Plavi zmaj.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
NexT_T1 kaže...

Daj mi link za to,ako nije puno preko 500 kn razmislit ću...

Mora biti wireless jer ga planiram koristit sa laptopom,a kad ideš van sa laptopom žice su nepraktične,isto tako imao sam mnogo loših iskustva sa pročlim headsetima jer im se na svakom uništila žica.

http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+LOGITECH+Gaming+G930&option=artikl&id_kategorija=10050620&id_artikl=100.506.261

Nista od ovoga, g930 je vrhunski headset, jedan od najboljih na svijetu, i najskupljih za gaming(ok znam seinheiser, grado, behringer i to je najbolje ali govorimo o headsetu namjenjenom prvenstveno za gaming)

Probam naci nesto normalno za prihvatljivu cijenu pa editujem post.

"I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft." Bill Gates
15 godina
neaktivan
Bežični headset?

Ako uspiješ svaka ti dala,ja nisam našao ništa wireless ispod 1 soma kuna,a našao sam samo dva modela u hr dućanima...ako ne nađem ništa bolje onda ću makar kupiti obični usb headset(žični)...

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bežični headset?
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Skyburn kaže...

I ja kasnim :D ali kada sam vidio ova post olucio sam kupiti ovaj headset :) inace imam plantronics gamecon 377 i posto sam odlusevljen ovim sluskama reko necu pogrijesiti s plantronicsom pa cu ih zamjeniti s wifi :D anyway sve sto mogu reci da nisam bas zadovoljan s ovim headsetom... vec par dana ih koristim i usi me bole ajme... inace provedem nekad i 3h dok igram da imam sluske na glavi i s ovima mi je ajme za poludit... i zvuk mi je malo bolji na ovim gamecon sluskama, ali ajde nisam frik po tom pitanju posto mi je bitno samo dok igram i na skypu pricam :)

Sve u svemu sto ocu reci je da su meni osobno jako neudobne slusalice :( baterija im je super jer evo par dana napunim preko noci i bez problema kroz dan kolko igram i to izdrze do sljedeceg punjenja :)

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
Bežični headset?

Ali nisu lose (vrijede tih novaca? Nisu bas skupe). Koristim G930 za PC, a za laptop bi takoder volio neke bezicne. 

Kakav je onaj adapter/ili sto vec sto se ukljuci u PC?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2011 20:43 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ali nisu lose (vrijede tih novaca? Nisu bas skupe). Koristim G930 za PC, a za laptop bi takoder volio neke bezicne.

Kakav je onaj adapter/ili sto vec sto se ukljuci u PC?

Definiraj kakav je? ako mislis na oblik nis vece od USBa...signal je super, ali mi se izgubi ako odem na 4 metra od sobe :)

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
Bežični headset?

Aha, super. Da mislio sam na to, jer kod Logitecha dobijem citav onaj dock.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice