Best Buy slušalice do 40 kn

poruka: 40
|
čitano: 12.162
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

trebaju mi neke jeftine slušalice(+mikrofon) za malo razgovora, slušanje muzike i najmanje za razgovor u igrama(to ću ponekad).

neke koje za te pare( malo al ne treba mi više) daju najviše. i malo da objasnite šta se gleda od kupnje slušalica.

malo sam gledao i naišao na ove koje su u Bug svibnju 2006. bile best buy:

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=3276

ne trebaju mi nikakve profesionalne ali mi treba da čisto čujem tuđi glas i da drugi čisto čuju moj.

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma do 40 kuna možeš kupit bilo šta, ako pogodis strgat ce ti se za 5 mjeseci, ako fulas strgat cetu se za mjesec dana... ali 40 kn je stvarno malo za sluške

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Best Buy slušalice do 40 kn
djdomi kaže...

trebaju mi neke jeftine slušalice(+mikrofon) za malo razgovora, slušanje muzike i najmanje za razgovor u igrama(to ću ponekad).

neke koje za te pare( malo al ne treba mi više) daju najviše. i malo da objasnite šta se gleda od kupnje slušalica.

ne trebaju mi nikakve profesionalne ali mi treba da čisto čujem tuđi glas i da drugi čisto čuju moj.

hvala!

za 40 kn i bas nema dobrih ali ja sam kupio za 100 kn i mic, i stvarno su pre dobre za te pare canyon cnr-hs3!!
17 godina

da,te slusalice sto su na linku su odlicne,neces naci bolje za te novce,a bolje su i od puno skupljih modela

neces se razocarati

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
deja_vu kaže...
djdomi kaže...

hvala!

za 40 kn i bas nema dobrih ali ja sam kupio za 100 kn i mic, i stvarno su pre dobre za te pare canyon cnr-hs3!!
 ove mi izgledaju dobre ali puno. Neodlučan
crozoki kaže...

da,te slusalice sto su na linku su odlicne,neces naci bolje za te novce,a bolje su i od puno skupljih modela

neces se razocarati

ti to iz osobnog iskustva ili po specifikacijama?
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 14:49 (djdomi).
17 godina

uzmi si neke koje imaju jači okvir da ti ne padaju. Jer ove koje si sam predložio, neznam, nekak mi se čine da slabo drže.

eh, ima i onih od ms industriala za 20 kn, te sam imao dok ih nisam strgao i kupio bolje. Ali radile su dobro. Sve u svemu, koliko para toliko i muzike

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a sad ne znam baš, a ko proizvodi najbolje sluške?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nema ti best buy-a u toj klasi , to je sve shit

150 kn min za dobresluse , mozda ti se to cini puno ali trajat ce ti par godina sigurno a komp , muziku ,tv navecer da mozes pojacat koliko te volja (kabel od 3m)

Kupi sennheiser HD 201   odlicne sluse (ja san ih uze prije misec dana) cijena 199kn u ve mil-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja za rođendan od frenda dobio slušalice s mikrofonom i služe me već dugo...a igram puno

a rekao bih da za njih nije dao više od 50 knSmijeh

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a koja je glavna razlika između 40 i 150?

zašto valja dati više novaca?

što ću sve dobiti?

koji bi bili glavni problemi jeftinih slušalica?

eto to su neka pitanja koja me zanimaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

što ću sve dobiti?

apsolutno nikakve.. samo ti kupi one od 35 kuna i uzivaj u kristalno-metalnom zvuku koje proizvode. Isto tako zaboravi na bilokakvu implementaciju baseva... pa osim toga rekao bih da nema nekih velikih razlika. Šutim
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...
djdomi kaže...

što ću sve dobiti?

apsolutno nikakve.. samo ti kupi one od 35 kuna i uzivaj u kristalno-metalnom zvuku koje proizvode. Isto tako zaboravi na bilokakvu implementaciju baseva... pa osim toga rekao bih da nema nekih velikih razlika. Šutim
 ovo misliš na šum koji proizvode?
meni ne treba ništa specijalno samo da mogu malo slušat muziku i razgovarat.
17 godina
djdomi kaže...
pixelatem kaže...
djdomi kaže...

što ću sve dobiti?

pa onda kupi one od 50 kuna i miran si...
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

mi u dalmaciji volimo rec, 'nisan dovoljno bogat da kupujem sranj*', ajd zivio. Osmijeh
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
16 godina
deja_vu kaže...
 Tako je,ja ih imam i zbilja su OK. Samo što sam u paketu za 149 Kn dobio i web cameru(pored slušalica & microfona)Cool
CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
17 godina

iz osobnog iskustva govorim

takve slusalice imam ja,jos par mojih prijatelja i svi smo ih kupili na preporuku

ja se nisam razocarao

i nece padati ne brini kao sto je netko vamo spomenio

jako se dobro drze na glavi

ako ih kupis ja vjerujem da neces imati nekih zamijerki u vezi njih

meni su odlicne

svaku vecer ih koristim dok igram bf2 u multiplayeru

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

izgleda da ću za koji dan uzet one od 35. bolje mi je dati za komponente više.Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod tih jeftinih slusalica osobito pazi na ergonomiju.Kod njih je manje bitan zvuk.Bitno da se cuje kolko tolko.

Imao sam par primjeraka slusalica ispod 100 kn i sve su bile tolko neudobne da je to katastrofa.Zvuk zanemaris jer te stalno usi bole.

Tako da,stavi par primjeraka na glavu i nekako skontaj koje su ti najudobnije.Vjeruj mi,udobnost je za tu cijenu najbitnija.

AMD Athlon 64bit 3200+ | Gigabyte K8NXP-SLI | Gigabyte Radeon HD4850 w/Zalman, 512MB | HDD Maxtor 320 GB | Samsung Sync Master 957 MB | 3GB Kingmax 400 Mhz | Razer Lycosa | Logitech G9 | Sennheiser HD595 | Razer eXactMat | Logitech X 230 |
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma nema za 40 Kn niti udobnosti,

niti ergonomije niti dobrog zvuka.

To je činjenica i gotovo.

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se. Bez najmanje 100 kn nemoj ni kupovati slušalice. Stvar je :

• Udobnosti
  • Kvaliteti izrade
  • Kvaliteti zvuka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma šta ne?

Imaš male canyon CNR-EP1 šlušalice (one koje uđu u uho) za 43 kune, bas rastura, ljepe su i dobiješ extra par gumica.

Super su!!!

A ako hoćeš nešto jače, kupi veće CNR-HS7, isto od canyona.

I jednim i drugim sam jako zadovoljan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Katana kaže...

Ma šta ne?

Imaš male canyon CNR-EP1 šlušalice (one koje uđu u uho) za 43 kune, bas rastura, ljepe su i dobiješ extra par gumica.

Super su!!!

A ako hoćeš nešto jače, kupi veće CNR-HS7, isto od canyona.

I jednim i drugim sam jako zadovoljan!

on traži sa mikrofonom, a koliko sam skužio, ove ga nemaju (bar one prve)
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
17 godina
neaktivan

e sad ne znam, jedni kažu jedno drugi kažu drugo. jeli imaju neke između? ove CNR-HS7 se čine takve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prve ne, ali ove druge svakako.

http://www.canyon-tech.com/products/audio_video/Headsets

Možda nešto ovdije nađe, iznenadio sam se kako su dobre i jeftine ove slušalice Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sennheiser HeadSet PC 20

Skupi jos novaca i kupi ove.Ili neke slicnog cjenovnog ranga.

Istina,za 40ak kuna se ne prica o nikakvoj kvaliteti,vec samo "radi i stoji na glavi".

AMD Athlon 64bit 3200+ | Gigabyte K8NXP-SLI | Gigabyte Radeon HD4850 w/Zalman, 512MB | HDD Maxtor 320 GB | Samsung Sync Master 957 MB | 3GB Kingmax 400 Mhz | Razer Lycosa | Logitech G9 | Sennheiser HD595 | Razer eXactMat | Logitech X 230 |
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

cnr-hp2 i cnr-hs7 mi se čine najbolje za svoju cijenu(prve oko 60, a druge oko 100 kn). dosta mi je dati ali valjda bi valjale.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

samo da kazem da sam prosle god uzo u vemilu neke panasonic za 150 kn i da sam se zajebo ko nikad u zivotu..inace nikad nista ne kupujem prije neg se posavjetujem s nekim a ovo sam kupio ovak bezveze... tad i vise nikad..a nisam ih mogo ni isprobat tako da... uzasno su neudobne i zvuk teska katastrofa.. ak su jos uvijek u ponudi..stavit cu link u post tako da znate da to ne kupujete ni u ludilu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

cnr-hp2, za njih sam gledao nekoliko recenzija i sve kažu da je ok samo je bas malo slabiji što mi nema veze. ak mi treba jaki bas samo zvučnike. možda bi si te uzeo jer se čine najboljima za svoju klasu.al još ću promisliti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HS7 je best buy, a HP2 su moj izbor

furam se na bugovceSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
deja_vu kaže...
 Tako je,ja ih imam i zbilja su OK. Samo što sam u paketu za 149 Kn dobio i web cameru(pored slušalica & microfona)Cool
 ove cnr-hs3 ću izgleda kupit. čine se udobne. al vidio sam jedne koje su mi dobre samo po izgledu: http://protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=13083
fromcelltohell ajde mi malo reci o njima jel valjaju i to.
tnx

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice