Best-buy slušalice do 300kn

poruka: 6
|
čitano: 3.734
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Ne mogu se odlučit koje slušalice (sa mikrofonom) da uzmem pošto ih nisam u mogućnosti probat. Molim da ukratko komentirate svoj odabir. Čuo sam da se kod Plantronicsa dobiva osjećaj nekvalitetne plastike i da ušima postaje vruće nakon nekog vremena, a da kod Creativa lako puca žica od slušalica, relativno su male te da nisu baš dobar odabir za slušanje muzike

16 PLANTRONICS GameCom 367
4 CREATIVE LABS Headset FATAL1TY
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 22:39 (deepblue).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja bi uzeo sehnheiser hd201+ zvucna audigyse sa njuskala za 80-100kn i neki najobicniji mikrofon za 20kn...puno bolji zvuk ces dobit nego s tim sluskama....ali ako bas to jako hoces uzmi one koje ti bolje pasu na glavu, s niti jednim neces pogrijesiti jer niti jedne ne valjaju :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Planatronics nisu nikako male, ja ih imam i malo su vece i zvuk supp bass sve osim mikrofona koji je po meni kur*ac.

Lose izolira zvuk, i nekako se slabasno cuje sto zna biti problem, ali "valjda" to nadoknadjuje cistim zvukom.

Za ovo usi neznam jer ja iman open ear i normalno sve.

Fatality sam probao i isto su supp samo prijatelju mi je mic crknuo odma kad ih je uzeo tako da...

Ugl znan da mrzite ovakve odgovore al uzmi bilokoje neces pogrijesit {#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Best-buy slušalice do 300kn
luka_cro kaže...
ja bi uzeo sehnheiser hd201+ zvucna audigyse sa njuskala za 80-100kn i neki najobicniji mikrofon za 20kn...puno bolji zvuk ces dobit nego s tim sluskama....ali ako bas to jako hoces uzmi one koje ti bolje pasu na glavu, s niti jednim neces pogrijesiti jer niti jedne ne valjaju :)

Sad mislim uzet neki headset malo jeftiniji, a kasnije kad skupim para onda AKG K-514. Al sad baš da toliko ne valjaju. Pa prije sam ima neke slušalice od 50kn i bile su solidne za te pare pa ne vjerujem da neću osjetit poboljšanje.

15 godina
protjeran

Uskoro odlazim u kupnju pa molim vas da malo obrazložite svoj odabir, a ne da samo glasate.

0 0 hvala 0
17 godina

Di se mogu nabaviti ove plantronics buduci da u linksu nisu dostupne, a tamo sam ih jedino vidio

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice