Best buy podloga za miša

poruka: 8
|
čitano: 5.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Best buy podloga za miša
pitanje

Pozdrav svima,

dakle, trebao bih neke prijedloge u vezi podloge za miša od cca 100-150 kuna, trenutno imam neku generičku plastičnu i lagano gubim živce s njom.

Da li su bolje plastične ili one od tkanina, ako je netko koristio obje vrste?

Unaprijed zahvalan Osmijeh!

There’s a part of me in the chaos that’s quiet And there’s a part of you that wants me to riot

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Best buy podloga za miša

Pogledaj Razer-ove - dal je bas best buy ne znam, ali ja sam zadovoljan sa ovom koju imam... :)

17 godina
protjeran
prihvaćeno rješenje
The_Goc kaže...

Pozdrav svima,

dakle, trebao bih neke prijedloge u vezi podloge za miša od cca 100-150 kuna, trenutno imam neku generičku plastičnu i lagano gubim živce s njom.

Da li su bolje plastične ili one od tkanina, ako je netko koristio obje vrste?

Unaprijed zahvalan Osmijeh!

ja koristim razerovu goliathus alphu speed s misem lachesis i mogu reci da je izvrsna ima ju kakvih 5 mj nije se ni malo poderala donja podluga od gume te izvrsno lezi gornja naravno od platna koja je zakaljena za gumu jedino samo malo omda dok sam je kupio sa upaljacem presao okolo da se dobro prime guma da se ne bi slucjno parala, cijena 110 kn hgspot ( i to je ona najaveca omas i manjih ) Namigiva
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
17 godina
neaktivan
meni su najbolje sa tkaninom plastične nevaljaju pišljivog boba!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
Best buy podloga za miša
autorov komentar

Hvala na odgovorima, mislim da ću i uzeti neku Razerovu platnenu tipa Goliathus, vidjeh sad na nabavi da ih ima za 85 kn (onih najmanjih).

Za ono s upaljačem nisam baš siguran da ću napraviti Smijeh

There’s a part of me in the chaos that’s quiet And there’s a part of you that wants me to riot

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The_Goc kaže...

Hvala na odgovorima, mislim da ću i uzeti neku Razerovu platnenu tipa Goliathus, vidjeh sad na nabavi da ih ima za 85 kn (onih najmanjih).

Za ono s upaljačem nisam baš siguran da ću napraviti Smijeh

t oces vidjeti kada doneses doma, ja sam to napravio da mi duze traje jer nisam htio reskirati s paranjem, ma to s opaljace mpredes po rubu onako kada nesto krpas ona na kraju konca malo zasmodis da sprjecis paranje Namigiva, pa odes do udocana pakovna cis jedno kutiju lako se izvadi pa zamolis prodavaca da je vidis pa se odlucis 
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
16 godina
neaktivan
Best buy podloga za miša

eXactMat 10000000% best imo sam i razdero iznerviro se inace je najjaca

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Best buy podloga za miša

Pokušaj si nabaviti Konig Gel Mousepad ako koristiš laserski miš.

Podloga je lijepa, ima gle naslon za ruku, PVC je, ne kliže se po stolu, tanka je...

Generalno gledano za optičke miševe najbolje je platnena podloga dok za laserske PVC.

Kuglični vole i gumu i platno ali i PVC.

Konig Gel Mousepad Konig Gel Mousepad
Slika 2 Slika 2
Moj Miš Canyon MSL7 laser gaming Moj Miš Canyon MSL7 laser gaming
No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice