AKG - Senn?

poruka: 11
|
čitano: 1.375
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
AKG - Senn?

Uzimam slušalice, prvenstveno za glazbu na kompu(5-6 sati dnevno) i mobitel(4-8 sati tjedno). Dvoumim se između AKG 404 ili Sennheiser HD 201? Ako imate neki treći prijedlog(do 300kn max), slobodno napišite.

11 AKG 404
2 Sennheiser HD 201

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AKG - Senn?
Imao sam jedne i druge , kvaliteta zvuka je po meni definitivno na strani AKG-a. Bas i srednji su bolji kod AKG-a , visoki su malo lošiji nego kod HD 201 , samo nijanse. + je kod AKG-a što su sklopive i možeš ih staviti u platnenu vrećicu koju dobiješ s njima. Eto , ako te još što zanima samo pitaj.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
AKG - Senn?

Ja sam isto za AKG u tom rangu.

Nobody expects the Spanish Inquisition!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AKG - Senn?

Ali nekak mi kratko 1.5m kod AKG-a, da je barem 2-2.5 zbog kompa. Dali ima nekakav dobar produžni kabel za kupit i gdje? I dali su općenito AKG kvalitetne izrade koja jamči izdržljivost i dugotrajnost?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AKG - Senn?

Općenito AKG je dobre izrade , ja sam imao dojam dosta dobre kvalitete kod ovih k404 , kabel ok , čvrstina plastike dosta dobra , meni su bile sasvim solidne za tih 300 kn.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: AKG - Senn?

A što se tiče kabela, dali je moguće naći negdje produžni? Dali je to ovaj? http://www.ronis.hr/ostali-kablovi/541/kabel-bandridge-al342-stereo-3-5mm-to-2xrca-audio-cable-2-m/K2311/

16 godina
neaktivan
AKG - Senn?
Ne trebaju ti cinchevi treba ti drugi kabel. Treba ti kabel koji na jednom kraju ima muški 3,5 MM priključak a na drugom žesnki 3,5 MM priključak.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AKG - Senn?

Aha, kužim. Hvala puno!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AKG - Senn?

Inace sam ponosni vlasnik i ljubitelj Sennheiser HD 25 MK II... jeftinije sennheiserice mi nikad nisu imale dovoljno bass-a.

No gledam ove AKG 404.... imaju bijelu zicu ?? wtf {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AKG - Senn?

A štaš, bitno da je zvuk kvalitetan.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: AKG - Senn?
redline kaže...

Inace sam ponosni vlasnik i ljubitelj Sennheiser HD 25 MK II... jeftinije sennheiserice mi nikad nisu imale dovoljno bass-a.

No gledam ove AKG 404.... imaju bijelu zicu ?? wtf {#}

heh, nije teško voljeti slušalice od 200 eura - ne vidim problem sa bijelim kabelom (tj. sivim) niti mi je jasno što si mislio pod tim.

Nobody expects the Spanish Inquisition!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice