5.1 Zvucnici

poruka: 10
|
čitano: 1.688
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
5.1 Zvucnici

Zanima me dali valjaju sta ovi zvucnici

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35_335&products_id=7889

i buduci da nikad nisam imo 5.1 kak to ide tocno zicama su svi spojeni ili?i moraju se nalazit tocno u kutevima?

You got to lose to know how to win
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: 5.1 Zvucnici
R4zOR229 kaže...

Zanima me dali valjaju sta ovi zvucnici

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35_335&products_id=7889

i buduci da nikad nisam imo 5.1 kak to ide tocno zicama su svi spojeni ili?i moraju se nalazit tocno u kutevima?

Fenomenalni zvučnici.

Da, svi su spojeni. Ne moraju, ali bilo bi poželjno.

Ako nemaš toliko novaca, uzmi u obzir i ove: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9337. Lošiji su nešto od ovih Geniusovih.

Audi, vide, tace si vis vivere in pace.
15 godina
neaktivan
5.1 Zvucnici

genius FTW! prave odlične zvučnike,sa nijma nemoš pogriješit!

moja preporuka!

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
5.1 Zvucnici

Ili Genius ili oni Logitech.

Logitechi imaju dvosistemske satelite , to bi trebalo bit nešto bolje šta se toga tiče.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
5.1 Zvucnici

Samo da vam kažem...Te Geniusove zvučnike je uzo frend, dakle taj model 4000, i rekao je da su ok, ali se razočarao, a i nije me slušao jer sam mu ja preporučio jači model, 5050 koji je 50W jači, 25W i 75W woofer je dosta velika razlika. Ovi su ok, al nemoj previše očekivat jer ih ja nebi sigurno uzeo kad su 5050 100 kn skuplji. Nakon 2 mjeseca frend je morao uzet neke skuplje i jače i puno bolje zvučnike, a ovi mu stoje bezveze.

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
5.1 Zvucnici
Istina je to šta govoriš.5050 su odličan primjerak zvučnika za 700-800 kn i dosta bolji od ovih. Prvenstveno radi dvosistemskih satelita i jačeg woofera.Jednostavno , 25w woofer na membranu od 6,5" je premalo a 75w koliko ima ovaj od 5050 je odlično i puno bolje udara od ovoga modela 4000
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
17 godina
Re: 5.1 Zvucnici
DiRT kaže...

Samo da vam kažem...Te Geniusove zvučnike je uzo frend, dakle taj model 4000, i rekao je da su ok, ali se razočarao, a i nije me slušao jer sam mu ja preporučio jači model, 5050 koji je 50W jači, 25W i 75W woofer je dosta velika razlika. Ovi su ok, al nemoj previše očekivat jer ih ja nebi sigurno uzeo kad su 5050 100 kn skuplji. Nakon 2 mjeseca frend je morao uzet neke skuplje i jače i puno bolje zvučnike, a ovi mu stoje bezveze.

te sam zapravo i htio stavit a kak izgledaju slicno na slici krive sam metnul uglavnom budem te uzo hvala

You got to lose to know how to win
15 godina
neaktivan
5.1 Zvucnici

Iđem i ja danas u Zg pa sam baš mislio uzet ili 4000 ili 5050. Mislim ipak 5050 da su puno bolje a nisu nešto previše skuplji.

Zanima me dali ih ima u Konikomu u trgovini baš za uzet?

Ili ako može da mi kažete gdje ih ima sigurno u kojoj trgovini u Zg za uzet pa da odmah navratim hehe i da koštaju 800 kn kao na netu(ne više ako je moguće:)

Thx. pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
5.1 Zvucnici

kupio sam slusalice,rade mi samo na skypu,kada ocu da slusam muziku ili da gledam film nerade mi slusalice,a kada iskljucim slusalice i ukljucim zvucnike nerade mi zvucnici,zna neko u cemu je problem??????

0 0 hvala 0
16 godina
5.1 Zvucnici

kakve to veze ima s ovom temom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice