5.1. Z-5500 vs Z906

poruka: 129
|
čitano: 40.039
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: 5.1. Z-5500 vs Z906

Pa sta nemozes na onoj kontrolnoj jedinici ?

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Pa sta nemozes na onoj kontrolnoj jedinici ?

Kolko gledam ne ili nevidim dobro, al nista nevidim ima samo efekti znaci stereo,2.1,4.1, 3d i leveli kombinacija koji zvucnik radi

15 godina
5.1. Z-5500 vs Z906

A na desnoj strani tog kontrolera imas nacrtane zvucnike ( prednji lijevi i desni , centralni , straznji lijevi i desni i subwoofer ) , pa probaj to malo sarafit s ovim gumbima ispod !  Mislim , ako moji G51 imaju podesavanje woofera , moraju imati i ovi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

A na desnoj strani tog kontrolera imas nacrtane zvucnike ( prednji lijevi i desni , centralni , straznji lijevi i desni i subwoofer ) , pa probaj to malo sarafit s ovim gumbima ispod !  Mislim , ako moji G51 imaju podesavanje woofera , moraju imati i ovi !

Da znam to, probao  sam sa kombinacijama znaci svakim pritiskom na tipku level izbacuje mi kombinacije zvucnika (ja hocu smanjit subwoofer jer je prejak prozori se tresu na 30% ) 1. kombinacija svi zvucnici da rade + sub, 2 kombinacija samo sub radi, 3. kombinacija samo 2 stražnja rade, 4. kombinacija samo centralni radi... eto neznam nemam fizički wheel za pojacavanje i smanjivanje sub-a . Neznam ili preko postavki nekakvih, softverskih ... 

15 godina
5.1. Z-5500 vs Z906

Onda probaj u softveru od zvucne kartice !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
5.1. Z-5500 vs Z906

Dali se moze sub potpuno iskljucit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
5.1. Z-5500 vs Z906

Ma evo rjesio sam , jesam smotan , znaci samo stisnem dok mi se sub ne oznaci na consoli onda na wheel smanjim , epic fail

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moslavac. kaže...

Ma evo rjesio sam , jesam smotan , znaci samo stisnem dok mi se sub ne oznaci na consoli onda na wheel smanjim , epic fail

Ajde super , pa znam da mora negdje na kontroleru biti to podesavanje !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
Moslavac. kaže...

Ajde super , pa znam da mora negdje na kontroleru biti to podesavanje !

Pa da stvar je u tome sto sam imo obicne zvucnike 6 godina pa mi je malo cudno, al dobro nakraju sam naso :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice