Pozdrav svima!
imam
LOGITECH X530, 5.1, i radi mi samo 2 ili 3 zvucnikai zanima me kako da ih sve namjestim da mi svi rade u isto vrijeme??
Pozdrav svima!
imam
LOGITECH X530, 5.1, i radi mi samo 2 ili 3 zvucnikai zanima me kako da ih sve namjestim da mi svi rade u isto vrijeme??
Si ih namjestio u postavkama zvucne kartice da ti rade u 5.1 ?
Si dobro ukopcao zvucnike kak ti je obiljezeno po bojama ?
na maticnoj imam 3 utora u bojama i sve sam ih namjestio po bojama kako treba
ali msm da bi to trebao preko softvera nap. samo nezz kak?
I provjeri da li ti softver od zvučne (Realtek, VIA itd.) ima Speaker fill opciju za staviti kvačicu. Svakako stavi, predstavlja softverski upmix stereo materijala na 5.1 sustav kao što je tvoj.
pod audio chanels imam samo Stereo????
Poslikaj, pa stavi ovdje. Da vidimo print screen softvera, ali i u control panelu.
gdje da slikam taj softver?
evo
Koju tocno zvucnu imas ! Onu na maticnoj ili neku externu ? Napisi tocan model !
Pozdrav svima!
imam
Logitech X530 zvučni sustav nema implementiran sustav za virtualno popunjavanje zvučne slike iz L/R >SL/SR i C/SW kao npr. model X-540 koji ima takvu funkciju pod nazivom"matrix" (uključuje se gumbom na kontroleru) i dovoljno je ukljuciti zeleni konektor za prednje L/R zvučnike+matrix i svi zvučnici rade.
Kod X530 sustava to nije slučaj i uz zvučnu karticu sa podrškom za samo prednje ili stereo L/R (kakav ima većina laptopa) situacija je rješiva jedino nabavkom splittera signala.
Ili je krivi driver povučen od strane OS-a, ili nemaš 5.1 zvučnu (isto moguće). Ispuni mojPC pa ćemo vidjeti, i napiši točno kako kolega kaže koja je zvučna u igri. Neke su zaista 2.0/2.1 poput X-Fi Go! modela, od Creativea, USB.
na maticnoj imam 3 utora u bojama i sve sam ih namjestio po bojama kako treba
ali msm da bi to trebao preko softvera nap. samo nezz kak?
Ako na zvučnoj kartici ima ukupno 3 konektora od kojih je jedan za Mic-crveni, drugi za Line in-plavi kao audio izlaz ostaje samo zeleni L/R. O.K.?
Zvučne kartice sa podrškom za višekanalni zvuk po standardu imaju 6 konektora, na laptopima su vrlo rijedak izuzetak neki egzotični modeli s podrškom za višekanalni zvučni izlaz (+auto device detect) prije imaju implementiran digitalni izlaz!
imam i ja x530, problem je vjerojatno u tome sto pjesme(.mp3) su u stereo formatu i nece svirati na 5,1 dok neke igrice npr. CoD ili NFS reproduciraju zvuk na sve zvucnike(naravno ne isti na svakom satelitu)