3D vision?

poruka: 9
|
čitano: 1.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
3D vision?

Pozdrav svima!

Imam jedno pitanjce.

Dobio sam Nvidia 3d Vision kit (naočale, kablovi i reciever neki)

dali to mogu nekak iskoristit na svom full hd led monitoru (i / ili full hd led tv-u) i ati 6870 kartici?

ako nemogu, kaj bi trebao pribavit, nabavit ili kupit da mogu gledat 3D filmiće ili igre.

EVO TO SAM DOBIO: http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=100350&id_artikl=100.350.003

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 9:53 (General_Woo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: 3D vision?
General_Woo kaže...

Pozdrav svima!

Imam jedno pitanjce.

Dobio sam Nvidia 3d Vision kit (naočale, kablovi i reciever neki)

dali to mogu nekak iskoristit na svom full hd led monitoru (i / ili full hd led tv-u) i ati 6870 kartici?

ako nemogu, kaj bi trebao pribavit, nabavit ili kupit da mogu gledat 3D filmiće ili igre.

Mislim da ćeš moć gledat filmove snimjljenje u stereoskopskoj tehnici, ovi novi 3D mislim da koriste neku novu tehniku. Ispravite me ako sam u krivom. 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
14 godina
neaktivan
3D vision?

Ja mislim da nečeš moči jer je ovo Nvidia, a ovo amd(ati)

0 0 hvala 0
17 godina
CodEA kaže...

Tak je! Trebaš Nvidia karticu i monitor s barem 120 HZ refresh rate-om.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
mind_challenge kaže...
CodEA kaže...

Tak je! Trebaš Nvidia karticu i monitor s barem 120 HZ refresh rate-om.

Taj 3d kit je došao uz Tishibin laptop, a ekran na toshibi nema 120 HZ. gledao sam po forumima i na nvidia forumima piše da može i bilo koji hd ekran.

sad još jedno pitanjce, dal mogu uz 6870 karticu stavit još jednu nvidu pa da imam samo za physix i 3d

14 godina
neaktivan

pozdrav..novi sam na forumu..Pitao bih nesto,pa ak mi ko zna dami pomogne..imam navedeni 3D kit i 3D monitor 2233RZ i gtaficku GTX470.Kada pustim igru npr.assasina sve super radi PRAVI 3D ali mi je jako tamno!!Daa li neko zna kako da podesim svjetlinu??hvala unaprijed

17 godina
gangula22 kaže...

pozdrav..novi sam na forumu..Pitao bih nesto,pa ak mi ko zna dami pomogne..imam navedeni 3D kit i 3D monitor 2233RZ i gtaficku GTX470.Kada pustim igru npr.assasina sve super radi PRAVI 3D ali mi je jako tamno!!Daa li neko zna kako da podesim svjetlinu??hvala unaprijed

Svjetlina je inače problem, pa podesi u postavkama monitora svjetlinu na 100%

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

hvala puno na odgovoru...bolje je dosta sad ali samo u 3D kad igram a bez 3D moram smanjiti svjetlinu presvijetlo je..

14 godina
neaktivan
3D vision?

i jel to sam moze na normalno monitor ili mora bit 120 hz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice